Kimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by
Logo Lyreco
3/5

Lyreco (Staples) kundeavis 30/05/2023 - Tilbud på nett

ANNONSER
ANNONSER

Lyreco kundeavis

Lyreco (Staples) sin kundeavis er full av nyttig skrive- og kontormateriell

3/5
Actual brochure

Nå er kundeavisen til Lyreco ute, og den er spekket med gode tilbud og salg på alt du trenger til hjemmekontoret eller skolen. Lyreco har alt av skrivesaker og utstyr som gjør din hverdag litt enklere. Sjekk ut den nye Lyreco Lyreco kundeavis som har startdato 30/05/2023. Du finner Lyreco tilbudsavis lett her.

 

Lyreco (Staples) viderefører tradisjonen til sterke bedriftsnavn

Shop

Lyreco er stolte over å ha tradisjonene til kjente bedriftsnavn med seg videre og  i sin arbeidshverdag. Bedrifter som Tybring Gjedde, Binders og Andvord har stått sterke på det norske markedet, og deler av Lyreco sin virksomhet har røtter i Norge som kan spores helt tilbake til 1883. Med spor av norske tradisjoner hele 140 år tilbake, står Lyreco like trygt på det norske markedet som sine forgjengere. Lyreco Inc. ble stiftet i Boston i 1986, og det var gründeren Thomas Stemberg som så behovet for å kunne kjøpe inn større kvanta kontorrekvisita fra en større kjede. Dette skulle lette hverdagen til forbrukerne og bedrifter, for på denne måten slapp de å handle kontorrekvisita fra mange små butikker for å få kjøpt det de trengte til sin bedrift.

Stemberg slo seg sammen med konkurrenten i supermarked-bransjen i New England, Leo Kahn og med midler fra blant annet Bain Capital og Mitt Romney ble drømmen til virkelighet. Romney var med på å lage den forretningsmodellen som selskapet styres etter, under sine 15 år i styret i Lyreco Inc. I 1992 kom Lyreco til Europa og startet sin reise på det europeiske markedet. Lyreco Solutions Norway ble en realitet i 2008 da Stables kjøpte opp alle Binders-butikkene i Norge. Lyreco har sitt hovedkontor i Oslo, og kjeden er todelt, Lyreco Advantage som retter seg mot bedrifter og Lyreco Retail Norway for mindre bedrifter og privatpersoner. Lyrecos har alltid gode tilbud, salg og kampanjer og rullerer på de produktene som er på salg etter sesong og etterspørsel. Det finnes 22 Lyreco-butikker fordelt over hele landet, og du finner Lyreco i de store byene i Norge, som for eksempel: Hønefoss, Kristiansand S, Stavanger, Sandnes, Trondheim og Tromsø.

 Dersom du vil lese mer om Lyreco, se nye tilbud eller kundeavis, finne nærmeste butikk eller handle i nettbutikken, kan du ta en titt på det offisielle nettstedet til Lyreco lyreco.no

Selv med en enorm produktrekkevidde og gode tilbudene hos Lyreco, kan det likevel lønne seg å sjekke butikker innen samme kategori Andre. Disse butikkene kan være verdt å sjekke ut: Rusta, Europris, Zooplus og AliExpress.

 

Å handle større kvanta hos Lyreco er fort gjort

Assortment

Med et så stort sortiment lønner det seg helt klart å handle alt du trenger til din bedrift, skolestart eller arrangementer hos Lyreco. Med samme filosofi som har drevet selskapet siden start, så skal det lønne seg å handle i store kvanta fra en og samme kontorrekvisita-kjede. Dette gjør at Lyreco har hyppige salg, rullerende tilbud på produkter, kampanjer og ulike rabatter gjennom hele året til sine kunder. Lyreco har delt inn sine produkter i disse hovedkategoriene: Kontorrekvisita, Teknologi, Blekk / Toner, Merkevarer og Copy / Print. 

Under fanen kontorrekvisita finner du underkategorier som blant annet: Papir / Notatbøker / Post-it, Penner / Skriveredskaper, Rengjøring / Tørk / Hygiene, Kaffe / Engangs / Spiselig, Tavler, Hobby / Lek / Skole / Barnemøbler og Førstehjelp / Medisin / Sikkerhet. Dette var bare en liten del av underkategoriene til en fane, så produktrekkevidden til Lyreco er virkelig gigantisk. Dersom du skal ut å handle kontorrekvisita, rengjøringsmidler, pynt / engangsservise / bestikk til en sammenkomst eller bare friske opp hjemmekontoret, da er Lyreco sin Lyreco kundeavis verdt å ta en titt på. Lyreco sin tilbudsavis er klar nå, og den gjelder for perioden fra tirsdag 30/05/2023.

 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER

Andre butikker fra Andre kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Lyreco
Logo Lyreco

Registrer deg og få full glede av fordelene.