Kimbino
Kimbino
Logo Biltema
3/5

BILTEMA Black Week 2023 katalog ūüõćÔłŹ Kundeavis, Tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Biltema kundeavis

Handle produkter til hele familien med Biltema kundeavis

3/5
Actual brochure

Nå er den nye kundeavisen til Biltema ute! I denne avisen finner du produkter for enhver sesong og ethvert familiemedlem. Biltema har alltid gode tilbud og store salg i sine butikker, og den nyeste Biltema kundeavis gjelder for perioden fra mandag 06/11/2023. Du finner den aktuelle Biltema Biltema - Kundeavis veldig enkelt her.

Mer enn bare bildeler

Shop

Historien om Biltema startet i Sverige i 1963 med grunnleggeren Sten Åke Lindholm. Biltema ble etablert under navnet “Handelsbolaget BIL-TEMA”. Biltema eventyret startet med at Lindholm undret seg over hvorfor bildeler var så kostbart, og startet å undersøke saken. Det han fant ut var at bil-leverandørene satt igjen med svært liten fortjeneste på de bilene de solgte. Dette førte til at han sjekket både markedet og prissettingen, og så at det var mange fordyrende mellomledd mellom produsenten av delene og forbrukeren i sluttenden. Lindholm var sikker på at han kunne presse prisene ned dersom han kjøpte produktene direkte fra produsentene og solgte de videre selv. Han startet derfor et postordrefirma i et kjellerlokale i Linköping og drev sitt postordresalg av bildeler og tilbehør derfra.

Noen år senere åpnet han den første lille butikken i den samme kjelleren. Den lille bedriften ble raskt en suksess, og mot slutten av 1970 tallet måtte de flytte til et større lokale (6 000 m2). Bedriften hadde nå både postordre og sentrallager, i tillegg en butikk på nesten 250 m2. På slutten av 1980-tallet ble denne butikken utvidet til 2 700 m2. I 1983 ble den første %name% butikken åpnet i Norge, og i dag finnes det 140 store varehus i Norden, og hele 66 varehus i Norge. Biltema har en rekke flotte salg, kampanjer og tilbud, og du finner Biltema blant annet i: H√łnefoss, Elverum, Sandefjord, Kristiansand S, Sortland og Bryne.

Åpningstidene hos varehusene varierer noe, og dette kan det være lurt å sjekke på det offisielle nettstedet til Biltema biltema.no.

Der kan du finne ditt nærmeste varehus, sjekke åpningstider, kundeavis, eller bare lese mer om produktene. Det er alltid smart å sammenligne priser og utvalg med varehus innen samme kategori Hjem og hage, og disse varehusene kan være en god start: Plantasjen, Jula, Obs Bygg, Felleskj√łpet, Clas Ohlson, Megaflis og Mont√©r.

Biltema er best på pris

Assortment

Biltema har delt inn produktene i oversiktlige hoved- og underkategorier med over 19 000 produkter til sammen. Hovedkategoriene til kjeden er: Bil - MC, Båt, Fritid, Hjem, Kontor - Multimedia, Bygg, Bilpleie og Verktøy. Under disse fanene finner du blant annet kjøkkenutstyr, telt, sykler, bildeler, utstyr til kjæledyr og spill. Det er mye penger å spare med ukens tilbud og ulike rabatter i butikken uansett hva du trenger å handle inn. Dersom du trenger hjelp til å sette sammen sykkelen du har kjøpt hos Biltema, eller er usikker på om en bildel passer til din bil, så står de ansatte alltid klar til å hjelpe deg. På nettstedet kan du bestille varer, og hente de i ditt nærmeste varehus.

Fra bestilling, til varene dine er klare til henting tar det bare 2 timer. Biltema har også en rekke egne konsepter, som blant annet egen Biltema cafè, Biltema-toget, Plastjegerne, Biltema-kortet og Biltema sitt eget lager. Via nettstedet kan du laste ned Biltema-appen, som gir deg alle produktene hos Biltema, tilbud, rabatter og kampanjer rett i lomma.Du får tilgang til kvitteringer, du kan lage egne lister, søke med registreringsnummer for å finne deler til din bil og mye mer. Det lønner seg å holde seg oppdatert med Biltema sin Biltema - Kundeavis, på den måten går du aldri glipp av et stort salg eller knallgode tilbud på de tingene du trenger til din bil, din ferie eller ditt hjem. 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk milj√ł, og spar b√•de tid og penger med √• skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene p√• din telefon, enten via v√•rt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved √• laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for √• gj√łre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til √• v√¶re milj√łbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser p√• papir, kan du allikevel holde deg oppdatert p√• de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv m√•tte √łnske.

Black Friday 2023

Det er tid for Black Friday shopping igjen, og eventet har ogs√• n√•dd Biltema. Sjekk ut v√•re spesialtilbud p√• Black Friday 2023 i den nye kundeavisen til Biltema! Den nyeste kundeavisen heter Biltema - Kundeavis, og den er gyldig fra fra mandag 06/11/2023. G√• ikke glipp av de fantastiske Black Friday tilbudene hos Biltema. I kategorien Hjem og hage finner du ogs√• mange andre Black Friday kundeaviser. Dersom du skal kj√łpe julegavene p√• forskudd og trenger inspirasjon, s√• ta en titt p√• alle kundeavisen i Black Friday kampanjen og spar penger. Kimbino gir deg en oversikt over de beste Black Friday tilbudene.
ANNONSER
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

F√łlg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Biltema

Registrer deg og få full glede av fordelene.