Butikk 3/5

Nesten alle kjenner Meny. Butikken er en av de ledene på det norske markedet. Det Meny er lite sannsynlig at du ikke får produktet du trenger. Og du vil til og med spare penger. Kunder har blitt vant til nye vanlige tilbud på Meny. Derfor klikker de jevnlig her for å finne ut hva slags tilbud som er i dag, dvs. fra 15/07/2019. Vi anbefaler at du ser på tilbudet fra andre butikker. Hva med Bunnpris, Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs, Coop Prix, Joker, Kiwi, Rema 1000, Spar?

I mange norske byer kan du handle med Meny. Og hvilke som egentlig? For eksempel Oslo, Skien, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Drammen. Har du ikke funnet det du lette etter på vår nettside? Prøv den offisielle nettsiden til butikken meny.no.

Glem de trykte brosjyrene, de vil ikke bry deg mer. Nå kan du enkelt sjekke det siste tilbudet på Meny online på Kimbino. Beskyttelse av miljøet er vår prioritet. Det er derfor vi er svært fornøyd med at du foretrekker brosjyrene til Meny i deres elektroniske skjema istede for de trykte.

Å kjøpe varer på salg kan spare deg for mye penger. Det eneste du må vite er hva og hvor et produkt er til salgs. Du vil bli kjent med det raskt og enkelt takket være elektroniske brosjyrer.

Det har aldri vært så lett å holde oversikt over de nyeste tilbudene på Meny. Det eneste du trenger å gjøre er å abonnere på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Takket være dette vil du aldri gå glipp av noe spesialtilbud på Meny. Din Kimbino.