Butikk 3/5

Alle har allerede hørt om Jula. De er en av de mest vellykkede butikkene på det norske markedet. Blant kunder er Jula kjent med sitt brede utvalg av produkter og gode priser. De fleste kunder kan få nesten alt de trenger her. Et nytt tilbud? Jula utarbeides det regelmessig for sine kunder. Det oppdaterte tilbudet er gyldig fra 07/07/2019 kan finnes her. For å sammenligne, prøv å se på tilbudene fra disse butikkene Biltema, Felleskjøpet, Obs Bygg, Plantasjen.

Jula har mange butikker over hele Norge. Du kan handle i forskjellige byer, for eksempel Arendal, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Larvik. Lyktes du ikke med å finne det du lette etter? Du kan besøke butikkens offisielle nettsted www.jula.no.

Trykte brosjyrer? Full brevboks? Bokser fulle av gamle brosjyrer? Det trenger ikke å være slik her lenger! Begynn å bruke Kimbino med elektroniske internett brosjyrer på Jula, og ingen av de vil begrense deg mer. Du vet at du beskytter miljøet? Ved å gjøre hva? Ved å ikke skumme gjennom den trykte brosjyren til Jula, men den elektroniske!

Tror du ikke at det er enkelt å spare penger ved å handle? Kom og se.

Er det vanskelig å ikke gå glipp av de beste spesialtilbudene for Jula når du skal gå på jobb og ta vare på familien din? Så prøv det som er litt annerledes: Registrer deg for nyhetsbrevet eller last ned Kimbino-applikasjonen Kimbino. På denne måten sørger du for at du får et godt utvalg av spesialtilbudene til Jula.