Kimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by
Logo AliExpress
3/5

Kundeaviser AliExpress【uke 22】- nyeste tilbud neste uke

ANNONSER
ANNONSER

AliExpress kundeavis

3/5
Actual brochure
De aller fleste har hørt om AliExpress, som er en av de ledene butikkjedene på det norske markedet.
Takket være det brede produktspekteret hos AliExpress, og dets gode priser, kan du få nesten alt du trenger der.
Ta en titt på tilbudene til disse butikkene også Lyreco, Rusta, Europris, Zooplus, kanskje finner du de samme produktene til en bedre pris?
Dersom du ikke finner det du leter etter, besøk det offisielle nettstedet til butikken Aliexpress.com (Norge) for å få en full oversikt over alle produktene.
Ikke mer avfall! Dropp kundeavisen på papir og begynn å bruke de elektroniske på Kimbino. Du kan sjekke tilbudet hos AliExpress på internett, komfortabelt og når du vil.
Papirbrosjyrer tar både plass og er skadelige for miljøet. Derfor setter vi pris på at du finner de nyeste tilbudene hos AliExpress på internett.
Takket være spesialtilbud, har det aldri vært lettere å spare penger.
Å holde oversikten over de nyeste tilbudene hos AliExpress kan være tidkrevende. Det trenger ikke å ta lang tid, om du er smart og abonner på vårt nyhetsbrev eller laster ned vår app Kimbino. Med disse går du aldri glipp av noen av spesialtilbudene hos AliExpress, og du sparer mye tid i forhold til å bla gjennom kundeavisene på papir.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Andre kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo AliExpress
Logo AliExpress

Registrer deg og få full glede av fordelene.