Kimbino
Kimbino

Kategorien Helse og skjønnhet: Nyeste tilbud og kundeaviser på nett

Leter du etter de nyeste tilbudene på produkter i kategorien Helse og skjønnhet? Kimbino har samlet og organisert dem for deg. Ta en titt på disse kundeavisene og brosjyrene fra din favorittbutikk, som akkurat nå har en haug av gode tilbud. Ikke glem å sjekke ut de mest populære butikkene, og mange flere her Normal, Vita og Apotek 1.

Vi er glade for å kunne hjelpe deg med dine innkjøp! Det er 3 kundeaviser på nett tilgjengelig i denne kategorien. Ta en titt på de nyeste, og planlegg din handletur kjappere og enklere enn før:

Dersom du er interessert i tilbud fra butikkene i din by, kan du velge fra denne listen over de største byene: Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Drammen. Du kan søke manuelt etter din nærmeste by dersom du ikke finner den på listen, dette gjør du øverst til høyre på siden.

Dersom du ønsker å motta varsel om de nyeste tilbudene hos dine favorittbutikker, last ned vår app Kimbino. Da vil du få varsel om de nye kundeavisene og slik sikrer du deg at du ikke går glipp av et tilbud igjen! Bli med oss og dropp kundeavisene på papir for alltid! Med Kimbino, har du alltid tilbudene til dine favorittbutikker i kategorien Helse og skjønnhet tilgjengelig, overalt, hele døgnet. Planlegg handleturen og spar penger allerede i dag!

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER