Kimbino
Kimbino

Europris kundeavis 17/06/2024 [tilbud Juni] Vareutvalg

ANNONSER
Europris
ANNONSER

Europris kundeavis

Planlegg storhandelen til hjemmet Europris kundeavis

3/5
Actual brochure

Nå er den nye Europris Europris - Årets hagemester-katalog klar! Denne kundeavisen har tilbud på alt du trenger til hjemmet, hagen, turer og koselige hjemmekvelder. Europris sin tilbudsavis har startdato allerede 01/03/2024, så sikre deg de flotte varene som er annonsert på kampanje og salg akkurat nå. Du finner Europris sin kundeavis med et klikk her

Europris - lave priser, stort vareutvalg

Shop

%name% har vært på det norske markedet i snart 30 år. Reisen til denne lavpriskjeden startet allerede i 1992, med den første butikken som ble åpnet i Stavanger. Det var Wiggo Erichsen som satte hele eventyret i gang, og allerede i 1998 hadde kjeden utvidet til hele 50 butikker i Norge. Med så mange butikker kom et økt behov for en ekstra sjef, og Jan Henrik Gulbrandsen ble med i kjeden. I år 2000 kjøpte den kjente gründeren Terje Høili opp aksjemajoriteten i aksjeselskapet, og gjorde Europris til den kjeden vi kjenner den som i dag. Europris har sitt hovedkontor i Fredrikstad, og det ligger et stort nytt sentrallager i Moss. Det finnes nå over 260 Europris-butikker i Norge, og du finner denne lavpriskjeden i mange byer i Norge, som for eksempel: Arendal, Tromsø, Bodø, Finnsnes, Vatne og Hønefoss. Ønsker du å finne ut hvor din nærmeste Europris er, sjekke åpningstider, se tilbud, kampanjer eller bare lese mer om kjeden, så finner du dette og mer til på det offisielle nettstedet til Europris europris.no

På nettstedet til Europris finner du også den populære nettbutikken, og du kan raskt melde deg inn i medlemsklubben MER der. Det er gratis å melde seg inn, og som Europris MER medlem så får du hele 1 års åpent kjøp, store medlemskupp, nye tilbud hver uke og elektronisk kvittering. I tillegg når du er registrert på nettstedet kan du opprette en egen ønskeliste / huskeliste slik at du har den elektronisk når du skal ut å handle. På “Min side” på nettstedet får du også kjapp oversikt over dine kjøp, og der kan du også se aktuelle tilbud, medlemstilbud, kampanjer, sesongens nye varer, sesongens salg, og bla i Europris sin kundeavis.

Selv om Europris er kjent for sine lave priser og stort utvalg av varer,  kan det likevel være smart å sammenligne priser og produkter med andre lavprisbutikker innen samme kategori Andre. Disse lavpriskjedene kan være lure å ta en titt på: Lyreco, Rusta og THANSEN.

Smart storhandel gjort enkelt

Assortment

Hos Europris finner du alt fra klær, leker og dekor til garn, hygieneprodukter og tørrvarer. Det er en fryd å handle hos Europris, for du finner virkelig det du trenger der uansett om du skal ha en sammenkomst, vaske huset eller bare dekorere med litt nye ting hjemme. Europris har et enormt produktspenn og alle de ulike produktene har de sortert under disse hovedkategoriene: Dagligvarer, Dyr, Fritid, Hjem / Interiør, Hus / Hage, Klær og Personlig pleie. Dersom du klikker på kategorien hjem og interiør på nettstedet finner du en rekke underkategorier som blant annet: Baderom, Oppbevaring, Lamper, Møbler, Kjøkken og Dekor. Europris er kjent for sine ukentlige tilbud og jevlige salg og mange kampanjer, og dette kommer deg som forbruker til gode. Alle disse ulike salgene og tilbudene  gjør at du kan handle i større kvanta, til deg, familien, kjæledyrene eller til hus, hjem og hage. Europris har alltid ulike og nye produkter på salg hver uke. Husk også å sjekke ut tidsbegrensede kupp som kun gjelder på onsdags-torsdag og fredag-lørdag i kundeavisen eller på nettstedet. Skal du ut å handle denne uken, så ta en titt på Europris sin Europris - Årets hagemester-katalog som gjelder for perioden 17/06/2024 - 22/06/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Olje
Tomater
Agurk
Salat
Adapter
Bord
Hagemøbler
Såpe
Hansker
Purre
Brokkoli
Blomkål
Rødbeter
Selleri
Urter
Erter
Gresskar
Reddik
Gressløk
Eddik

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Andre kategori