Kimbino
Kimbino

Nille kundeavis interiør fra 16/06/2024 || Tilbud NO uke 24

ANNONSER
Nille
ANNONSER

Nille kundeavis

3/5
Actual brochure
Alle er vet hva er! Takket være et fantastisk utvalg av produkter og interessante tilbud har de fått en ledende rolle på det norske markedet!
Det som kjennetegner er et bredt spekter av produkter, høy kvalitet og gode priser. Hos finner du alltid det du trenger.
Kundene er vant til at har jevnlige tilbud, derfor sjekker de ofte de daglige tilbudene her. Tilbudet gjelder fra 09/06/2024.
Dersom du vil sammenlikne med andre butikker, kan du se deres tilbud her IKEA, JYSK, Skeidar, Bohus, Kitch´n og Coop Byggmix.

Når du sjekker det siste tilbudet hos på internett er du mye mer miljøvennlig enn om du velger papirversjonen. Vi er glade for at du foretrekker den elektroniske versjonen.

Takket være lave priser sparer du penger lett og smertefritt!

Spesialtilbudene hos er så gunstige, og du kan spare mye penger. Hva kan du gjøre for å ikke gå glipp av et spesialtilbud hos ? Det er enkelt: abonnere på vårt nyhetsbrev, eller laste ned vår applikasjon Kimbino.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Ananas
Bord
Sitron
Kjølebag
Parasoll
Putetrekk
Servietter
Toalettmappe

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori