Kimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by

Kategorien Hjem og hage: Nyeste tilbud og kundeaviser på nett

Leter du etter de nyeste tilbudene på produkter i kategorien Hjem og hage? Kimbino har samlet og organisert dem for deg. Ta en titt på disse kundeavisene og brosjyrene fra din favorittbutikk, som akkurat nå har en haug av gode tilbud. De mest populære butikkene er Felleskjøpet, Obs Bygg, Jula, Plantasjen, Clas Ohlson, Montér, Biltema og Megaflis, men du kan også finne mange andre butikker her.

Planlegg din neste handletur mer effektivt med hjelp av Kimbino. Nå finner du 3 nettbaserte kundeaviser tilgjengelig i kategorien Hjem og hage, som vi har organisert for deg. Se eksempler her:

Har du ikke tid til å holde deg oppdatert på alle de nyeste tilbudene? Det skjønner vi godt, og det er derfor vi har laget en applikasjonen til mobil Kimbino som gir deg varsel via push-meldinger når det kommer en ny kundeavis. Dette gjør at du lett kan sjekke hva som er på tilbud akkurat nå. Takk for at du velger Kimbino. Dropp de upraktiske kundeavisene på papir, de er aldri der når du trenger dem allikevel. Med Kimbino har du all informasjonen du trenger tilgjengelig innen kategorien Hjem og hage tilgjengelig hele døgnet (24/7). Det som er ekstra flott er at det blir mindre søppel av det, bra ikke sant?

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER
Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe

Registrer deg og få full glede av fordelene.