Kimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by
Logo Meny
3/5

Meny kundeavis og tilbud Oktober 2023

ANNONSER
ANNONSER

Meny kundeavis

Sjekk kundeavisen til MENY og fyll kjøleskapet med fristelser

3/5
Actual brochure

MENY er kjent for sitt brede, delikate og rike utvalg, både av høykvalitetsprodukter såvel som de billigere variantene av produktene for den prisbevisste forbrukeren. Det er alltid gode dagligvarer som er på tilbud hos MENY, så det kan lønne seg å følge med på ulike salg i kundeavisen. En flunkende ny kundeavis er ute nå med startdato 25/09/2023. Drøm deg bort med den nye kundeavisen Meny kundeavis og bla i den her.

Lidenskap og matkunnskap

Shop

Historien til MENY startet i Norge allerede i 1869 med kjøpmannskjedene Oluf Lorentzen og Jens Evensen i 1907. I 1992 slo disse to kjedene seg sammen og den første MENY-Butikken ble etablert. På 2000-tallet kjøpte NorgesGruppen opp MENY og det resulterte i det konseptet vi kjenner som MENY i dag. MENY har 186 butikker spredt i Norge, og med et så rikt utvalg av ferskvare og finere dagligvarer så er MENY butikken som har alt en forbruker kan ønske seg. Du finner alltid gode tilbud og dagligvarer på salg hos MENY, så det kan lønne seg å følge med på MENY sin tilbudsavis.Du finner MENY i de store byene og tettstedene. Dersom du vil finne ut hvor MENY-butikkene er i de store byene i Norge, så er dette steder som kan være aktuelle for deg: Oslo, Skien, Sandefjord, Bergen, Drammen og Larvik.

En del av disse butikkene holder også søndagsåpne for kundene. Hos Meny lønner det seg å være Trumf-medlem. Du får 1% Trumf-bonus på alle matvarene du handler, og du kan spare mer ved å handle inn til helgen på torsdager, for da får du Trippel-Trumf som gir deg hele 5% bonus på dine varer. Trumf-bonus kan tas ut i penger, eller byttes inn i dagligvarer. Lurer du på åpningstidene hos MENY, vil bestille varer fra nettbutikken, se hvilke varer som er på tilbud eller bare vil vite mer, så finner du dette og mer til på det offisielle nettstedet til MENY her: meny.no. Å sammenligne MENY sine ukens tilbud og salg med andre matbutikker nær deg kan være lurt, og du kan gjøre dette her: Coop Obs, Rema 1000, Kiwi, Coop Extra, Coop Mega, Coop Prix, Spar, Joker og Bunnpris.

Ren matglede med Meny

Assortment

MENY har de lekreste ferskvaredisker for kjøtt, fisk, ferdigmat, ost og eget bakeri som gir deg som kunde de nydeligste bakverk. Det er så lett å la seg friste hos MENY, med et så rikt utvalg av produkter og tilbud. Fra flotte produkter fra Jacobsens utvalgte og norske matskatter til den billigste produktserien First Price så finner du alle de varene du trenger hos MENY. I tillegg kan du bestille hjemkjøring av varer, bestille kaker, catering eller matkasser for to på nettstedet til Meny. MENY bidrar til å støtte lokalmatprodusenter og jobber for å redusere matsvinn. Bli inspirert av MENY`s mange  tilbud, som for eksempel: ukens middagstilbud, salg, kupongtilbud og faste knallkjøp. I tillegg har MENY et stort utvalg oppskrifter og faste priser som skifter etter sesong. Gavekort og bedriftskort er også tilgjengelig via det offisielle nettstedet til MENY. La deg friste med MENY sin tilbudsavis Meny kundeavis, og legg handleturen til MENY i perioden 25/09/2023 - 30/09/2023 for å unne deg litt ekstra. 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Smør
Kaffe
Salami
Pizza
Juice
Kylling
Epler
Tomater
Bananer
Pasta
Toalett
Gulost
Poteter
Sukker
Kjøttdeig
Saus
Mango
Granateple
Leverpostei
Vask

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Supermarkeder kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Meny

Registrer deg og få full glede av fordelene.