Kimbino
Kimbino

Lyreco (Staples) kundeavis 01/09/2023 - Tilbud på nett

ANNONSER
Lyreco
ANNONSER

Lyreco kundeavis

Lyrecos kundeavis er full av nyttig skrive- og kontormateriell

3/5
Actual brochure

Nå er endelig kundeavisen til Lyreco for uke 24 i Juni 2024 ute, og den er spekket med gode tilbud og salg på alt du trenger til hjemmekontoret eller skolen. De har alt av skrivesaker og annet utstyr som gjør din hverdag litt enklere. Sjekk ut nye Lyreco - Kundeavis som har startdato 01/09/2023. Du finner tilbudsavisen deres enkelt her.

Lyreco viderefører tradisjonen til sterke bedriftsnavn

Shop

Lyreco er en global aktør med virksomhet i mer enn 40 land. De strekker seg over 4 kontinenter på verdensbasis. Selskapet ble grunnlagt i Frankrike i 1926, og har etter det utviklet seg og vokst til å bli den tredje største i bransjen. I 2021 kjøpte Lyreco opp Staples, og i dag heter alle deres butikker Lyreco. Staples hadde omtrent 140 års historie i Norge, og kommer fra mange tradisjonsrike bedriftsnavn som Tybring Gjedde, Binders og Andvord. Staples Inc. ble stiftet i Boston i 1986, og det var gründeren Thomas Stemberg som så behovet for å kunne kjøpe inn større kvanta kontorrekvisita fra en større kjede. Dette skulle lette hverdagen til forbrukerne og bedrifter, for på denne måten slapp de å handle kontorrekvisita fra mange små butikker for å få kjøpt det de trengte til sin bedrift.

Stemberg slo seg sammen med konkurrenten i supermarked-bransjen i New England, Leo Kahn og med midler fra blant annet Bain Capital og Mitt Romney ble drømmen til virkelighet. Romney var med på å lage den forretningsmodellen som selskapet styres etter, under sine 15 år i styret i Staples Inc. I 1992 kom Staples til Europa og startet sin reise på det europeiske markedet. Etter oppkjøpet har nå alle Staples-butikkene endret navn til Lyreco. Lyreco er stolte over å bære tradisjonene til kjente bedriftsnavn videre. Lyreco har alltid gode tilbud, salg og kampanjer og rullerer på de produktene som er på salg etter sesong og etterspørsel. Det finnes over 20 Lyreco-butikker fordelt over hele landet, og du finner de i alle de større tettstedene og byene i Norge, som for eksempel: Hønefoss, Kristiansand S, Stavanger, Sandnes, Trondheim og Tromsø.

Dersom du ønsker å lese mer om Lyreco, se nye tilbud eller kundeavis, finne nærmeste butikk eller handle i nettbutikken, så kan du ta en titt på det offisielle nettstedet deres her: lyreco.no

Selv med et enormt produktutvalg på over 10 000 artikler og de gode tilbudene hos Lyreco, kan det likevel lønne seg å sjekke butikker innen samme kategori Andre. Disse butikkene kan være verdt å sjekke ut: Rusta, Europris og THANSEN.

Å handle større kvanta hos Lyreco er fort gjort

Assortment

Med et så stort sortiment, lønner det seg helt klart å handle alt du trenger til din bedrift, skolestart eller arrangementer hos Lyreco. Med samme filosofi som har drevet selskapet siden start, så skal det lønne seg å handle i store kvanta fra en og samme kontorrekvisita-kjede. Derfor har Lyreco har hyppige salg, rullerende tilbud på produkter, kampanjer og ulike rabatter gjennom hele året til sine kunder. De har delt inn sine produkter i en rekke ulike kategorier, som blant annet: Skrivebordsrekvisita, elektronikk og kabler, blekk og toner, hobby og skole, oppbevaring, møbler osv. De har også en egen fane for mer bærekraftige og miljømerkede og resirkulerte varer, det er flott for både mennesker og naturen!

Under fanen med blant annet «skrivebordsrekvisita» finner du underkategorier som: Penner, blyanter og tusjer, hullemaskin, kalkulator, viskelær, teip og binders osv. Dette er bare en liten del av underkategoriene til en fane, så produktutvalget til Lyreco er virkelig gigantisk. Dersom du skal ut å handle kontorrekvisita, rengjøringsmidler, pynt, engangsservise og -bestikk til en sammenkomst eller bare friske opp hjemmekontoret, er Lyreco sin Lyreco - Kundeavis virkelig verdt å ta en titt på. Lyrecos tilbudsavis er klar nå, og den gjelder for perioden 10/06/2024 - 16/06/2024.

 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Andre kategori