Kimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by
Logo Spar Kjøp
3/5

Butikker Spar Kjøp kundeavis fra 02/10/2023 (salg uke 39)

ANNONSER
ANNONSER

Spar Kjøp kundeavis

Handle inn til hele familien med Sparkjøp kundeavis

3/5
Actual brochure

Liker du store salg og gode tilbud? Da er varehuset Sparkjøp noe for deg. Sparkjøp har et stort sortiment med produkter til hele familien, hjemmet og fritiden din. Nå er den nye Sparkjøp tilbudsavis ute, og denne aktuelle Sparkjøp Spar Kjøp kundeavis har startdato nå 25/09/2023. Hold deg oppdatert på gjeldende kampanje, rabatter og salg med ett klikk her her.

Sparkjøp - fra kjellersalg til store varehus

Shop

Sparkjøp er et familieeid firma som ble etablert i 1962. I sin spede begynnelse startet grunnleggerne Helge Eide Knudsen og hans kone Reidun med å selge garnkvaliteter fra sin kjeller i Bergen. Ekteparet Knudsen kjørte selv ut de varene som kundene i distriktet hadde bestilt. Fra denne kjellervirksomheten utviklet Sparkjøp seg til å bli et stort og anerkjent norsk postordrefirma, og etterhvert som suksessen økte ble de store Sparkjøp-varehusene åpnet en etter en. Per i dag er det hele 24 varehus i Norge, og disse er spredt fra helt nord til sør i landet. Du finner Spar Kjøp blant annet i: %shop_city%. Sparkjøp satser nå stort på den stadig økende netthandelen med sin store nettbutikk. Med gode salg, nettbutikk, unike tilbud, og et bekymringsløst retursystem 

viderefører Sparkjøp nå digitalt de norske handelstradisjonene som de hadde med sin postordrekatalog før i tiden.

Sparkjøp har åpningstider mandag til fredag 09.00 - 20.00 og fra 10.00 til 18.00 på lørdager. Dersom du vil vite mer om Sparkjøp, finne ditt nærmeste varehus eller se den digitale Sparkjøp-katalogen så ta en titt på det offisielle nettstedet til Sparkjøp sparkjop.no

Selv om Sparkjøp har gode tilbud og lave priser, så kan det lønne seg å sammenligne produkter, kampanjer og salg med varehus innen samme kategori Klær, fottøy og sport. Da kan nettopp disse varehusene kan være verdt å ta en titt på: G-sport, Intersport, XXL, Sport 1 og Sport Outlet.

Størst på garn og tekstiler

Assortment


Sparkjøp er kjent for sitt rike vareutvalg innen blant annet garn og tekstiler. Hvert varehus har egen avdeling for garn med 12 meter garnvegg og 20 ulike garnkvaliteter i hele 300 flotte farger. Dette gjør at Sparkjøp er det varehuset som er størst på garn. I tillegg har Sparkjøp en rik tekstilavdeling, som strekker seg fra babytøy til sengetøy. Det finnes klær for damer, menn, barn, ungdommer samt noe jobbklær og friluftstøy. Innen hjem og interiør finnes det et stort utvalg håndklær, sengetøy, gardiner, trekk til pynteputer og duker. Det finnes alltid en mengde salg og gode tilbud i tekstilavdelingen til Spar Kjøp. Du finner selvsagt en rekke andre produkter hos Sparkjøp, og disse produktene ligger under hovedkategoriene: Dame, Herre, Barn, Hjem, Sko, Kosmetikk, Fritid, Leker og Garn.

Dersom du ser nærmere på kategorien fritid så finner du underkategorier som for eksempel: Hund / Katt, Hobby, Verktøy, Friluftsliv og mye mer. Du finner også flotte ting til hjemmet til meget lave priser dersom du vil bytte ut for eksempel steintøy, glass eller lysestaker. Sparkjøp har ofte kampanjer i forbindelse med de ulike sesongene, og gjerne da kombinert med andre tilbud og salg i butikk og på nett. For å ikke gå glipp av nye salg  denne uken, bør du sjekke ut Sparkjøp sin tilbudsavis. Sparkjøp Spar Kjøp kundeavis gjelder for perioden 25/09/2023 - 08/10/2023, og dette gir deg god tid til å planlegge din neste storhandel hos Sparkjøp.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Sjokolade
Spill
Pute
Dusj
Håndkrem
Skjorte
Hettegenser
Sokker
Kjole
Boxer
Lakris
Sengeteppe
Laken
Putetrekk
Body Lotion
Intimvask
Shower Gel
Nattøy
Jumpsuit
Body

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Klær, fottøy og sport kategori

Andre butikker fra Klær, fottøy og sport kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino

Det finnes ingen avdelinger

Registrer deg og få full glede av fordelene.