Kimbino
Kimbino

RUSTA kundeavis uke 25 fra 17/06/2024 || Norge tilbud

ANNONSER
Rusta
ANNONSER

Rusta kundeavis

I Rusta sin kundeavis finner du alltid gode tilbud

3/5
Actual brochure

Rusta sin nye Rusta kundeavis er ute nå med nye tilbud og salg. Rusta har alt du trenger til hjemmet, og det finnes produkter innen blant annet trening, hygiene, leker og oppbevaring. Rusta har også ulike salg og kampanjer før de ulike sesongene og høytidene. Ta en titt på Rusta sin tilbudsavis som gjelder for perioden 17/06/2024 - 22/06/2024, du finner den her.

Rusta - inspirasjon, DIY og kundeservice

Shop

Rusta startet sin reise i Sverige i 1986 med Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell. Lavpriskjeden opplevde rask suksess, og kunne derfor sakte men sikkert åpne fler og fler varehus i ulike deler av Sverige. Selskapets hovedkontor ligger i Upplands Väsby og det store nye sentrallageret ble åpnet i 2015 utenfor Norrkjöping. I tillegg til et kontor rett utenfor Oslo i Norge, så har Rusta også fem kontor i Asia. Kontorene i Asia håndterer innkjøp, marked, kvalitet, HR, IT og økonomi. Rusta har derfor både egne og store internasjonale varemerker i sitt enorme sortiment. At det meste styres fra Asia muliggjør også at de kan opprettholde sine lave priser, og ha hyppige salg, kampanjer og tilbud som gjør at du som kunde sparer penger.

Rusta åpnet sine første fem varehus i Norge i 2014, og vi i Norge elsket denne svenske kjeden fra første stund. Da de første varehusene åpnet, sto mennesker i lange køer utenfor for å få med seg Rusta sin første dag på norsk jord. Siden den gang har antall varehus i Norge økt til hele 36 varehus fordelt over hele Norges land. Du finner Rusta i de store byene, som for eksempel: Trondheim, Hønefoss, Elverum, Skien, Sandefjord og Larvik.

Åpningstidene hos varehusene kan variere noe, så det kan derfor lønne seg å sjekke ut åpningstidene på ditt nærmeste varehus på nettstedet til Rusta. For å finne ditt nærmeste varehus, sjekke åpningstider, se kampanjer, sortiment, tilbud eller melde deg inn i Club Rusta ta en titt på det offisielle nettstedet til Rusta rusta.com (Norge).

Et medlemskap i Club Rusta er gratis, kortløst og digitalt. Som medlem får du unike medlemstilbud og rabatter, oversikt over alle dine kjøp, 1 års åpent kjøp på varene du kjøper, samt nyheter, tips og inspirasjon til dine neste prosjekter. Selv om Rusta har lave priser, kan de likevel lønne seg å sjekke prisene og produktene til andre varehus innen samme kategori Andre. Disse varehusene kan være smart å ta en nærmere titt på: Lyreco, Europris og THANSEN.

Rusta har utvalget og produktene du trenger til å fikse det selv!

Assortment

Rusta hjelper kundene med å pusse opp, og få det fint hjemme, og har et høyt fokus på det du kan klare selv med enkle midler. %name% har det aller meste til hjemmet, og har valgt å sortere produktene sine inn i disse smarte hovedkategoriene: Hjem / Innredning, Gjør det selv, Fritid, Skjønnhet / Helse og Hage. Under fanen gjør det selv finner du underkategorier som blant annet: Tapeter, Verktøy, Utendørsfarge, Bil og Gulv. I tillegg finner du alltid stilriktig interiør, dekor, gardiner, puter, duker osv som gjør det lett å sprite opp ethvert hjem. Du finner også alltid kjente merkevarer innen hygiene og vaskemidler på tilbud og salg og Rusta har hyppige kampanjer og rabatter i forbindelse med de ulike sesongene og merkedagene.

Trenger du gavepapir, en vertinnegave, nytt teppe eller oppbevaringsløsninger har Rusta det du trenger i sitt sortiment. I underkategorien fritid finner du blant annet produkter til: Reise, Trening, Husdyr, Leketøy og Utendørsfritid. Du kan trygt legge storhandelen til Rusta, og planlegge handleturen smart med Rusta sin Rusta kundeavis som har startdato nå 17/06/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Skjerm
Plate
Termometer
Pute
Bord
Speil
Shampoo
Balsam
Tannkrem
Munnskyll
Hamburger
Fjernkontroll
Pumpe
Luftkjøler
Oppbevaringsboks
Pledd
Spisebord
Glass
Servietter
Klappstol

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Andre kategori