Kimbino
Kimbino

Kundeaviser Sport 1【uke 24】- nyeste tilbud 09/06/2024

ANNONSER
Sport 1
ANNONSER

Sport 1 kundeavis

Sprek handel med Sport 1 sin kundeavis

3/5
Actual brochure

Nå er den nyeste kundeavisen til Sport 1 ute, og her finner du friske tilbud og salg til deg som vil yte litt ekstra på treningsfronten. Alt du trenger til trening og fritid finner du hos Sport 1, og nå kan du sikre deg de beste rabattene og sjekke ut nye kampanjer i Sport 1 sin Sport 1 kundeavis som har startdato nå 09/06/2024. Du finner Sport 1 sin tilbudsavis her.

Sunne verdier og ekte sport!

Shop

Med fartstid på det norske markedet i over 30 år, kan man trygt si at Sport 1 er både veletablert og kjent både i Norge og med det norske klimaet. Reisen til Sport 1 startet på begynnelsen av 1990-tallet og ble etablert av aktører innen sportsbransjen. Sport 1 satser stort på fire spesialområder: Ski, Løp, Sykkel og Friluft. I 2006 gikk Gjelsten Holding inn som hovedaksjonær, og hovedkontoret ble etablert på Kløfta, rett utenfor Oslo i 2008. Du kan se %name% sine stands og tilstedeværelse på en rekke idrettsarrangement og på kjente sportsarrangementer som for eksempel: Birkebeiner og Inga Låmi. Det er mange ulike sportsbutikker med i Sport 1-kjeden, felles for de alle er at de har Sport 1 i logoen sin. I tillegg inngår alle Anton Sport-butikkene, Löplabbet, Skandinavisk Høyfjellsutstyr og spesialbutikkene Milsluker`n og Bjørn Myhre Sport.

Per i dag har sportskjeden over 200 butikker i Norge, og med så mange butikker er tilbud, salg og kampanjer hyppige både lokalt og nasjonalt. Du finner Sport 1 både på de små stedene i Norge og i de store byene slik som for eksempel: Oslo, Kristiansand S, Trondheim, Moss, Hønefoss og Sandnes. Dersom du leter etter Sport 1 sin tilbudsavis, vil sjekke åpningstider på din nærmeste Sport 1-butikk eller bare finne ut av hvilke merkevarer de fører, kan du ta en titt på det offisielle nettstedet til Sport 1 sport1.no

Sport 1 har et stort sortiment og de har alltid lave priser, men det kan likevel være smart å sjekke prisene og utvalget hos andre sportsbutikker innen samme kategori: Klær, fottøy og sport. Kjente Sportskjeder som for eksempel: Spar Kjøp, G-sport, Intersport, XXL og Sport Outlet kan være lure å ta en kikk på.

Ulike butikker, samme kompetanse

Assortment

Med så mange ulike sportsbutikker innen samme kjede, så gir det et stort utvalg av produkter innen alle sportsgrener. Dette gir bred kunnskap og hyppige salg og gode tilbud, i de ulike butikkene. Du finner også ulike kampanjer som kommer før de ulike sesongene, og dette er varer som Sport 1 vet at det kommer til å gå mye av! Hovedkategoriene til Sport 1 er delt opp i: Klær, Sko, Sykkel, Friluft / Jakt / Fiske, Sport / Ballspill, Trening / Helse, Vintersport og Klubb. På nettstedet kan man finne produkter lett ut i fra fanen merker dersom man har noen favoritter, eller finne nye favorittprodukter ved å se gjennom utvalget på de flotte nettsidene. Dersom du tar en titt på produktene i underkategorien sko for eksempel, finner du blant annet: Vintersko, Løpesko, Innesko, Fotballsko, Fjellsko, Gummistøvler og mye mye mer. Er du en person som er glad i ulike typer vintersport, har Sport 1 et stort utvalg av vintersportsutstyr. Dersom du er mer glad i å trene inne / hjemme, finner du alt du trenger til hjemmetrening og helse på nettstedet til Sport 1. Nettstedet har også en klikk & Hent-funksjon som lar deg bestille på nett og hente varene hos din nærmeste Sport 1-butikk. Skal du ut å handle sportsutstyr eller treningsutstyr nå, ta en titt på Sport 1 sine tilbud og salg i den nye Sport 1 kundeavis som gjelder for hele perioden 09/06/2024 - 30/06/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Klær
Genser
Hettegenser
Jakke
Undertøy
Shorts
Slippers
Bag
Ryggsekk
Tights
Capri
Ankelsokker
Treningsklær
Topp
Strikk
Jeans

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Klær, fottøy og sport kategori