Kimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by
Logo Zooplus
3/5

Kundeaviser Zooplus【uke 12】- nyeste tilbud 10/03/2023

ANNONSER
ANNONSER

Zooplus kundeavis

Handle på Europas mest dyrevennlige nettbutikk

3/5
Actual brochure

Nå er den nye kundeavisen til Zooplus ute! Her finner du som alltid gode tilbud, rabatter og flotte varer til gode priser. Zooplus sin kundeavis gjelder for perioden fra fredag 10/03/2023, og det lønner seg å ta en kikk på denne dersom du skal handle inn til dine kjæledyr. Det er både salgs- og kampanjevarer ute nå, og Zooplus sin Zooplus - Kundeavis finner du lett her.

Zooplus har over 20 års erfaring innen netthandel og dyrevelferd

Shop

Zooplus AG er Europas største dyrebutikk. Zooplus ble grunnlagt i 1999 i Tyskland, og har sitt hovedkvarter i München. Butikkjeden har ingen fysiske butikker, kun nettbutikker og er ledende i Europa på utstyr og mat til hund, katt, smådyr og fugl. Zooplus har avdelinger i 30 land, og de fører de mest populære merkene innen hunde- og kattemat på markedet. På nettstedet finner du en god oversikt over alle tilbud, rabatter, økonomipakker, fordelsprogram og selvsagt flotte varer til ordinære priser. Du finner alltid noe til ditt kjæledyr her, for kjeden har over 8000 produkter i sin nettbutikk zooplus.no. Uansett om du skal ukeshandle eller storhandle til ditt kjæledyr i nærmeste framtid, vil det lønne seg å sjekke om de har kampanje på produktene du skal kjøpe. Zooplus har også en egen app som du kan laste rett ned fra nettstedet og et eget nyhetsbrev du kan melde deg på. Med Zooplus-appen holder du lett styr på dine poeng som du har tjent opp via kjøp, fordelsprogram eller venneanbefalinger. Dersom du holder deg oppdatert på Zooplus sin tilbudsavis kan du lett planlegge når du skal handle inn dyreutstyr. Det er alltid lønnsomt å sammenligne priser og tilbud med andre butikker innen samme kategori Andre, som for eksempel: Lyreco, Rusta, Europris og AliExpress.

Handle inn til ditt kjæledyr hjemmefra

Assortment

Zooplus har et stort antall produkter, og disse er sortert inn i hovedkategoriene: HUND, KATT, SMÅ KJÆLEDYR, FUGL, +VETERINÆRFÒR, TOPP MERKER og % TILBUD. Om du tar en titt på hovedkategorien Små kjæledyr, finner du med et klikk underkategoriene: Gnager- og smådyrmat / Bur for smådyr og Kaninbur ute. Du finner alltid gode tilbud, rabatter, outlet og salg i nettbutikken hver uke. Zooplus har i tillegg et helt unikt fordelsprogram som er delt inn i kategoriene: Bonusprogram, Venneanbefalinger, Affiliateprogram, Dyrevernsprogram og Oppdretterprogram. Her finnes det med andre ord mange ulike måter å tjene opp nyttige bonuspoeng som du kan bruke på et senere tidspunkt når du skal handle i nettbutikken. Bonuspoengene finner du lett i Zooplus sin app eller ved å logge inn på “min zooplus” på nettstedet. Sjekk ut ukens tilbud, salg og store rabatter i zooplus sin tilbudsavis Zooplus - Kundeavis som har startdato nå 10/03/2023 og er gjeldende i uke 12. Handler du for over 499 kroner, får du alltid fri frakt, 3-5 leveringsdager og det er ingen tollavgifter på det du bestiller. Handle smart neste gang du skal handle inn til dine kjæledyr, og velg Zooplus med over 20 års erfaring innen både netthandel og dyreglede!

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Andre kategori

Følg

Til butikken

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Zooplus
Logo Zooplus

Registrer deg og få full glede av fordelene.