Kimbino
Kimbino

Vareutvalg JULA kundeavis fra 21/06/2024 || Butikker tilbud

ANNONSER
Jula
ANNONSER

Jula kundeavis

Få det fint hjemme med Jula sin kundeavis

3/5
Actual brochure

Frister det å handle inn alt du trenger til hus, hjem og arbeid på ett sted? Da er dette varehuset noe for deg. Nå er den nyeste Jula kundeavis ute, og du finner alltid gode tilbud og regelmessige salg hos her. Den nye Jula Jula kundeavis, gjelder for perioden 14/06/2024 - 23/06/2024. Du finner Jula tilbudsavis enkelt her.

Jula, en økende suksess på en trangt marked

Shop

Jula Industri AB vokste fram i Sverige i ettervirkningene av oljekrisen på 70-tallet, og i 1979 startet Lars-Göran og Irene Blank produksjonen av en kombinert vedkapp og vedklyv som de ga navnet “Julakapen”. Tanken bak denne maskinen kom fra Lars-Göran Blank sin morfar, som produserte vedkapp til bensinbiler under andre verdenskrig. I 1980 økte etterspørselen etter ved som fyringsalternativ til olje, og det var de stigende oljeprisene som tvang menneskene til å finne andre alternative måter å varme opp husene på. Etterhvert kom også etterspørselen etter reservedeler og vedlikehold til disse maskinene, og da startet Blank å selge deler fra sin lagerbeholdning via post til sine kunder. I 1981 startet de “Julatorp” som var et verksted og produksjonslokale for disse maskinene, og i 1982 kom den aller første produktkatalogen. Jula postorder AB startet i 1984, og det første varehuset åpnet i 1985. Det andre varehuset ble åpnet i Stockholm i 1992 og firmaet fortsatte å vokse og frem til slik vi kjenner %name% i dag. Jula har 39 flotte varehus i Norge og du finner Jula blant annet i: Bodø, Jessheim, Hønefoss, Harstad, Skien og Sandefjord.

Dersom du liker medlemstilbud så kan kundeklubben “JulaClub” og “JulaAppen” være noe for deg. Som medlem i kundeklubben får du en rekke fordeler som for eksempel unike medlemstilbud, bonuspoeng på alle kjøp, oversikt over kjøp/kvitteringer/poeng/tilbud og invitasjon til Clubaktiviteter. Selv om Jula har uslåelige priser, tilbud og hyppige salg, kan det likevel lønne seg å sammenligne priser med andre varehus innen samme kategori Hjem og hage.

Varehus som: Plantasjen, Biltema, Obs Bygg, Felleskjøpet, Clas Ohlson, Megaflis, Montér og Jem & Fix kan være bra å starte med. Dersom du vil lese mer om Jula, kjøpe gavekort, finne åpningstider eller sjekke utvalget, ta en titt på det offisielle nettstedet til Jula jula.no.

Stor produktrekkevidde og kvalitet

Assortment

Med jevnlige kampanjer, og ukens tilbud skal det godt gjøres å finne produkter billigere enn dette. Vareutvalget til Jula er delt inn i flere hovedkategorier. Disse hovedkategoriene er: Verktøy / Maskiner, Bygg / Maling, El-artikler / Belysning, Klær / Verneutstyr, Hage, Fritid, Bil / Garasje, Hjem og Husholdning. Du finner det du trenger hos Jula, uansett hva slags prosjekt du har planlagt. Med regelmessige salg og tilbud, så kan hele familien ta storhandelen sammen her. Dersom du tar en titt på underkategoriene som ligger under fanen “Fritid” på nettstedet, så finner du disse underkategoriene: Friluftsliv / Camping, Fiske, Sykkel, Båt, Husdyr, Trening, Fritidsaktiviteter, Basseng / Bad, Vesker og Reisetilbehør. Under Fritidsaktiviteter finner du produkter som for eksempel: Trampoline, kubb, elektrisk bil og badminton, og dersom du kjøper en sykkel hos Jula, kan du få sykkelen ferdig montert for 199 kroner for voksensykkel og 99 kroner for barnesykkel. Trenger du tips, så har Jula en flott artikkelserie til inspirasjon på nettstedet.

Der finner du informasjon om alt fra hvordan du velger riktig gressklipper, til hva slags verneutstyr du bør bruke. Jula tilbyr åpent kjøp i 60 dager, og med applikasjonen til Jula kan du lett holde oversikt over alle dine kjøp og den sparer kvitteringene for deg. Du kan lett laste den ned hos Itunes og Google play. Gå ikke glipp av de unike salgene og hold deg oppdatert med Jula Jula kundeavis som har startdato allerede nå 14/06/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Melk
Klimaanlegg
Vekt
Grill
Gressklipper
Bord
Duft
Vegglampe
Iskremmaskin
Isbitmaskin
Robotgressklipper
Fjernkontroll
Skrutrekker
Pizzaovn
Luftkjøler
Solcellepanel
Hengekøye
Sovepose
Paviljong
Håndsåpe

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER