Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Kundeaviser Clas Ohlson【uke 29】- nyeste tilbud 18/07/2024

ANNONSER
Clas Ohlson

Clas Ohlson kundeavis

I Clas Ohlson sin kundeavis finner du det du trenger

3/5
Actual brochure

Den nye kundeavisen til Clas Ohlson er endelig klar! Her finner du tilbud, gode salg og storslåtte kampanjer på det du trenger til hjemmet, skolen eller hjemmekontoret. Du finner også flotte gaver og andre nyttige produkter på tilbud nå. Den nyeste Clas Ohlson Clas Ohlson kundeavis er ute, og den gjelder i hele perioden fra torsdag 18/07/2024. Du finner den med et klikk her.

Clas Ohlson kan teknologi!

Shop

Det hele startet med entreprenøren Clas Ohlson i 1918, da han startet sitt eget postordrefirma. Postordrefirmaet Clas Ohlson & CO ble startet med en lidenskap for teknologi og nytenkingen rant i årene på dette lille firmaet. Clas Ohlson satt selv som leder for firmaet sitt fram til sin bortgang i 1979, da hans sønn Tore tok over. Tore Ohlson hadde jobbet seg opp i farens firma, og ble på den måten godt kjent med alle ledd i bedriften innen han tok over som leder. Tore satt som leder helt fram til den første lederen utenom familien ble innsatt.

Denne lederen var den tidligere IKEA-ansatte Håkan Thylèn (Leder i perioden 1983-1996). Thylèn hadde et høyt fokus på ekspansjon av butikken og var en forkjemper for at Clas Ohlson skulle bli leverandør av enda flere produkter enn tidligere. Etter Thylèn, tok Gert Karnberger over roret etter å ha sittet som ordfører i styret i Clas Ohlson siden 1990. Han gikk med dette inn som en leder med mye kunnskap om firmaet i bagasjen. I løpet av hans tid som leder økte antallet Clas Ohlson-butikker fra 5 butikker til nærmere 70 butikker på 11 år. I fra 2007-2017 var det Klas Balkow som satt som leder, og tok Clas Ohlson på en reise fra 70 butikker til over 200 butikker, og ble dermed en av de lederne som hadde flest nyetablerte butikker i sin styringstid. Nåværende leder Lotta Lyrå tok over i 2017, og driver selskapet den dag i dag. Clas Ohlson er godt kjent på det norske markedet, og det finnes 90 butikker i Norge. Du finner Clas Ohlson i de store byene, som for eksempel: Oslo, Trondheim, Stavanger, Sandnes, Hamar og Bergen.

Dersom du vil vite mer om Clas Ohlson, se ulike tilbud og salg, finne din nærmeste butikk, sjekke åpningstider, kundeavis eller kampanjer, ta en titt på deres offisielle nettsted clasohlson.com (Norge).

Selv om Clas Ohlson har lave priser, lønner det seg likevel å sjekke prisene hos andre butikker innen samme kategori: Hjem og hage. Kjente butikker som: Plantasjen, Jula, Biltema, Obs Bygg, Felleskjøpet, Megaflis, Montér og Jem & Fix kan være verdt å sjekke ut.

Alle finner noe de liker hos Clas Ohlson

Assortment

Uansett om du er på jakt etter gode tilbud, salg og kampanjer eller bare vil gå å kikke i butikken, finner man alltid det man trenger i den fysiske butikken eller i nettbutikken. Clas Ohlson har delt inn produktene sine i hovedkategoriene: Hjem, Elektro, Fritid, Jernvare og Multimedia, og de smarte underkategoriene finnes i et rikt antall. Hos %name% finner du blant annet ting til baderom, oppbevaring, hygiene, lyskilder, kjæledyrutstyr, ting til barn, spill, kontorrekvisita, blekkpatroner, elektroverktøy, beslag og maling. Du finner garantert noe til alle rom i huset og alle typer mennesker og innredningsstiler. Skal du ut å handle en helt spesiell gave, så har Clas Ohlson alltid noe som faller i smak. Dessuten kan du også kjøpe gavekort eller få med en byttelapp på ditt kjøp når som helst. Planlegger du handel av interiør, husholdningsartikler, dekor eller annet til hjemmet? Da lønner det seg å ta en titt på Clas Ohlson sin nye Clas Ohlson kundeavis som har startdato allerede nå 18/07/2024. Lettere blir det ikke å handle til deg selv eller hjemmet!

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER