Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Nettbutikk INTERSPORT kundeavis 15/07/2024 || Tilbud online

ANNONSER
Intersport

Intersport kundeavis

Få mer treningsglede med INTERSPORT kundeavis

3/5
Actual brochure

INTERSPORT har alt du trenger, både til treningen og ferieturene i skog og mark. Sportskjeden er kjent for sine gode tilbud og salg og holder jevnlige kampanjer gjennom hele året. Nå er den nyeste INTERSPORT Intersport kundeavis ute, proppet full med nyttig treningsutstyr og fargeglade treningsklær. INTERSPORT tilbudsavis har startdato allerede nå 15/07/2024, og du finner den enkelt her

Uslåelig kunnskap gir økt motivasjon

Shop

Historien til verdens største sportskjede startet allerede i 1968. Salget og etterspørselen av sportsvarer økte raskt mot slutten av 60-tallet, og samtidig slo 10 nasjonale organisasjoner seg sammen i Sveits for å danne IIC - INTERSPORT International. På denne måten ble INTERSPORT raskt en internasjonal kjede, etter oppstart ble 10 nye organisasjoner en del av INTERSPORT Group. På 1970-tallet fikk kjeden sin nye logo, og INTERSPORT ble valgt ut til å være det offisielle sports-utsalget under de olympiske leker i 1972, 1976 og 1980. På 1990-tallet hadde INTERSPORT hele 3000 butikker på verdensbasis. 

Den aller første nettbutikken åpnet i 2008, og dette gjorde at treningsglade kunder kunne kjøpe produkter på tilbud og salg også via nettbutikken. I 2020 hadde %name% 6200 butikker i 58 land over verden. INTERSPORT i Norge drives av Gresvig-konsernet, og i begynnelsen av 2020 omprofilerte alle G-Sport og G-MAX butikkene i Norge seg om til INTERSPORT-butikker, og det er nå 150 INTERSPORT butikker i Norge. 

Du finner INTERSPORT i de store byene, som for eksempel:Oslo, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Bodø og Molde

Dersom du liker gode tilbud og medlemsfordeler,  kan medlemsklubben “Vinn Vinn” være noe for deg. Medlemskapet er gratis og gir en rekke unike medlemstilbud, samt mulighet til å tjene poeng på alt du handler i fysisk butikk og i nettbutikken. Ønsker du mer målrettede nyhetsbrev, reklame og tilbud i innboksen kan du dele din alder, kjønn og postnummer med klubben. Vil du lese mer om INTERSPORT, se deres tilbud,  kampanjer og medlemstilbud for denne måneden, finne din nærmeste butikk, eller sjekke åpningstider, finner du denne informasjonen og mye mer på det offisielle nettstedet intersport.no

Som forbruker er det alltid smart å holde seg oppdatert på INTERSPORT sin kundeavis og salg. Selv om INTERSPORT er rimelige, kan det likevel lønne seg å sjekke tilbud og salg hos andre butikker innen samme kategori Klær, fottøy og sport. Disse sportskjedene er verdt å ta en titt på: Spar Kjøp, G-sport, XXL, Sport 1 og Sport Outlet.

Tren trygt og skadefritt med utstyr fra INTERSPORT

Assortment

Intersport er kjent for sine trygge og kjente merkeprodukter, og med et navn som strekker seg helt tilbake til 60-tallet så er INTERSPORT godt etablert på det norske markedet. Dette gir kundene en rekke fordeler med tanke på erfaring og veiledning, lave priser, gode tilbud,  salg og kampanjer. INTERSPORT fører en rekke kjente merkevarer som blant annet produkter fra: Bergans, Helly Hansen, KARI TRAA, Nike og VIKING. INTERSPORT har delt inn produktene sine i disse hovedkategoriene: Dame, Herre, Barn / Junior, Sykkel, Tur og Sportsutstyr.

Under fanen sportsutstyr finner du underkategorier som for eksempel: Løp, Trening, Ballsport og Briller. Under fanen tur finner du blant annet turmat, sovepose, turbrennere, servise og tursko, så her er det lett å finne noe uansett om du skal trene eller reise på tur i den vakre naturen i Norge. Dersom du handler for over 1000 kroner i nettbutikken, får du gratis frakt, og du har alltid 14 dagers åpent kjøp og enkel retur på de varene du kjøper. Dette gjør det ekstra trygt å handle i nettbutikken til INTERSPORT. Ta en titt på den nyeste INTERSPORT Intersport kundeavis før du bestemmer deg for hvilken sportsbutikk du skal handle ditt nye utstyr i. INTERSPORT tilbudsavis gjelder for perioden 15/07/2024 - 28/07/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Klær, fottøy og sport kategori