Kimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by
Logo Bunnpris
3/5

BUNNPRIS kundeavis 05/06/2023 >> Tilbud uke 22, Juni

ANNONSER
ANNONSER

Bunnpris kundeavis

Sjekk tilbudene med Bunnpris kundeavis

3/5
Actual brochure

Kundeavisen til Bunnpris kommer ut en gang per uke, og viser ukens tilbud og andre gode tilbud. Bunnpris kundeavis er smart å følge med på nettopp fordi Bunnpris er en av de få butikkene i Norge som har søndagsåpent i enkelte av sine butikker. Den nye kundeavisen starter 02/05/2023. Uansett hva du trenger til hverdagen, eller mangler til søndagsmiddagen så finner du det du trenger ofte på salg hos Bunnpris. Den nyeste kundeavisen Bunnpris Nydelig sommermat finner du lett her.

Matbutikken og nærbutikken Bunnpris

Shop

Den første Bunnprisbutikken dukket opp i Trondheim i 1981. Bak dagligvarekjeden Supermarkeder står en familiebedrift som har vært etablert i Norge i over 200 år! I begynnelsen jobbet denne familiebedriften med kvern- og møllesteinsprodukter. Du finner Bunnpris i disse byene:Trondheim, Oslo, Bergen, Kristiansund, Mo i Rana og Stavanger. En del av disse Bunnpris-butikkene har også søndagsåpent. Bunnpris har alltid gode tilbud, salg og kampanjer, så kundeavisen til Bunnpris er verdt å ta en titt på her. For å få vite mer om Bunnpris butikken, se åpningstider, finne din nærmeste butikk eller se hvilke som er søndagsåpent, ta en titt på det offisielle nettstedet til Bunnpriskjeden bunnpris.no.

Et godt sparetips kan være å sammenligne prisene på matvarene du trenger med andre dagligvarekjeder, for eksempel: Coop Obs, Rema 1000, Kiwi, Coop Extra, Coop Mega, Coop Prix, Meny, Spar og Joker

Hos Bunnpris finner du det du trenger når du trenger det

Assortment


Bunnpris er kjent for sine serier av produkter. “Kort og Godt” er brød som er mindre i størrelse, slik at du som forbruker skal slippe å kaste rester av brød. “SNÅL Frukt & grønt” og “SNÅL Egg” er frukt og grønt og egg som kanskje ikke ser pene ut, men som smaker like godt som de som du vanligvis finner i butikken. 

“Idrettsbrødet” er en mulighet for lokale idrettslag til å få inn noen ekstra kroner dersom du som forbruker kjøper deres brød. Bunnpris støtter også med sine “Bjørnis” produkter det viktige arbeidet med brannsikkerhet for barn og forebyggende arbeid. I tillegg kan du spare mer som forbruker med bleieavtale og first price produkter. For å holde deg oppdatert på tilbudene, ta en titt på den nyeste kundeavisen til Bunnpris Bunnpris Nydelig sommermat som er gyldig i perioden 30/05/2023 - 04/06/2023.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Melk
Smør
Ost
Egg
Olje
Øl
Kylling
Tomater
Bananer
Te
Rømme
Jordbær
Gulrot
Krem
Salat
Tv
Grill
Kjele
Rist
Boks

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Supermarkeder kategori

Følg

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Bunnpris
Logo Bunnpris

Registrer deg og få full glede av fordelene.