Kimbino
Kimbino
ANNONSER

BUNNPRIS kundeavis 08/07/2024 >> Tilbud uke 29, Juli

ANNONSER
Coop Prix

Coop Prix kundeavis

Gjør unna hverdagshandelen med kundeavisen til Coop Prix

3/5
Actual brochure

Nå er Coop Prix kundeavis klar for deg! Kundeavisen har startdato 08/07/2024, og i denne tilbudsavisen finner du salg, sesongkampanjer og en rekke gode tilbud. Hos Coop Prix finner du det du trenger i hverdagen, varer du bruker mye av og inspirasjon til planlegging av middager. Coop Prix er lokalbutikken med det gode utvalget av varer og den nyeste kundeavisen Coop Prix kundeavis  finner du her

Coop Prix gir deg raske middagstips

Shop

%name% er en av de åtte ulike butikkene du finner i Coop-kjeden. Coop-kjeden startet opp for over 150 år siden, med det som kalles forbrukersamvirkelagene, og er kjent for sine gode tilbud og brede utvalg av produkter. Coop Prix har egne salg og tilbud i tillegg til en rekke medlemstilbud som Coop-kjeden tilbyr sine medlemmer. Som Coop-medlem blir du medeier i Coop-selskapet og jo mer du handler jo mer penger får du tilbake hvert år. Du får mange flotte medlemstilbud og andre tilbud gjennom året, og medlemskapet gir deg en rekke goder når det kommer til salg, kampanjevarer, hotell i Norge, og andre varer og tjenester som ikke går inn under dagligvare. Det som gjør Coop Prix spesiell er deres tips til raske og sunne hverdagsmiddager og denne inspirasjonen får du gjennom oppskrifter, mattips og midddagsspillet.

Du finner Coop Prix på småstedene i Norge, men også i de store byene. Dersom du ønsker å finne ut av hvor i Norge du finner Coop Prix, så kan dette gi deg en pekepinn på ulike steder: Oslo, Stavanger, Bodø, Kristiansand, Tromsø og Lillestrøm. Noen av disse butikkene har i tillegg søndagsåpent. Åpningstidene til Coop Prix vil variere noe, nærbutikker vil ofte ha kortere åpningstid enn butikkene i byene, så det kan være lurt å sjekke ut åpningstidene, finne din nærmeste butikk og mye mer på det offisielle nettstedet til Coop Prix: coop.no (Coop Prix). Uansett om du skal handle mye eller lite kan det lønne seg å sammenligne priser, kampanje og tilbud med andre matbutikker i samme kategori. Dette gjør du ved et klikk her: Coop Obs, Rema 1000, Kiwi, Coop Extra, Coop Mega, Meny, Spar, Joker, Bunnpris og EuroCash.

Coop Prix har varene det går mye av

Assortment

Det går med en del matvarer i løpet av en uke. Og med alle ukens middager så kan det være verdt å ta en titt på ukens tilbud eller få litt inspirasjon. Coop Prix gir deg middagsforslag når du har mistet piffen. Du kan enten bla deg gjennom oppskriftene eller la nettstedet velge ut noen tilfeldige oppskrifter for deg. Du kan også snurre middagshjulet på nettstedet til Coop Prix. Uansett om du velger det som er på salg, i kampanje  og tilbud så har Coop Prix de matvarene du bruker mest. De har de vanlige produktene du finner i andre matbutikker i tillegg til egne serier og produktkategorier som “Coop”, “Coop Xtra”, “Coop Smak” og “Coop Änglamark”. Med jevne mellomrom tar Coop Prix inn varer som normalt ikke inngår i deres vanlige sortiment. Varene er vanligvis klær, ting til hus/hjem/hage, ferie osv og disse har alltid en uslåelig medlemspris. Ta en titt på Coop Prix tilbudsavis Coop Prix kundeavis, som er gyldig i perioden 08/07/2024 - 21/07/2024  før du skal ut å handle.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Yoghurt
Sjokolade
Skinke
Juice
Jordbær
Gulrot
Pølser
Druer
Paprika
Blomkål
Kjeks
Potetgull
Sukker
Smågodt
Lomper
Sitron
Cheddar
Smøreost

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Supermarkeder kategori