Kimbino
Kimbino

Kundeaviser Coop Elektro【uke 25】- nyeste tilbud neste uke

ANNONSER
Coop Elektro
ANNONSER

Coop Elektro kundeavis

Trenger du noe nytt innen elektronikk, sjekk Coop Elektro sin kundeavis

3/5
Actual brochure

Med så mange elektronikkvarer både på kampanje og tilbud for medlemmer og ikke-medlemmer, vil du alltid finne det du trenger hos Coop Elektro. Er du på utkikk etter bursdagsgave, eller bare noe nytt til hjemmekontoret bør du ta en titt på den nye Coop Elektro kundeavis Coop Elektro kundeaviser. Kundeavisen er gyldig i perioden 17/06/2024 - 23/06/2024. Forny deg med gode salg, og klikk deg inn på kundeavisen på vårt nettsted.

Coop Elektro, alt på ett sted

Shop

%name% er en av flere underavdelinger hos Coop Obs. 

Coop Obs er den aller største av butikkene du finner i Coop-kjeden, som er en av de største dagligvarekjedene i Norge. Coop Obs har 31 varehus fordelt rundt i Norge og de er kjent for sine unike medlemstilbud, salg og enorme og brede vareutvalg. Sammenlagt utgjør Coop-kjeden 73 samvirkelag, med 1250 ulike Coop-butikker rundt om i landet. Historisk startet Coop-kjeden på 1840-tallet med forbrukersamvirkelagene, og deretter med Arne forbrugsforening rundt 1869. Målet dengang, som nå er å skaffe billige dagligvarer og tilbud til folket. Kjeden arbeider etter de samme verdiene som den gang og det har gitt oss ordet delingsøkonomi som Coop har praktisert i over 150 år. Det kan godt hende du har litt reisevei for å komme til et Coop Obs varehus, men det er verdt det. Du finner Coop Obs i de store byene, blant annet i: Oslo, Tromsø, Stavanger, Mo I Rana og Trondheim. Noe som kjennetegner Coop Obs, og da også Coop Elektro er gunstige medlemsfordeler og tilbud. Coop Elektro har i tillegg søndagskupp, medlemskupp og kampanje som en del av tilbudene i Coop Elektro. Derfor lønner det seg å sette seg nærmere inn i medlemsfordelene Coop-kjeden tilbyr kundene.

Som medlem blir du også medeier i Coop-selskapet, og får penger tilbake på det du handler. Et medlemskap gir deg en rekke fordeler, som for eksempel: medlemstilbud, rabatter på reise og overnatting/hotell i Norge, elektronikk, leker, byggevarer og mye mer. Åpningstidene Coop Obs kan variere noe fra sted til sted, så det er smart å sjekke ut åpningstidene før du drar for å handle. Du finner informasjon om åpningstider, ditt nærmeste varehus, tilbud, medlemsfordeler, tjenester og produkter på det offisielle nettstedet til Coop Obs og Coop Obs Elektro coop.no (Coop Elektro).

Det er alltid lurt å sammenligne fastpriser, kampanje og tilbud med andre varehus i samme kategori. Dette gjør du med ett klikk her: Elkjøp, Power, Elon, Platekompaniet, Teknikmagasinet og Skousen.

Kjøp elektronikk på samme sted som du handler dagligvarer

Assortment

Hos Coop Elektro finner du alt du trenger innen elektronikk til hus, fritid, underholdning eller hjemmekontor. Coop Elektro har ukens tilbud i form av salg som søndagskupp, medlemskupp og kampanje. Du finner også en nyttig informasjonsserie på nettstedet. Med kjente merkevarenavn som Bosch, Miele, Black&Decker, Nintendo, Electrolux og Apple for å nevne noen, så er det ingen tvil om at du vil finne det du trenger her uansett hva du leter etter.

Hovedkategoriene til Coop Elektro er: Batterier, belysning og elektrisk materiell, elektrisk oppvarming, hodetelefoner, husholdningsapparater, hvitevarer, klima/ventilasjon, lommelykter/reflekser, styling/velvære/helse, tilbehør mobil/nettbrett og underholdning. Med Coop Elektro tilbudsavis Coop Elektro kundeaviser holder du deg alltid oppdatert på gode tilbud, medlemskupp og du handler smartere. Kundeavisen har startdato allerede neste uke. Slik sparer du mer penger!

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori