Kimbino
Kimbino
ANNONSER

SKEIDAR tilbudsavis 15/07/2024 || Skeidar.no tilbud, salg

ANNONSER
Skeidar

SKEIDAR kundeavis + tilbudsavis

Skap stemning med Skeidar kundeavis

3/5
Actual brochure

Den nye kundeavisen til Skeidar er ute nå med gode salg og tilbud til deg som kunde. Dersom du skal handle møbler, dekor eller interiør nå så lønner det seg å ta en titt på Skeidar tilbudsavis som er gyldig for perioden 24/06/2024 - 28/07/2024. Du finner den nye Skeidar kundeavis med ett lite klikk her.

Fra møbelverksted til møbelvarehus

Shop

Skeidar startet som et lite møbelverksted i Ski. Verkstedet ble drevet av den dyktige møbelsnekkeren A. Andresen. Verkstedet startet som en liten familiebedrift i 1912, og kundene kom langveisfra for å handle møblene deres. Verkstedet ble utvidet etterhvert som bestillingene fra kundene økte. I 1953 overtok sønnen Erik, verkstedet og de nye produksjonsmulighetene gjorde at de nå kunne selge ferdiglagde møbler fra verkstedet. Kona til Erik, Erna så mulighetene på eiendommen og fikk alle epletrærne kuttet ned for å gi plass til et større lokale. I 1964 ble Erna Norges første kvinnelige butikksjef, og den første Skeidar-butikken ble åpnet i Ski. I 1984 gikk Skeidar fra å være en butikk til å bli et varehus, og de utvidet sortimentet sitt i et moderne og stort varehus i Ski. Skeidar drives fortsatt av familien Andresen (4 generasjon), og møblene er like populære, trendy og solide nå som den gang. Skeidar, som er spesialist på madrasser og senger gir deg alltid 100 dagers madrassgaranti. Det kan være vanskelig å finne riktig fasthet på madrasser, og dersom du ikke er fornøyd innen 100 dager så skifter Skeidar fasthetsgrad på din madrass helt gratis! Det finnes over 50 møbelvarehus i Norge, og du finner Skeidar i blant annet: Hønefoss, Stavanger, Haugesund, Trondheim, Narvik og Oslo.

Skeidar har stadig salg, gode tilbud og kampanjer i sine varehus, så det kan være verdt å sjekke ut Skeidar sin kundeavis dersom du skal handle møbler eller interiør i nærmeste framtid. Vil du lese mer om historien til Skeidar, finne ditt nærmeste møbelvarehus eller sjekke åpningstider, kan du gjøre dette og mye mer på det offisielle nettstedet til Skeidar skeidar.no.

Skeidar har lave priser, men det kan lønne seg å sammenligne priser med varehus innen samme kategori Møbler. Disse varehusene kan være lure å sjekke ut: IKEA, JYSK, Bohus, Nille, Kitch´n og Coop Byggmix.

Stort sortiment og kjente merkevarer

Assortment

Skeidar er kjent for sine solide og tidsriktige kvalitetsmøbler, og med både egne og andres merkevarer så imponerer de på markedet. Skeidar fører en rekke kjente merkevarer som blant annet: BoConcept, Svane, Wonderland, Bjørklund og Bodum. Hos %name% finner du hovedkategoriene: Stue, Soverom, Spiseplassen, Interiør / Innredning og Hage. Du finner møbler, dekor og interiør for både voksne, ungdommer og barn og produktene er bærekraftige. Skeidar har ofte gode tilbud på blant annet interiør og dekor, og det er regelmessige salg på møbler og ting til hagen. I forbindelse med sesongene kommer Skeidar med store kampanjer, og i Skeidar sin tilbudsavis finner du alltid inspirasjon og gode tilbud. Skeidar bryr seg om miljøet og bærekraftighet, og er stolt medlem av Etisk Handel (IEH).

Skeidar sine møbler og produkter er alltid produsert med kjærlig omtanke for miljøet og er helt frie for farlige stoffer både i produksjonsfasen og klargjøringsfasen. Skeidar er også medlem av Grønt Punkt Norge, så all emballasje blir samlet og gjenvunnet. Dersom du trenger litt inspirasjon, kan det være nyttig å sjekke ut Skeidar sin inspirasjonsblogg på nettstedet skeidar.no. Skal du handle nye lamper, tepper, møbler eller en ny seng, så ta en kikk på Skeidar sin Skeidar kundeavis som har startdato nå 24/06/2024. Det er tross alt hjemme du oppholder deg aller mest, så få det fint rundt deg med en liten handletur til Skeidar!

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Pute
Nattbord
Lenestol
Sofa
Bord
Stol
Hagemøbler
Kurv
Teppe
Blomsterpotte
Overmadrass
Spisebord
Spisestol
Puff
Krakk
Kontinentalseng
Benk
Hagestol
Putetrekk
Lys

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori