Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Apotek 1 tilbud fra 10/07/2024 || Butikk kundeavis Juli

ANNONSER
Apotek 1

Apotek 1 kundeavis

3/5
Actual brochure
Det er svært få som ikke kjenner til butikken, da de faktisk er en av de ledende på det norske markedet.
har et enormt produktspekter. Fortsatt i tvil? La selskapets slagord - – overbevise deg.
Blant kundene er kjent for sitt brede utvalg av produkter, og gode priser. De aller fleste kan handle alt de trenger her.
Nytt tilbud? utarbeider regelmessige tilbud til sine kunder. Det oppdaterte tilbudet er gyldig fra 10/07/2024, og du finner det her.
Disse butikkene Vita og Normal kan også friste med gunstige priser.

Å beskytte miljøet er vår prioritet. Vi er derfor svært fornøyd med at du foretrekker de elektroniske kundeavisene til , i stedet for papirversjonen.

Takket være lave priser sparer du penger lett og smertefritt!

Det har aldri vært lettere å holde oversikt over de nyeste tilbudene hos . Det eneste du trenger å gjøre, er å abonnere på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Takket være din egen Kimbino vil du aldri igjen gå glipp av spesialtilbudene hos .

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Sminke
Solkrem
Dagkrem
Ansiktskrem
After Sun

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Helse og skjønnhet kategori