Kimbino
Kimbino
ANNONSER

BILTEMA kundeavis fra 01/07/2024 || Norge butikker tilbud, salg

ANNONSER
Biltema

Biltema kundeavis

Handle produkter til hele familien med Biltema kundeavis

3/5
Actual brochure

Nå er den nye kundeavisen til Biltema ute! I denne avisen finner du produkter for enhver sesong og ethvert familiemedlem. Biltema har alltid gode tilbud og store salg i sine butikker, og den nyeste Biltema kundeavis gjelder for perioden 01/07/2024 - 31/07/2024. Du finner den aktuelle Biltema Biltema kundeavis veldig enkelt her.

Mer enn bare bildeler

Shop

Historien om Biltema startet i Sverige i 1963 med grunnleggeren Sten Åke Lindholm. Biltema ble etablert under navnet “Handelsbolaget BIL-TEMA”. Biltema eventyret startet med at Lindholm undret seg over hvorfor bildeler var så kostbart, og startet å undersøke saken. Det han fant ut var at bil-leverandørene satt igjen med svært liten fortjeneste på de bilene de solgte. Dette førte til at han sjekket både markedet og prissettingen, og så at det var mange fordyrende mellomledd mellom produsenten av delene og forbrukeren i sluttenden. Lindholm var sikker på at han kunne presse prisene ned dersom han kjøpte produktene direkte fra produsentene og solgte de videre selv. Han startet derfor et postordrefirma i et kjellerlokale i Linköping og drev sitt postordresalg av bildeler og tilbehør derfra.

Noen år senere åpnet han den første lille butikken i den samme kjelleren. Den lille bedriften ble raskt en suksess, og mot slutten av 1970 tallet måtte de flytte til et større lokale (6 000 m2). Bedriften hadde nå både postordre og sentrallager, i tillegg en butikk på nesten 250 m2. På slutten av 1980-tallet ble denne butikken utvidet til 2 700 m2. I 1983 ble den første %name% butikken åpnet i Norge, og i dag finnes det 140 store varehus i Norden, og hele 66 varehus i Norge. Biltema har en rekke flotte salg, kampanjer og tilbud, og du finner Biltema blant annet i: Hønefoss, Elverum, Sandefjord, Sortland, Bryne og Kirkenes.

Åpningstidene hos varehusene varierer noe, og dette kan det være lurt å sjekke på det offisielle nettstedet til Biltema biltema.no.

Der kan du finne ditt nærmeste varehus, sjekke åpningstider, kundeavis, eller bare lese mer om produktene. Det er alltid smart å sammenligne priser og utvalg med varehus innen samme kategori Hjem og hage, og disse varehusene kan være en god start: Plantasjen, Jula, Obs Bygg, Felleskjøpet, Clas Ohlson, Megaflis, Montér og Jem & Fix.

Biltema er best på pris

Assortment

Biltema har delt inn produktene i oversiktlige hoved- og underkategorier med over 19 000 produkter til sammen. Hovedkategoriene til kjeden er: Bil - MC, Båt, Fritid, Hjem, Kontor - Multimedia, Bygg, Bilpleie og Verktøy. Under disse fanene finner du blant annet kjøkkenutstyr, telt, sykler, bildeler, utstyr til kjæledyr og spill. Det er mye penger å spare med ukens tilbud og ulike rabatter i butikken uansett hva du trenger å handle inn. Dersom du trenger hjelp til å sette sammen sykkelen du har kjøpt hos Biltema, eller er usikker på om en bildel passer til din bil, så står de ansatte alltid klar til å hjelpe deg. På nettstedet kan du bestille varer, og hente de i ditt nærmeste varehus.

Fra bestilling, til varene dine er klare til henting tar det bare 2 timer. Biltema har også en rekke egne konsepter, som blant annet egen Biltema cafè, Biltema-toget, Plastjegerne, Biltema-kortet og Biltema sitt eget lager. Via nettstedet kan du laste ned Biltema-appen, som gir deg alle produktene hos Biltema, tilbud, rabatter og kampanjer rett i lomma.Du får tilgang til kvitteringer, du kan lage egne lister, søke med registreringsnummer for å finne deler til din bil og mye mer. Det lønner seg å holde seg oppdatert med Biltema sin Biltema kundeavis, på den måten går du aldri glipp av et stort salg eller knallgode tilbud på de tingene du trenger til din bil, din ferie eller ditt hjem. 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Batteri
Hengekøye
Hagestol
Telt
Solskjerming

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER