Kimbino
Kimbino

Andre BLACK WEEK 2023 || Tilbud og kundeaviser

Vi har samlet de nyeste spesialtilbudene og kundeavisene fra din favorittbutikk i kategorien Andre. Kimbino hjelper deg med å finne gode tilbud raskt og det gjør at du sparer penger når du skal handle. Ikke glem å sjekke ut de mest populære butikkene, og mange flere her Europris, Rusta og Lyreco.

Vi er glade for å kunne hjelpe deg med dine innkjøp! Det er 2 kundeaviser på nett tilgjengelig i denne kategorien. Ta en titt på de nyeste, og planlegg din handletur kjappere og enklere enn før:

Har du ikke tid til å holde deg oppdatert på alle de nyeste tilbudene? Det skjønner vi godt, og det er derfor vi har laget en applikasjonen til mobil Kimbino som gir deg varsel via push-meldinger når det kommer en ny kundeavis. Dette gjør at du lett kan sjekke hva som er på tilbud akkurat nå. Bli med oss og dropp kundeavisene på papir for alltid! Med Kimbino, har du alltid tilbudene til dine favorittbutikker i kategorien Andre tilgjengelig, overalt, hele døgnet. Planlegg handleturen og spar penger allerede i dag!

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER
Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe

Registrer deg og få full glede av fordelene.