Butikk 3/5

Kanskje er alle norske kunder kjent med butikken Coop Prix. Takket være sitt brede produktsortiment har de en av de sterkeste posisjonene på det norske markedet. Coop Prix tilbyr nesten alt du trenger. Og viktigst er: til gode priser! Vi anbefaler at du ser på tilbudet fra andre butikker. Hva med Bunnpris, Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs, Joker, Kiwi, Meny, Rema 1000, Spar?

Det er Coop Prix butikker i Oslo, Stavanger, Bodø, Trondheim, Bergen, Haugesund også. Offisielle nettsteder er her for å informere kundene i butikken og produktserien. Så hvis du ikke fant noe på vår nettside av det du lette etter, kan du besøke butikkens offisielle hjemmeside coop.no.

Går og shopper? Du trenger ikke å ta noen store vesker med deg! Den elektroniske versjonen av det siste tilbudet på Coop Prix er mye mer praktisk, og det er tilgjengelig på Kimbino. Papirbrosjyrer er både plagsomme og skadelige for miljøet. Derfor setter vi pris på at du ser etter de siste tilbudene på Coop Prix online.

Å kjøpe varer på salg kan spare deg for mye penger. Det eneste du må vite er hva og hvor et produkt er til salgs. Du vil bli kjent med det raskt og enkelt takket være elektroniske brosjyrer.

Når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev eller laster ned vår applikasjon Kimbino, vil du ikke gå glipp av noen spesielle tilbud for Coop Prix fordi du vil alltid ha en god oversikt over de tilbud de har fra Coop Prix.