Kimbino
Kimbino

NORMAL kundeavis fra 10/06/2024 || Netbutikk tilbud Juni

ANNONSER
Normal
ANNONSER

Normal kundeavis

3/5
Actual brochure
Blant norske kunder er en av de mest populære butikkene. Takket være dette har de også blitt en av de mest vellykkede butikkene på det norske markedet.
Det som kjennetegner er et bredt spekter av produkter, høy kvalitet og gode priser. Hos finner du alltid det du trenger.
innfører stadig nye produkter, og har mange produkter på salg. Ta en titt på hva du kjøpe på tilbud her fra 10/06/2024. Tilbudet finner du her!
Følger du med på tilbud fra andre butikker også? Det lønner seg! Prøv å se på Vita og Apotek 1, for eksempel.

Beskyttelse av miljøet er mer enn bare en klisje. Derfor er vi glade for at du sjekker det siste tilbudet hos på internett og ikke på papir. Mange trær blir spart på denne måten, og det er bare starten!

Du sparer mye penger ved å kjøpe varer på salg. For å få oversikt over hvilke produkt som er på salg hvor, kan du raskt og enkelt finne det ut takket være elektroniske kundeaviser.

Ønsker du å holde oversikt over tilbudene til ? Vær smart: Meld deg på vårt nyhetsbrev eller last ned vår Kimbino-applikasjon Kimbino. Takket være dette går du aldri glipp av spesialtilbudene hos igjen.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Godteri
Jordbær
Iskrem
Shampoo
Balsam
Børste
Havregryn
Mango
Skinner
Håndtak
Body Lotion
Body

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Helse og skjønnhet kategori