Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Kundeaviser Montér【uke 29】- nyeste tilbud 30/06/2024

ANNONSER
Montér

Montér kundeavis

Montèr har den aller beste kundeavisen innen byggevarer

3/5
Actual brochure

Montèr er ute med en splitter ny kundeavis nå, denne avisen har flotte tilbud og salg til deg som skal pusse opp eller har byggeprosjekter på gang! Montèr sin Montér kundeavis har startdato nå 30/06/2024 og dersom du holder deg oppdatert på denne så finner du mange flotte produkter til rimelig pris i kommende kampanjer. Du finner Montèr sin tilbudsavis med et klikk her.

Lang fartstid og ekspertkunnskap

Shop

Montèr har snart 20 års erfaring på det norske markedet. Montèr-kjeden ble etablert i 2001 og denne byggevarekjeden er eid av det norske firmaet Optimera. Optimera på sin side er heleid av det franske industrikonsernet Saint-Gobain (Saint-Gobain Distribution Nordic), som har virksomheter i hele 64 land i verden. Saint-Gobain startet sin virksomhet innen bygningsglass og speilglass. %name% er i stadig vekst, og nye byggevarehus planlegges og bygges fortløpende. Nå finnes det hele 131 byggevarehus spredt over hele Norge og disse varehusene bugner av kvalitetsmaterialer og de ansatte har bred kunnskap. Skal du bygge garasje, pusse opp kjøkken, eller trenger hjelp med å realisere dine byggeprosjekter, da er Montèr byggevarekjeden for deg. Med kampanjer, salg og gode tilbud, kan du handle inn til dine prosjekter både trygt og rimelig. Montèr har 4 ulike satsningsområder innen firma, byggevare og logistikk. Disse forretningsområdene er: Optimera Proff som retter seg mot byggmestere, håndverker og entreprenører med høy kompetanse og tilpasset vareutvalg for fagfolk.

Optimera Handel er salgskanalen ut mot industri og forhandlere. Her finner du byggevarekjeden “Byggi” og Optimera Marine. Optimera Byggsystemer tilbyr en mengde tekniske tjenester, prefabrikerte produkter, komplette konstruksjonspakker og tomteutvikling. Optimera Logistikk tilbyr tilpassede logistikkløsninger og hjelp gjennom hele byggefasen. Som tidligere nevnt finner du Montèr en rekke steder i Norge, og du finner Montèr blant annet i disse store byene: Hønefoss, Vinstra, Skien, Stavanger, Lærdalsøyri og Vedavågen. Dersom du vil lese mer om Montèr, se kundeavis, kampanjeavis, finne ditt nærmeste byggevarehus eller sjekke åpningstider, ta en titt på det offisielle nettstedet til Montèr monter.no.

Skal du ut å handle byggevarer, kan det lønne seg å sjekke byggevarekjeder og varehus innen samme kategori Hjem og hage. Disse kan være smart å sjekke prisene og produktutvalget hos: Plantasjen, Jula, Biltema, Obs Bygg, Felleskjøpet, Clas Ohlson, Megaflis og Jem & Fix.

Montèr hjelper deg med dine prosjekter

Assortment

Uansett hva du skal bygge eller pusse opp, har Montèr produktutvalget du trenger til lave priser. Montér har delt opp sine produkter i smarte kategorier, slik at det blir lett for deg som forbruker å finne det du trenger. Hovedkategoriene som hele sortimentet finnes i er: Sesong, Hus / Bygg, Kjøkken / Bad, Maling, Verktøy / Jernvare og Garasje / Bod. I tillegg finner du både byggeservice, inspirasjon og kampanjer som egne hovedfaner på nettstedet. Montèr har en rekke fordeler til sine kunder, som blant annet: Byggeservice, som hjelper deg når du trenger hjelp, klikk & hent-funksjon, lån av tilhenger, egen konto hos Montèr, prismatch på maling og gratis tegnetime når du skal bygge nytt kjøkken! 

Dersom du liker gode og eksklusive medlemstilbud og ønsker å være først til å motta de nyeste kampanjene og salgene, da er kundeklubben til Montèr midt i blinken for deg. Som medlem får du tilbud og fordeler via e-post, tips og inspirasjon til dine nye prosjekter, samt uslåelige medlemstilbud som bare gjelder kundeklubbmedlemmer. Det kan også være lønnsomt å sjekke ut hva som er Ukens BESTE KJØP, dette er en funksjon som samler alle ukestilbudene på ett sted slik at du slipper å lete gjennom alle produktene på nettstedet. Ta en titt på hva som er på tilbud akkurat nå med Montèrs nye Montér kundeavis. Montèr sin tilbudsavis gjelder for perioden 30/06/2024 - 28/07/2024, og da rekker du å handle før varene er utsolgt.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Stol
Hagemøbler
Hagestol
Glass
Lys
Håndtak

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER