Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logo Elon
3/5

Kundeaviser Elon【uke 21】- nyeste tilbud 17/05/2024

ANNONSER
Elon

Elon kundeavis

Ta en titt på tilbudene i Elon kundeavis før du handler

3/5
Actual brochure

Den nye kundeavisen til %name% er ute nå. Du finner en rekke flotte salg og tilbud i kundeavisen Elon kundeavis. Går du med tanker om å oppgradere eller bytte ut ulike elektroniske apparater eller hvitevarer, kan det være verdt å ta en titt hos Elon før du bestemmer deg for hvilken elektronikk-kjede du vil handle hos. Elon kundeavis har startdato 17/05/2024, så du har god tid til å sammenligne priser med andre kjeder dersom du ønsker det. Du finner den nye kundeavisen med de ferskeste tilbudene her.

God service og konkurransedyktige priser

Shop

Internasjonalt består Euronics International Ltd av over 11.000 forhandlere i 35 land, og det norske selskapet Euronics hadde sitt hovedkontor i Fredrikstad. Euronics Norge AS ble i 2016 formelt et datterselskap av svenske Elon Group AB, og samtidig gikk Euronics-butikkene inn som eiere av rundt 10 % av Elon-gruppen. I 2019 skiftet Euronics navn til Elon og det er slik vi kjenner butikkjeden i dag. Det finnes over 600 butikker i Norden, dette gjør at selskapet er godt kjent på det nordiske markedet og kan derfor tilpasse  tilbud og kampanje etter dette. Per i dag er det rundt 50 Elon-butikker spredt på lokale steder i Norge. Du finner en Elon-butikk på blant annet disse stedene: Nesoddtangen, Vikersund og TANA .

Liker du gode tilbud og salg så kan det lønne seg å melde seg inn i medlemsklubben til Elon - Club Elon. Som medlem får du en rekke medlemstilbud og gratis hjemkjøring av store TV-er og hvitevarer. I tillegg er alle medlemmer som mottar nyhetsbrev med i medlemslotteriet til Elon som trekkes 12 ganger i året. Klubbmedlemmer blir automatisk med i trekningen hver eneste måned. Du kan vinne et gavekort til en verdi av 2000 kroner. Dersom du vil lese mer om Elon, finne din nærmeste butikk, melde deg inn i kundeklubben eller bare lese mer, ta en titt på det offisielle nettstedet til Elon elon.no.

Elon har alltid konkurransedyktige priser, men det kan likevel lønne seg å sammenligne salg og ordinære priser med elektronikkbutikker innen samme kategori. Dette kan du gjøre med ett klikk her: Elkjøp, Power, Platekompaniet, Teknikmagasinet, Coop Elektro og Skousen.

Skal du handle elektronikk, så gjør det lokalt

Assortment

Hos Elon finner du alt av elektronikk og hvitevarer, fra kjente og dyrere merkevarer til de litt mer billige variantene av samme produkt. Ukens tilbud kan være lurt å sjekke ut, og med annonsegaranti hos Elon sikrer du at du får kjøpt de produktene som er annonsert i katalogen. Med kategorier som: hvitevarer, kjøkken & hjem, tv & tilbehør, lyd, mobil, data, luft & varme, personlig pleie og belysning så skal det godt gjøres å ikke finne det du leter etter her. Du får i tillegg en rekke tips og råd, både på nettstedet, men også av dyktige ansatte i fysisk butikk. Du kan opprette en handlekonto som tilbyr betalingsutsettelse dersom du skulle trenge det. Er du usikker på oppsett av ny PC eller mobil, er dette noe som de ansatte kan hjelpe deg med om du skulle trenge det. Du kan også kjøpe et gavekort til noen du er glad i på nettstedet eller i fysisk butikk. Ta en kikk på Elon tilbudsavis Elon kundeavis som gjelder for perioden fra fredag 17/05/2024 når du skal ut å handle elektronikk!

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Pc
Tv
Video
Lyd
Vaskemaskin
Støvsuger
Strykejern
Airfryer
Foodprosessor

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori