Kimbino
Kimbino
ANNONSER

IKEA kjøkken kampanje 2024 || Ikea.no kundeavis fra 19/02

ANNONSER
IKEA

IKEA kundeavis

Kjøp alt i ett varehus med IKEA kundeavis

3/5
Actual brochure

Nå er den nye IKEA kundeavis ute med en rekke gode tilbud og salg. IKEA har alt du trenger til hjemmet, og mere til! Skal du finne nyttige ting til din nye leilighet eller bytte ut møbler i huset ditt, finner du alltid det du leter etter hos IKEA. Nå er den nyeste IKEA IKEA - Nyheter og inspirasjon til badet ute, og den gjelder for perioden fra lørdag 01/06/2024. Du finner IKEA sin tilbudsavis her.

Fra postordre til knallsuksess

Shop

IKEA startet som et lite postorderfirma i Älmhult, etablert som et enmannsfirma av den 17 år gamle Ingvar Kamprad i 1943. I begynnelsen solgte Kamprad lommebøker, penner og bilderammer. Det var forbokstavene i navnene som dannet navnet IKEA i sin tid. I for Ingvar, K for Kamprad, E for Elmtaryd, (gården der han vokste opp) og A for Agunnaryd (det nærmeste tettstedet). Navnet IKEA står sterkt den dag i dag, og du finner IKEA i mange land over hele verden. I 1951 ble den første IKEA-katalogen produsert, og Kamprad bestemte seg for at IKEA skulle begynne å selge kvalitetsmøbler til lave priser også. I 1956 kom ideen om å flatpakke møblene, for å spare forbrukerne for unødvendige fraktkostnader. Nå er IKEA blitt et verdensomspennende konsept som er kjent over 50 land i verden, med varehus blant annet i Spania, Danmark, USA, Russland, og Saudi Arabia for å nevne noen. IKEA er kjent for sine uslåelige tilbud og store salg, men de har også en rekke flotte kampanjer i forbindelse med sesonger og høytider. 

Per i dag er det 7 store varehus med tilhørende IKEA Cafè i Norge. Du finner IKEA varehus i: Oslo, Sandnes, Trondheim, Ålesund og Billingstad.

I tillegg til dette har IKEA også et IKEA kundesenter og IKEA Planning studio for sine kunder. Åpningstidene varierer noe, så det kan være lurt å sjekke ditt nærmeste varehus før du legger ut på storhandel. Vil du lese mer om IKEA, finne ditt nærmeste varehus, eller bestille via nettbutikken, så ta en titt på det offisielle nettstedet til IKEA ikea.com (Norge).

Det lønner seg å sjekke andre varehus innen samme kategori Møbler for å finne den aller beste prisen, disse varehusene kan være en bra start: JYSK, Skeidar, Bohus, Nille, Kitch´n og Coop Byggmix.

Du finner det du ønsker deg hos IKEA

Assortment

Hos IKEA finner du et bredt utvalg av produkter som blant annet møbler, interiør, lys, dekor, tepper på tilbud og IKEA har ofte store salg på en rekke produkter. IKEA har produkter innen mange hovedkategorier, som for eksempel: Baderom, Barnerom, Entrè, Garasje / Bod, Hage / Uterom, Kjøkken, Hjemmekontor, Soverom, Spisestue, Stue, Vaskerom og egen fane for bedrifter. Uansett om du skal innrede din første leilighet eller bare fornye litt i huset så har IKEA både møblene og interiøret du trenger. Du finner alltid %name% sine egne produktserier som for eksempel IKEA 365+, IKEA PAX og IKEA PS, i tillegg til flotte gaveideèr til selv den mest kresne i vennegjengen. Du finner produkter som dekor, tekstiler, og ting til både baby og barn ofte på tilbud i varehusene og på nettstedet. 

Dersom du er ofte på IKEA å handler kan det lønne seg for deg å bli IKEA Family-medlem. Som medlem får du alltid gratis kaffe / Te når du er innom, medlemstilbud og faste IKEA Family priser, gratis Oops-forsikring og mye mer. Det kan være verdt det å holde seg oppdatert med IKEA tilbudsavis slik at du er forberedt på kampanjer og salg som kommer i nærmeste framtid. IKEA er kjent for sine lave priser, så her kan du virkelig gjøre noen kupp, få med deg den nyeste IKEA IKEA - Nyheter og inspirasjon til badet med startdato 19/02/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Hylle
Servant
Bad
Dusj
Speil
Trillebord
Vitrineskap
Dusjforheng
Blandebatteri
Knotter
Håndtak

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori