Kimbino
Kimbino

JOKER kundeavis fra 18/06/2024 || Tilbud denne uka 24

ANNONSER
Joker
ANNONSER

Joker kundeavis

Ta ukeshandlingen lokalt og sjekk Jokers kundeavis

3/5
Actual brochure

Den rykende ferske kundeavisen til Joker er ute nå. Dersom du liker gode tilbud og salg bør du ikke gå glipp av denne. Tilbudsavisen er gyldig i perioden 11/06/2024 - 15/06/2024. Joker har både smått og stort, enten du skal ha en liten sammenkomst eller bare handle for uken. Joker er lokalbutikken du blir glad i, og den nyeste kundeavisen  Joker kundeavis er tilgjengelig her.

Du blir glad av å handle på Joker

Shop

De gode tilbudene finner du hos %name%. Joker er en dagligvarekjede med over 460 butikker spredt i hele Norge. Kjøpmannshuset Norge AS, som er NorgesGruppens største profilhus, drifter Joker-kjeden og de jobber hardt for være den beste lokalbutikken. Det skal være effektivt og enkelt å handle det du trenger og få tak i de lokale varene du vil ha. Med gode tilbud og god service så finner du alt du trenger til hverdagshandelen her. I tillegg til en rekke salg og ukens tilbud har Joker gode medlemsfordeler gjennom et Trumf-bonus medlemskap.

Et Trumf-medlemskap gir deg 1% Trumf-bonus på alt du handler av dagligvarer, i tillegg vil du få 5% ekstra Trumf-bonus med “Joker Glad” dersom du velger å handle på mandager. Om uka kom litt brått på, eller om du bare er matlei så finner du en rekke tips og oppskrifter på nettstedet til Joker. For å lese mer om Trumf, finne tilbud, åpningstider, eller finne din lokalbutikk, gå til Joker sin offisielle nettside joker.no.

Er du usikker på om Joker er best på pris? Gjør en kjapp sammenligning av kampanje og tilbud med andre matbutikker her: Coop Obs, Rema 1000, Kiwi, Coop Extra, Coop Mega, Coop Prix, Meny, Spar, Bunnpris og EuroCash. Du finner Joker oftest lokalisert på de små stedene, men også på større steder i Norge. Dersom du ønsker å finne ut av hvor i Norge du finner Joker, så kan dette være aktuelle steder: Oslo, Bodø, Bergen, Sandefjord, Stavanger og Harstad. Noen av disse små butikkene har i dessuten søndagsåpent.

Kundeservice og lokalt vareutvalg

Assortment

Joker er kjent for sin gode kundeservice og sine lokale varer. Du finner de varene du elsker, varenavn du kjenner, billige produkter i First price serien og i tillegg tar Joker lokalt inn varer som er typiske for det stedet butikken er plassert på. Joker støtter og sponser også lokale idrettslag og foreninger på ulike måter. Joker fronter trygg mat, og det skal være trygt og enkelt å handle i alle butikkene i kjeden. Med sine bakerovner får du alltid ferskt og nystekt brød, og en bugnende stor frukt og grønt avdeling gjør det ekstra innbydende å velge sunne alternativer. Joker har også andre typer kundeservice lokalt, som for eksempel bank/spill i butikk, hjemkjøring av varer, gavekort til noen du er glad i, firmakort til bedrifter, bestilling av kaker til festen eller brøyting fram til hytta om det er ønskelig. Med ukens Joker-garanti får du alltid ukens Joker på de varene det går mye av, til lavest mulig pris, i tillegg til en rekke andre salg og tilbud selvsagt. Jokers tilbudsavis har startdato nå 31/08/2024, hold deg oppdatert med Joker kundeavis, så er du alltid klar for en ny uke!

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER