Butikk 3/5

Det er svært få personer i Norge som ikke kjenner butikken Toys’R’Us. Tross alt, takket være sin popularitet hos kunder, er de en av de ledende på det norske markedet. Det Toys’R’Us er lite sannsynlig at du ikke får produktet du trenger. Og du vil til og med spare penger. Ta også en titt på tilbudet til disse butikkene Europris, Rusta, Staples. Kanskje finner du de samme produktene til en bedre pris.

Toys’R’Us har butikker i mange byer over hele Norge. Nøyaktig hvor? For eksempel Bergen, Bodø, Kristiansand, Oslo, Sandnes, Sandvika. Ikke flaks med å finne det du lette etter? Du kan besøke butikkens offisielle hjemmeside www.toysrus.no direkte fra denne nettsiden.

Glem den trykte form for brosjyrer og begynn å bruke de elektroniske på Kimbino. Du kan sjekke tilbudet på Toys’R’Us online og komfortabelt når som helst. Ikke mer avfall! Beskyttelse av miljøet er vår prioritet. Det er derfor vi er svært fornøyd med at du foretrekker brosjyrene til Toys’R’Us i deres elektroniske skjema istede for de trykte.

Tror du ikke at det er enkelt å spare penger ved å handle? Kom og se.

Er det vanskelig å ikke gå glipp av de beste spesialtilbudene for Toys’R’Us når du skal gå på jobb og ta vare på familien din? Så prøv det som er litt annerledes: Registrer deg for nyhetsbrevet eller last ned Kimbino-applikasjonen Kimbino. På denne måten sørger du for at du får et godt utvalg av spesialtilbudene til Toys’R’Us.