Kimbino
Kimbino

Kategorien Andre: Nyeste tilbud og kundeaviser på nett

Vi har samlet de nyeste spesialtilbudene og kundeavisene fra din favorittbutikk i kategorien Andre. Kimbino hjelper deg med å finne gode tilbud raskt og det gjør at du sparer penger når du skal handle. Ikke glem å sjekke ut de mest populære butikkene, og mange flere her Rusta, Europris, THANSEN og Lyreco.

Vi er glade for å kunne hjelpe deg med dine innkjøp! Det er 2 kundeaviser på nett tilgjengelig i denne kategorien. Ta en titt på de nyeste, og planlegg din handletur kjappere og enklere enn før:

Visste du at de ulike spesialtilbudene i butikkene kan variere fra sted til sted? I Norge er det disse som er de mest populære handelsbyene Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Drammen. Sjekk kundeavisen for en av byene, eller velg ditt sted ved å taste inn navnet på byen øverst i høyre hjørne på denne nettsiden. Slik kan du lett få oversikt over tilbud som gjelder kun for din region.

Har du ikke tid til å holde deg oppdatert på alle de nyeste tilbudene? Det skjønner vi godt, og det er derfor vi har laget en applikasjonen til mobil Kimbino som gir deg varsel via push-meldinger når det kommer en ny kundeavis. Dette gjør at du lett kan sjekke hva som er på tilbud akkurat nå. Bli med oss og dropp kundeavisene på papir for alltid! Med Kimbino, har du alltid tilbudene til dine favorittbutikker i kategorien Andre tilgjengelig, overalt, hele døgnet. Planlegg handleturen og spar penger allerede i dag!

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER