Butikk 3/5

Kundeaviser Rusta kommer snart.

Rusta kan bli rangert som en av de mest kjente butikkene blant norske kunder. De har blitt en av markedslederne i Norge. Et bredt spekter av produkter av høy kvalitet til gode priser - dette er typisk for Rusta. De Rusta vil alltid finne alt du kom hit for. Er Rusta mangler noe tilbud? Prøv å finne det andre steder! Bare se på tilbudet til disse butikkene Europris, Staples, Toys’R’Us.

Det er Rusta butikker i Bodø, Kristiansand, Oslo, Sandefjord, Sandnes, Skien også. Har du plukket et produkt, men det er ingen informasjon om produktet på vår nettside? Besøk den offisielle nettsiden til butikken www.rusta.com.

Du trenger ikke å se etter postmannen som distribuerer brosjyrene til Rusta. Du kan sjekke dem online på Kimbino når du vil. Online brosjyrer, dvs. det siste tilbudet om Rusta tilgjengelig på nettet, er det ikke bare den nyeste mote, det er også et viktig skritt mot miljøvern og våre skoger. Takk for at du ble med oss og beskytter miljøet.

Nå er det så lett å spare penger ved å handle!

Det har aldri vært så lett å holde oversikt over de nyeste tilbudene på Rusta. Det eneste du trenger å gjøre er å abonnere på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Takket være dette vil du aldri gå glipp av noe spesialtilbud på Rusta. Din Kimbino.