Kimbino
Kimbino
ANNONSER

JYSK kundeavis 15/07/2024 || NO salg, tilbudsavis interiør

ANNONSER
JYSK

JYSK kundeavis

Finn interiør og møbler med JYSK kundeavis

3/5
Actual brochure

Nå er den nye JYSK kundeavis her med flunkende nye salg og gode tilbud. JYSK har alt du trenger til hjemmet, fra dyner og puter til flotte og stilrene møbler. Den nyeste JYSK JYSK kundeavis er klar nå, og avisen har startdato allerede 15/07/2024. Få med deg flotte kampanjer og rabatter med JYSK tilbudsavis som du finner her.

Lave priser og gode drømmer

Shop

JYSK startet opp under navnet JYSK Sengetøjslager i 1979 i Aarhus, Danmark. Det var drømmene og ideène til grunnleggeren og kjøpmannen Lars Larsen som førte til at JYSK-drømmen ble realisert, og tanken var å starte en hel kjede av sengetøylagere. JYSK ble startet av Larsen selv, han startet med enkle midler og fikk støtte for drømmen  fra Nørresundby Bank. I 2004 ble biografien om Lars Larsen utgitt, og denne boken kan leses på nettstedet til JYSK jysk.no under fanen Om oss - Lars Larsen. Tanken bak JYSK var at de skulle selge madrasser, sengetøy, møbler og husholdningsartikler til rimelige priser. I 2001 skiftet kjeden navn til JYSK, og det er familien til Lars Larsen som eier og driver %name% via Lars Larsen Group fortsatt. JYSK er blitt et stort og internasjonalt konsept, og JYSK har butikker i 52 land i verden, som for eksempel: Island, Malta, Hellas og Spania. 

Her i Norge ble den første JYSK butikken åpnet i 1988 i Sandnes ved Stavanger, og ble senere flyttet til et større lokale på Hillevåg. Med over 30 års fartstid i Norge og 100 butikker, så har JYSK etablert seg trygt på det norske markedet, og er kjent for sine gode salg og tilbud. Du finner en JYSK butikk i blant annet: Oslo, Drammen, Elverum, Skien, Stavanger og Haugesund.

Dersom du vil lese mer om JYSK, bestille varer, sjekke åpningstider eller finne din nærmeste JYSK butikk, ta en titt på det offisielle nettstedet til JYSK jysk.no.

Det kan lønne seg å sammenligne priser og kampanjer hos butikker og varehus innen samme kategori Møbler. Disse butikkene kan være verdt å sjekke ut:  IKEA, Skeidar, Bohus, Nille, Kitch´n og Coop Byggmix.

JYSK er så mye mer enn bare sengetøy

Assortment

Du finner noe for ethvert rom og stil hos JYSK. Kjeden fører produkter innen flere prisklasser (BASIC, PLUS og GOLD) og mange ulike stiluttrykk. JYSK har alltid gode tilbud, og i JYSK sin tilbudsavis får du god oversikt over ulike kampanjer og salg i nærmeste framtid. Hos JYSK finner du de store hovedkategoriene: Soverom, Baderom, Kontor, Stue, Spisestue, Oppbevaring, Gardiner, Hage og Interiør. Under disse fanene finner du en mengde flotte underkategorier og et enormt vareutvalg. JYSK har blant annet flotte kontinentalsenger, madrasser, baderomsprodukter, spisegrupper, andre typer møbler og andre produkter til fast lav pris, som kommer deg som forbruker til gode. Hos JYSK finner du også ting du trenger til hage og terrasse, som blomsterpotter, hagemøbler, solcellelamper, telt, trampoliner og mye mye mer. JYSK er et ideèlt sted å handle ting til din første leilighet eller hus, nettopp fordi de har faste lave priser og en mengde salg, gode kampanjer og ukentlige tilbud til deg som kunde.

Under fanen interiør, finner du en rekke produkter som: Flott dekor, pynteputer, stilige duker, trendy gulvtepper, barnemøbler og mye lek og moro til de minste barna. Du finner også møbler og interiør til unge voksne, gamingstoler og stilarter som passer inn i de fleste hjem. Det lønner seg å følge med på JYSK sin tilbudsavis som gjelder for perioden 15/07/2024 - 20/07/2024, slik at du ikke går glipp av de gode tilbudene JYSK kommer med hver uke. Ta en titt på JYSK sin JYSK kundeavis i dag, og planlegg handleturen med familien.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Seng
Madrass
Pute
Kommode
Lenestol
Sofa
Bord
Stol
Skrivebord
Teppe
Dørmatte
Dyne
Overmadrass
Oppbevaringsboks
Vask
Spisebord
Spisestol
Sovesofa
Krakk
Kontinentalseng

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori