Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logo Kitch´n
3/5

Kundeaviser Kitch´n【uke 21】- nyeste tilbud 13/05/2024

ANNONSER
Kitch´n

Kitch´n kundeavis

3/5
Actual brochure
Det er svært få som ikke kjenner til Kitch´n butikken, da de faktisk er en av de ledende på det norske markedet.
Kitch´n har et enormt produktspekter. Fortsatt i tvil? La selskapets slagord - Kitch´n – overbevise deg.
Blant kundene er Kitch´n kjent for sitt brede utvalg av produkter, og gode priser. De aller fleste kan handle alt de trenger her.
Nytt tilbud? Kitch´n utarbeider regelmessige tilbud til sine kunder. Det oppdaterte tilbudet er gyldig fra 13/05/2024, og du finner det her.
Dersom du vil sammenlikne med andre butikker, kan du se deres tilbud her IKEA, JYSK, Skeidar, Bohus, Nille og Coop Byggmix.

Det offisielle nettstedet er til for å informere kundene om butikken og produktseriene. Dersom du ikke finner det du leter etter på vårt nettsted, kan du besøke butikkens nettsted her kitchn.no.

Skal du ut å handle? Nå slipper du å ta med deg store vesker! Den elektroniske versjonen av det siste tilbudet hos Kitch´n er mye mer praktisk, og den er tilgjengelig på Kimbino.
Beskyttelse av miljøet er mer enn bare en klisje. Derfor er vi glade for at du sjekker det siste tilbudet hos Kitch´n på internett og ikke på papir. Mange trær blir spart på denne måten, og det er bare starten!

Takket være spesialtilbud, har det aldri vært lettere å spare penger.

Spesialtilbudene hos Kitch´n er så gunstige, og du kan spare mye penger. Hva kan du gjøre for å ikke gå glipp av et spesialtilbud hos Kitch´n? Det er enkelt: abonnere på vårt nyhetsbrev, eller laste ned vår applikasjon Kimbino.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori