Black Friday
KimbinoKimbino
Logo XXL
3/5

XXL - nyeste kundeaviser med tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Planlegg kjøp av ditt treningsutstyr med XXL sin kundeavis

3/5
Actual brochure

Nå er den nye og spreke XXL kundeavis ute! Denne kundeavisen renner over av gode tilbud og salg, så den er verdt å få med seg dersom du skal handle nytt treningsutstyr, treningstøy eller ting til turer og naturopplevelser. XXL XXL - Kundeavis gjelder for perioden 25/10/2021 - 31/10/2021. Hold deg oppdatert på kampanjer og tilbud med XXL sin tilbudsavis som du finner her.

Pasjon og sportsglede skaper fornøyde kunder

Shop

XXL er et børsnotert selskap som ble etablert av gründeren Øyvind Tidemandsen. Det hele startet med en tanke om å lage et varehus helt ulikt alle andre. Varehuset skulle ha alt til sport og villmark og kjente merkevarer til markedets beste priser. Det første varehuset ble åpnet i Oslo i 2001, ble det godt mottatt på markedet. Siden den gang har kjeden hatt en stødig vekst i de nordiske landene og har etablert seg trygt på det norske markedet. I 2002 ble den aller første nettbutikken åpnet i Norge, og i 2005 hadde XXL hele seks varehus og et stort sentrallager. Med gode tilbud, hyppige salg og kampanjer så opplevde kjeden så stor vekst at de kunne starte opp i andre land i norden. 

De tre første varehuset i Sverige ble åpnet i 2010, og i 2012 åpnet den svenske nettbutikken med stor suksess. 2014 kom Finland etter, med både fysiske varehus og nettbutikk. Allerede i 2015 var XXL det største sportsvarehuset i Norden, og året etter ble det første danske nettbutikken åpnet. I 2017 åpnet varehuset og nettbutikken i Østerrike, og alle varehusene har samme grunntanke om at alt du trenger til trening, sport, aktiviteter og villmark skal finnes under samme tak til rimelige priser. Dersom du ønsker ny inspirasjon, finne kurs eller nye reisemål er det verdt å ta en titt på XXL Adventure på nettstedet til XXL. Der kan du finne ulike kurs og lokasjoner, du kan ta jegerprøven, finne jaktreiser, fiskereiser og rideferier i tillegg til reisebloggen som oser av tips for å holde deg og familien aktive gjennom hele året. I Norge finnes det nå rundt 37 varehus fordelt over hele landet, og du finner XXL i blant annet disse store byene: Ålesund, Mo i Rana, Jessheim, Ski og Steinkjer

Dersom du vil vite hvor ditt nærmeste XXL-varehus er, sjekke åpningstider, se tilbud, kampanjer eller bare lese mer, så finner du dette og mer til på det offisielle nettstedet til XXL www.xxl.no. Selv om XXL har uslåelige priser, kan det likevel lønne seg å sammenligne priser og produktsortiment med andre butikker og varehus innen samme kategori Sport. Disse sportskjedene kan være en god starthjelp ved sammenlikning: G-sport, Intersport, Sport 1 og Sport Outlet.

Velg lave priser og trygge merkevarer uten å fire på kvaliteten

Assortment


XXL er sportsvarehuset som har alt du trenger innen sport og friluftsliv. Med hyppige tilbud, kampanjer i forbindelse med sesonger, og jevnlige salg gjennom hele året kan du spare mer penger. Når du handler hos XXL, handler du alltid trygt. Du får alltid gratis retur og bytte, 30 dagers prisløfte og 100 % fornøydgaranti. XXL fører kjente merkevarer som blant annet: Abilica, 2XU, Calvin Klein, Fiskars og Polar. På nett finner du faktisk over 700 ulike kjente merker å velge i mellom. XXL har delt inn sine produkter i hovedkategorier, disse kategoriene er: Sykkel, Klær, Sko, Jakt / Fiske, Trening, Sport / Ballspill, Vannsport, Elektronikk og Vintersport. Under fanen trening finner du flotte underkategorier som blant annet: Trimapparater, Fitness, Core, Styrketrening, Kosthold, Kjøkken og Husholdningsapparater. Dersom du vil gjøre et skikkelig kupp, ta en titt i billigkroken på nettstedet og sjekk ut XXL XXL - Kundeavis som har startdato 25/10/2021.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Sport kategori

Kimbino
Lukk
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Lukk
Logo XXL
  • Åsveien 11 1400 Ski
  • Moaveien 1 6018 Ålesund
  • Sjøfartsgata 2 7714 Steinkjer
  • Storgata 6
  • Svortdalen 26