Kimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by
Logo Megaflis
3/5

MEGAFLIS kundeavis fra 02/10/2023 || Kampanje uken 40

ANNONSER
ANNONSER

Megaflis kundeavis

Planlegg opppussingen med Megaflis sin kundeavis

3/5
Actual brochure

Megaflis sin nye Megaflis kundeavis er ute, og den er full av gode tilbud og salg som du ikke bør gå glipp av dersom du skal pusse opp hjemme. Hos Megaflis finner du alltid produkter til lave priser og store kampanjer hver måned. Hold deg oppdatert med Megaflis sin kundeavis som gjelder for perioden 02/10/2023 - 22/10/2023. Du finner Megaflis sin tilbudsavis lett her.

Alt til baderom, og best på pris på markedet

Shop

Brødrene Berg Steinindustri AS dannet grunnlaget for det som senere skulle bli en familiebedrift i vekst. Megaflis ble etablert i 1997 og hadde sikte på å bli den rimeligste kjeden for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. 

På 1990-tallet ble brødrene med i driften av selskapet og Ståle Lindgren åpnet i 1998 åpnet den første butikken i hovedstaden. Deretter ble det åpnet 7 nye butikker, og Sondre Lindgren tok over som leder for familiebedriften i 1995. Sondre Lindgren åpnet sin første egeneide butikk i 2002 - Megaflis Sørlandsparken AS. Megaflis kjøper sine produkter direkte fra leverandørene, og dette kommer deg som forbruker til gode. Megaflis er kjent for sine kampanjer, salg og tilbud, og dette kan du spare mye penger på dersom du skal pusse opp hjemme i nærmeste framtid. Megaflis har satset stort på nettbutikk, men det finnes også flere Megaflis-butikker rundt om i landet vårt.

De ansatte sitter på uslåelig kunnskap om sine produkter og på nettstedet finner du smarte instruksjons-artikler, guider og tips til hvordan du kan gjøre jobben selv. De ansatte står alltid klare til å svare på dine spørsmål i fysisk butikk eller på chat / e-post via nettstedet. Det finnes 18 Megaflis-butikker i Norge, og du finner de blant annet i disse byene i Norge: Kristiansand S, Trondheim, Oslo, Hønefoss, Skien og Sandefjord. På nettstedet til Megaflis megaflis.no, kan du finne din nærmeste butikk, sjekke åpningstider, se kundeavis, kampanjeavis eller bare finne inspirasjon til ditt neste prosjekt.

Dersom du velger å bestille dine varer i nettbutikken kan du enten velge Klikk & Hent, Mypack eller Hjemlevering. Nettbutikken har flere betalingsalternativer å velge i mellom, som blant annet: Mastercard, Visa, Vipps og Klarna, og du får alltid 30 dagers returrett og hele 90 dagers bytterett når du handler varer hos Megaflis. Megaflis er rimelige, men det er alltid lurt å sjekke priser og utvalg hos butikker innen samme kategori Hjem og hage. Butikker og kjeder det kan være verdt å sjekke ut er for eksempel: Plantasjen, Jula, Biltema, Obs Bygg, Felleskjøpet, Clas Ohlson og Montér 

Inspirasjon og opplæring er en del av kundeopplevelsen

Assortment

Hos %name% finner du alltid smarte tips, triks og veiledning på hvordan du kan pusse opp rom som for eksempel kjøkken, baderom eller legge helt nye fliser på gulvene. Megaflis har delt inn sine produkter inn i disse smarte hovedkategoriene: Bad, Kjøkken, Oppvarming, Elektro, Belysning, Hus / Hage, Verktøy, Maling, Gulv og Panelplater. Hos Megaflis finner du alltid produkter på salg, og store kampanjer som gjør at du kan spare mye penger når du skal pusse opp de dyreste og vanskeligste rommene i huset. Om du melder deg på Megaflis sitt nyhetsbrev på nettstedet så er du alltid oppdatert på de eksklusive helgekuppene, nyheter og trender, og du blir en av de første som får vite om nye kampanjer og tilbud. Er du mye på sosiale medier så finner du Megaflis både på Facebook og Instagram, og der kan du bli med på konkurranser og få hverdagsinspirasjon. De smarteste videoguidene og tipsene finner du alltid på Megaflis sin Youtubekanal. Skal du pusse opp nå snart så lønner det seg å sjekke ut Megaflis sin Megaflis kundeavis som har startdato nå 02/10/2023.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Stikkontakt
Toalett
Batteri
Bad
Dusj
Speil
Vask
Badekar
Glass
Lys
Eske
Speilskap
Håndtak

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Hjem og hage kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Megaflis

Registrer deg og få full glede av fordelene.