Kimbino
Kimbino
ANNONSER

VITA nyeste kundeavis med tilbud i Juli 2024

ANNONSER
Vita

Vita kundeavis

Skjønnhet og velvære med VITA kundeavis

3/5
Actual brochure

Den nyeste kundeavisen til VITA er ute nå, og den er proppet full av skjønne tilbud og flotte salg. VITA Vita kundeavis gjelder for perioden 28/06/2024 - 28/07/2024, slik at du rekker å handle inn dine favoritter og skjønnhetsprodukter mens de ennå er på tilbud. Du finner VITA tilbudsavis enkelt her

VITA er størst innen skjønnhet og velvære

Shop

VITA er en norsk kjede som har fokus på skjønnhet og velvære. VITA jobber for å være den kjeden som kundene kommer til for å få tips, råd og veiledning innen kosmetikk og velværeprodukter. Den aller første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981, og var den gang en del av Validus Engros AS. 

På et tidspunkt hadde den populære kjeden økt til hele 215 butikker og 1300 ansatte i Norge, og disse butikkene ble drevet av franchiser. I 2019 begjærte eieren Cosmetic Group seg konkurs, og dette gikk ut over driften av butikkene. Jotunfjell Partners valgte å kjøpe opp både varelageret og rettighetene til navnet etter konkursen, slik at kjeden kunne drives på samme måte som før. Kjeden drives nå av VITA Detalj AS og per i dag er det 126 VITA butikker i Norge. Du finner VITA blant annet i: Oslo, Stavanger, Trondheim, Moss, Drammen og Sandefjord.

Hos Vita finner du ansatte som har fokus på god kundeservice og trygge merkevarer. VITA er opptatt av faglig tyngde og kompetanse, og uansett hva du trenger hjelp til vil de ansatte kunne svare på dine spørsmål eller finne det ut for deg. De ansatte kan også gi deg tips og veiledning på de produktene du ønsker å kjøpe. VITA har 100 % ekte merkevarer, tilbud, salg, kampanjer og et enormt sortiment. Dersom du ønsker å sitte i fred og ro og bestille de varene du vil kjøpe, da er nettbutikken til VITA alltid en vinner. Du kan velge mellom 3 ulike leveringsmåter på nettstedet, og VITA godtar Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard som betalingsmåter. Du kan i tillegg velge klikk-og-hent funksjonen, som lar deg hente de varene du har bestilt, i den butikken du ønsker, etter bare 30 minutter. Lurer du på hvor din nærmeste VITA butikk ligger, sjekke åpningstider, kundeavis eller bare vil se hva som er på salg og tilbud akkurat nå, ta turen over til det offisielle nettstedet til VITA vita.no.

Selv om VITA har lave priser og stort utvalg, så lønner det seg alltid å sammenligne med butikker innen samme kategori Helse og skjønnhet. Disse butikkene kan være verdt å sjekke ut: Normal og Apotek 1.

VITA har et stort sortiment og bred kunnskap

Assortment

Du finner alltid en mengde lekre produkter hos VITA, uansett om du vil holde deg til dine faste favoritter eller prøve de nye produktene som har kommet på markedet nå. Du finner alltid en produktserie som passer til din hudtone og sensitivitet, og med hovedkategorier som: Makeup, Parfyme, Hudpleie, Kroppspleie, Helsekost, Hår, Mann og Tilbehør er det lett å finne det du leter etter eller ønsker deg. %name% fører kjente merkevarer som for eksempel: Jeffree Star Cosmetics, Dior, Camilla Pihl og Korres. 

Liker du å samle bonuspoeng når du handler slik at du kan bruke de på noe fint seinere? Da er kundeklubben Club VITA definitivt noe for deg. Med et gratis medlemskap i Club VITA får du bonuspoeng på alt du handler, og du kan løse ut poengene i varer gjennom året. I tillegg har VITA regelmessige tilbud, unike salg og flotte kampanjer som du kan spare mye penger på. Dersom du bestiller produkter via nettbutikken kan du få fri frakt på enkelte bestillinger, så det kan være lurt å sjekke om dette gjelder for din neste bestilling. Gå ikke glipp av de nye tilbudene, og hold deg oppdatert med VITA Vita kundeavis som har startdato nå 28/06/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Helse og skjønnhet kategori