KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by

Kategorien Klær og fottøy: Nyeste tilbud og kundeaviser på nett

I kategorien Klær og fottøy finner du de nyeste spesialtilbudene og kundeavisene fra din favorittbutikk i Norge. Butikkene tilbyr jevnlige, gode tilbud og salgsvarer. De mest populære butikkene er Spar Kjøp, men du kan også finne mange andre butikker her.

Planlegg din neste handletur mer effektivt med hjelp av Kimbino. Nå finner du 1 nettbaserte kundeaviser tilgjengelig i kategorien Klær og fottøy, som vi har organisert for deg. Se eksempler her:

Har du ikke tid til å holde deg oppdatert på alle de nyeste tilbudene? Det skjønner vi godt, og det er derfor vi har laget en applikasjonen til mobil Kimbino som gir deg varsel via push-meldinger når det kommer en ny kundeavis. Dette gjør at du lett kan sjekke hva som er på tilbud akkurat nå. Vi ønsker å generere mindre søppel ved å erstatte tusenvis av trykte kundeaviser med nettversjoner, og vi er derfor glade for at du har valgt å bruke Kimbino. De nyeste spesialtilbudene i kategorien Klær og fottøy kan du finne på nett når som helst og hvor som helst, samtidig som du gjør noe bra for planeten vår. Det er flott det!

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER
Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe

Registrer deg og få full glede av fordelene.