Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logo THANSEN
3/5

Kundeaviser THANSEN【uke 15】- nyeste tilbud 20/03/2024

THANSEN kundeavis

3/5
Actual brochure
Mest sannsynligvis kjenner alle nordmenn til butikken THANSEN. Takket være butikkens brede produktsortiment har de en av de sterkeste posisjonene på det norske markedet.
THANSEN har alt du trenger, samt uslåelige priser!
Nytt tilbud? THANSEN utarbeider regelmessige tilbud til sine kunder. Det oppdaterte tilbudet er gyldig fra 20/03/2024, og du finner det her.
Disse butikkene Lyreco, Rusta og Europris kan også friste med gunstige priser.

Finner du ikke det du leter etter på vårt nettsted? Prøv den den offisielle nettsiden til butikken thansen.no.

Dropp kundeavisene på papir, de er ikke nyttige lenger. Nå kan du enkelt sjekke de siste tilbudene hos THANSEN på nettstedet til Kimbino.
Takk for at du tar hensyn til miljø- og skogsvern. Ved å bruke den elektroniske versjonen av kundeavisen til THANSEN, sparer du inn mye på papirforbruk.

I tvil om at det er enkelt å spare penger ved å handle? Bli med oss og se.

Det har aldri vært lettere å holde oversikt over de nyeste tilbudene hos THANSEN. Det eneste du trenger å gjøre, er å abonnere på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Takket være din egen Kimbino vil du aldri igjen gå glipp av spesialtilbudene hos THANSEN.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Pasta
Kabel
Mikrofon
Adapter
Usb
Oppvaskmaskin
Vekt
Støvsuger
Madrass
Pute
Stol
Hylle
Batteri
Shampoo
Børste
Ryggsekk
Arbeidslampe
Fjernkontroll
Høytrykkspyler
GPS

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Andre kategori

Søk
Kimbino

Det finnes ingen avdelinger

Registrer deg og få full glede av fordelene.