Butikk 3/5

Hvem ville ikke vite Biltema! Takket være sitt utmerkede utvalg av produkter og interessante tilbud har de hatt en ledende rolle på det norske markedet! Biltema tilbyr nesten alt du trenger. Og viktigst er: til gode priser! For å sammenligne, prøv å se på tilbudene fra disse butikkene Felleskjøpet, Jula, Obs Bygg, Plantasjen.

Hvis du ikke vet, hvilken Biltema er nærmest, kan du prøve denne Trondheim, Arendal, Bodø, Harstad, Haugesund, Kongsberg. Offisielle nettsteder er her for å informere kundene i butikken og produktserien. Så hvis du ikke fant noe på vår nettside av det du lette etter, kan du besøke butikkens offisielle hjemmeside www.biltema.no.

Glem trykte brosjyrer og fulle postkasser. Bruk nettleser på Kimbino, hvor det siste tilbudet på Biltema er alltid tilgjengelig uansett hvor du er. Å sjekke det siste tilbudet på Biltema online er mye mer miljøvennlig enn den trykte versjonen. Vi er glade for at du foretrekker den elektroniske versjonen.

Det har aldri vært så lett å begynne å spare penger takket være spesialtilbud.

Spesielt tilbud på Biltema er så gunstig at det kan spare deg for mye penger. Og hva skal du gjøre for å ikke gå glipp av et spesialtilbud på Biltema? Det er enkelt: abonnere på vårt nyhetsbrev eller last ned vår søknad Kimbino.