Butikk 3/5

Det er bare noen få personer som ikke ville være kjent med butikken Teknikmagasinet. De er faktisk en av de ledende på det norske markedet. Et bredt spekter av produkter av høy kvalitet til gode priser - dette er typisk for Teknikmagasinet. De Teknikmagasinet vil alltid finne alt du kom hit for. Butikken Teknikmagasinet kommer regelmessig opp med nye tilbud. Deres siste skjema gyldig fra 04/06/2019 finner du her. Følger du også tilbud fra andre butikker? Du burde. Prøv Coop Elektro, Elkjøp, Euronics, Platekompaniet, Power, for eksempel.

Teknikmagasinet butikker kan bli funnet i flere byer over hele landet, for eksempel Oslo, Kristiansand, Hamar, Haugesund, Porsgrunn, Sandefjord. Lyktes du ikke med å finne det du lette etter? Du kan besøke butikkens offisielle nettsted www.teknikmagasinet.no.

Først av alt - det er ikke noe avfall. Pluss er brosjyrene tydelig arrangert. I tillegg er det med Kimbino online brosjyre tilgjengelig uansett hvor du tar telefonen. Så det vil virkelig være til din disposisjon overalt! Dette er den største fordelen med elektroniske brosjyrer med det siste tilbudet om Teknikmagasinet. Beskyttelse av miljøet er vår prioritet. Det er derfor vi er svært fornøyd med at du foretrekker brosjyrene til Teknikmagasinet i deres elektroniske skjema istede for de trykte.

Hvordan begynne å spare? Takket være lavere priser!

Vil du holde oversikt over tilbudene til Teknikmagasinet? Gjør det klokt: Meld deg på vårt nyhetsbrev eller last ned vårt Kimbino-program Kimbino. Takket være dette vil du aldri gå glipp av noen spesialtilbud på Teknikmagasinet.