Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Kundeaviser Felleskjøpet【uke 29】- nyeste tilbud 15/07/2024

ANNONSER
Felleskjøpet

Felleskjøpet kundeavis

Handle inn til hage og landbruk med Felleskjøpet

3/5
Actual brochure

Den nye kundeavisen til Felleskjøpet er her, og den bugner av gode tilbud både for de med liten hage og de som har et større landbruk. Felleskjøpets kundeavis har startdato nå 15/07/2024 slik at du kan sikre deg både gode salg og ukens kampanje. Hold deg oppdatert på Felleskjøpets Felleskjøpet kundeavis som du finner med et klikk her

Med Felleskjøpet får du over 100 års erfaring!

Shop

Historien til Felleskjøpet startet så langt tilbake som i 1896 under navnet "Landhusholdningsselskapernes Fællesindkjøbsforening". Tanken bak det hele, var at dersom flere bønder slo seg sammen om innkjøp de trengte til sine gårdsbruk, jo billigere ble det for hver enkelt bonde. Denne tanken står sterkt hos Felleskjøpet den dag i dag, over 150 år seinere, for store innkjøp gir rimeligere priser. Felleskjøpet drives nå, som den gang, av den samme samvirkefilosofien som bøndene på østlandet var med på å starte.

Rundt 1900-tallet kom bøndene i andre deler av norge etter, og dannet det vi i dag kjenner som Felleskjøpet. De store bøndene dannet et samvirke som også kom de små bøndene med dårligere økonomi til gode. Samvirke Felleskjøpet er i dag eid av 44 000 bønder, som jobber for å holde prisene nede på varer som alle trenger, uansett som du driver et stort landbruk, småbruk, eller bare steller i hagen. Med så store innkjøp så er det alltid gode tilbud og salg hos Felleskjøpet, og det kan være lurt å sjekke ut Felleskjøpets tilbudsavis. Hos Felleskjøpet kan du velge å få dine varer hjemkjørt eller hente de i butikk om du ønsker det. I tillegg tilbyr Felleskjøpet gratis frakt på ordre i nettbutikken som over 1500 kroner (på ordre med en totalvekt under 35 kg).

Det finnes rundt 100 Felleskjøpet-butikker rundt om i Norge, og du finner Felleskjøpet blant annet i: Hønefoss, Skien, Elnesvågen, Harstad, Elverum og Vinstra.

Åpningstidene er forskjellig fra sted til sted, og en del av butikkene har også søndagsåpent. Det kan være nyttig å ta en titt på det offisielle nettstedet til Felleskjøpet felleskjopet.no. Der finner du gode tips ,kurs, læringsartikler, din nærmeste butikk, oversikt over søndagsåpne butikker og mye mer. Det kan lønne seg å sammenligne priser og tilbud med andre butikker innen samme kategori Hjem og hage, som for eksempel: Plantasjen, Jula, Biltema, Obs Bygg, Clas Ohlson, Megaflis, Montér og Jem & Fix.

Kjøp trygge varer fra de som vet hva de snakker om

Assortment

Felleskjøpet har et stort sortiment og en rekke nyttige produkter innen hovedkategoriene: Hjem / Fritid, Husdyr, Arbeidsklær / Verneutstyr, Planteproduksjon, Maskin / Redskap, Park og Idrett. Innen hovedkategorien Hjem og Fritid finner du underkategorier som: Kjæledyr, Bil / Garasje / Bod, Huset, Hagen, Skog /ved, Friluft, Jakt, Verktøy / Jernvare, Barn / Leker, Fritidsklær / Sko, Snø / Is, Hest / Rytter, Service og Tjenester, så her finner du virkelig noe for enhver smak og interesse. Felleskjøpet kjøper alltid inn i store kvanta og derfor kan de regelmessig ha ulike salg og varer på tilbud. Det kan derfor lønne seg å følge ekstra godt med på både ukens tilbud og ukens kampanje. Dersom du leter etter gode arbeidsklær til ditt neste prosjekt nå, så har Felleskjøpet disse underkategoriene i denne produktsjangeren: Arbeidsklær, Verneutstyr, Vernesko, Brannvern / Sikkerhet, Førstehjelpsutstyr og Verneklær. Sikre deg alle de gode rabattene med Felleskjøpets tilbudsavis, og sjekk ut den nyeste Felleskjøpets Felleskjøpet kundeavis, som er gyldig i perioden 15/07/2024 - 28/07/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Olje
Brød
Epler
Mikrofon
Vekt
Batteri
Vaskemiddel
Sokker
Caps
Knekkebrød
Brus
Havregryn
Rips
Solbær
Oppbevaringsboks
Håndtak
Wipes
Clutch

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER