Kimbino
Kimbino

Kategorien Klær, fottøy og sport: Nyeste tilbud og kundeaviser på nett

Leter du etter de nyeste tilbudene på produkter i kategorien Klær, fottøy og sport? Kimbino har samlet og organisert dem for deg. Ta en titt på disse kundeavisene og brosjyrene fra din favorittbutikk, som akkurat nå har en haug av gode tilbud. Du kan finne kundeaviser fra kjente butikk-kjeder her, som for eksempel Spar Kjøp, XXL, Sport 1, Intersport, Sport Outlet og , og mange flere.

Ta en titt på de nyeste tilbudene og spar penger under handleturen! I kategorien Klær, fottøy og sport er det 3 kundeaviser tilgjengelig på nett. Av de ferskeste tilbudene i kategorien Klær, fottøy og sport, har vi valgt ut disse kundeavisene til deg som du kan sjekke ut:

Visste du at de ulike spesialtilbudene i butikkene kan variere fra sted til sted? I Norge er det disse som er de mest populære handelsbyene Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Drammen. Sjekk kundeavisen for en av byene, eller velg ditt sted ved å taste inn navnet på byen øverst i høyre hjørne på denne nettsiden. Slik kan du lett få oversikt over tilbud som gjelder kun for din region.

Dersom du ønsker å motta varsel om de nyeste tilbudene hos dine favorittbutikker, last ned vår app Kimbino. Da vil du få varsel om de nye kundeavisene og slik sikrer du deg at du ikke går glipp av et tilbud igjen! Bli med oss og dropp kundeavisene på papir for alltid! Med Kimbino, har du alltid tilbudene til dine favorittbutikker i kategorien Klær, fottøy og sport tilgjengelig, overalt, hele døgnet. Planlegg handleturen og spar penger allerede i dag!

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER