Kimbino
Kimbino

Coop Extra kundeavis 17/06/2024 >> Tilbud uke 24, Juni

ANNONSER
Coop Extra
ANNONSER

Coop Extra kundeavis

Planlegg ukeshandlingen med Coop Extra kundeavis

3/5
Actual brochure

Coop Extra kundeavis er verdt å få med seg dersom du skal ukeshandle eller om du er på jakt etter gode tilbud. Kundeavisen kommer ut ukentlig, slik at du kan få med deg ukens tilbud. Kundeavisen er gyldig i perioden 10/06/2024 - 16/06/2024, og det gjør at du kan sikre deg de nyeste produktene og tilbudene i butikken. Å ta i bruk kundeavisen kan også være en hjelp i planleggingen av handleturen. Den gjeldende kundeavisen Coop Extra kundeavis  finner du her

Coop Extra, dagligvarekjeden nær deg

Shop

Coop Extra er en av åtte ulike butikker i Coop-kjeden, og dette gjør Coop til en av de største dagligvarekjedene i Norge. De 8 ulike butikkene er hver for seg kjent for sine unike tilbud til sine kunder. %name%  har en lang historie med å anskaffe matvarer til kundene, og det strekker seg helt tilbake til 1840-tallet. Kjeden har solide røtter hos oss forbrukere, og vet hva vi vil ha, hvilke salg vi liker og hvilke varer vi trenger. 

Du finner Coop Extra i de store byene, og dersom du vil se hvor Coop Extra er ellers i landet så kan dette være et bra sted å begynne: Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Tromsø og Kristiansand. Noen av disse butikkene er også søndagsåpne.

Noe av det som er unikt med Coop-kjeden er deres medlemsprogram. Du som medlem får en rekke tilbud  og rabatter på salgskampanjer, i tillegg til å bli medeier i Coop-selskapet. Dette betyr blant annet at du hvert år får penger tilbake på det du handler gjennom året, fordeler når det gjelder norgesreise, hotell, en plass i medlemspanelet og mye mer. Dersom du vil sjekke ut fordelene ved å bli medlem, eller finne de generelle åpningstidene som kan variere noe fra sted til sted, så finner du dette på den offisielle nettstedet til Coop Extra  coop.no (Coop Extra). Her vil du også finne flere søndagsåpne butikker i Norges land.

Er du en bevisst forbruker, så kan det lønne seg å sammenligne tilbud og kampanjer hos butikker i samme kategori for å se om det finnes en prisvariasjon, dette kan du gjøre her: Coop Obs, Rema 1000, Kiwi, Coop Mega, Coop Prix, Meny, Spar, Joker, Bunnpris og EuroCash.

Coop Extra har de varene du kjenner og bruker mye

Assortment

Coop Extra har alle varemerkene innen dagligvarer og vaskemidler som du kjenner godt. I  tillegg har de sine egne varemerker som for eksempel sin økologiske serie “Coop Änglamark”, “Coop Smak” som er høykvalitetsproduktene, og “Coop” som utgjør det største vareutvalget og sortimentet i butikken. Selvsagt må det også nevnes “Coop Xtra” som er det billigste alternativet innen varer som butikken har å by på. Det finnes alltid et knalltilbud som er ukens tilbud, og som medlem får du ofte i disse små butikkene i kjeden medlemsfordeler på andre varer. Dette er stort sett andre varer enn matvarer, som for eksempel klær, sengetøy, bestikk, sesongvarer osv i et begrenset antall i butikken. Disse er det alltid tilbud på for medlemmene. Coop Extra tilbudsavis kan derfor være kjekk å holde seg oppdatert på, slik at du aldri går glipp av gode salg. Den nyeste kundeavisen som starter 10/06/2024 finner du her: Coop Extra kundeavis.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Smør
Ost
Yoghurt
Kaffe
Sjokolade
Kylling
Svin
Tomater
Fisk
Biff
Jordbær
Ketchup
Pølser
Nektariner
Fersken
Bringebær
Paprika
Løk
Kål
Purre

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Supermarkeder kategori