Butikk 3/5

Kanskje er alle norske kunder kjent med butikken Coop Extra. Takket være sitt brede produktsortiment har de en av de sterkeste posisjonene på det norske markedet. Coop Extra tilbyr alt du trenger, pluss, til gode priser! Et nytt tilbud? Coop Extra utarbeides det regelmessig for sine kunder. Det oppdaterte tilbudet er gyldig fra 15/07/2019 kan finnes her. Ta også en titt på tilbudet til disse butikkene Bunnpris, Coop Mega, Coop Obs, Coop Prix, Joker, Kiwi, Meny, Rema 1000, Spar. Kanskje finner du de samme produktene til en bedre pris.

Coop Extra har mange butikker over hele Norge. Du kan handle i forskjellige byer, for eksempel Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Kristiansand, Stavanger. Har du plukket et produkt, men det er ingen informasjon om produktet på vår nettside? Besøk den offisielle nettsiden til butikken coop.no.

Trykte brosjyrer er en ting fra fortiden. Epoken med øko-vennlig og mer praktiske online brosjyrer som presenterer det siste tilbudet fra Coop Extra har kommet med Kimbino. Beskyttelse av miljøet er vår prioritet. Det er derfor vi er svært fornøyd med at du foretrekker brosjyrene til Coop Extra i deres elektroniske skjema istede for de trykte.

Det har aldri vært så lett å begynne å spare penger takket være spesialtilbud.

Å holde oversikt over de nyeste tilbudene på Coop Extra kan virke tidkrevende. Men det er ikke sant. Gjør det klokt og abonner på vårt nyhetsbrev. Eller last ned vår app Kimbino. På denne måten vil du aldri gå glipp av noe spesialtilbud på Coop Extra, pluss, du vil spare mye tid i forhold til å bla gjennom de trykte brosjyrene.