Butikk 3/5

Coop Elektro kan bli rangert som en av de mest kjente butikkene blant norske kunder. De har blitt en av markedslederne i Norge. Takket være det brede produktspekteret av Coop Elektro og dets gode priser, kan du få nesten alt du trenger her. Ta en titt på tilbudet fra andre butikker Elkjøp, Euronics, Platekompaniet, Power, Teknikmagasinet! De er de store konkurrentene til Coop Elektro.

Har du plukket et produkt, men det er ingen informasjon om produktet på vår nettside? Besøk den offisielle nettsiden til butikken coop.no.

Trykte brosjyrer er en ting fra fortiden. Epoken med øko-vennlig og mer praktiske online brosjyrer som presenterer det siste tilbudet fra Coop Elektro har kommet med Kimbino. Det er flott at du leter etter de siste tilbudene på Coop Elektro online, og du vil bidra til kvalitetsforbedring av miljøet.

Nå er det så lett å spare penger ved å handle!

Det har aldri vært så lett å holde oversikt over de nyeste tilbudene på Coop Elektro. Det eneste du trenger å gjøre er å abonnere på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Takket være dette vil du aldri gå glipp av noe spesialtilbud på Coop Elektro. Din Kimbino.