Kimbino
Kimbino
Logo Teknikmagasinet
3/5

BLACK WEEK 2023 Teknikmagasinet | Kundeavis, Tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Teknikmagasinet kundeavis

Ha det gøy med produkter fra kundeavisen til Teknikmagasinet

3/5
Actual brochure

Teknikmagasinet har alle de små og store duppedittene du ikke visste at du ønsket deg. Det er mye penger å spare på å handle teknikk med Tech Deals, og med Teknikmagasinets salg og kampanjer, kan du virkelig gjøre et kupp! Den nye Teknikmagasinet Teknikmagasinet - Kundeavis er klar med startdato 27/11/2023, og i denne finner du mye nytt tidsfordriv, nylæring og gode tilbud som kan holde deg opptatt i timevis. Du finner Teknikmagasinets tilbudsavis her.

Billig teknikk og lekne produkter

Shop

Teknikmagasinet ble etablert i Sverige i 1989 av grunnleggerne Bengt-Åke Printz, Urban Printz og Jannis Östlund. Den første butikken i Sverige ble åpnet i Stockholm samme år, og kjeden har i dag rundt 130 butikker i Sverige, Finland og Norge. Teknikmagasinet fikk sin første butikk i Norge i 2005, og har siden den gang blitt en populær butikk å handle i, uansett om du liker det litt mer lekne eller søker det nyeste innen teknologi.  I 2017-18 fikk Teknikmagasinet en ny eier, og det var Peter Gyllenhammar AB som tok over og gikk inn med frisk kapital i selskapet Teknikmagasinet. I Januar 2020 begjærte Teknikmagasinet Sweden seg konkurs, og senere samme måned ble hele selskapet kjøpt opp av det svenske selskapet Ambia Trading Group. Det finnes nå om lag 40 Teknikmagasinet-butikker i fordelt over hele Norges land, som for eksempel: Oslo, Kristiansand S, Trondheim, Hamar, Skien og Sandefjord.

Nettbutikken på nettstedet er alltid populær blant kundene, og Teknikmagasinet sikrer alltid en trygg E-Handel, og fri frakt ved kjøp over 499 kroner i nettbutikken. Du finner alltid gode salg og tilbud hos Teknikmagasinet, i tillegg til deres unike innsikt i smarte tips, problemløsninger, hjelp, kundeservice (både i fysisk butikk og på nettstedet) og gavetips-knappen. Teknikmagasinet har alltid noe nytt du kan holde på med eller fordype deg i, uansett vær, sted eller sesong. Selv om Teknikmagasinets priser er unike, så lønner det seg alltid å sammenligne priser og tilbud med andre butikker innen samme kategori Elektronikk og hvitevarer, som for eksempel: Elkjøp, Power, Elon, Platekompaniet og Coop Elektro.

Dersom du vil lese mer om Teknikmagasinet, se kundeavis, finne din nærmeste butikk eller handle i nettbutikken, ta en titt på det offisielle nettstedet til Teknikmagasinet teknikmagasinet.no

Alt du drømmer om, kan du kjøpe hos Teknikmagasinet

Assortment

Sortimentet til %name% har hovedkategoriene: Mobilreparasjon, Mobilt, Gaming / Data, Lyd / Bilde, Gadgets / Spill / Party, Aktiv lek / Streetsport, Helse / Fritid og Hjemmeelektronikk. Under alle disse hovedkategoriene finner du en mengde smarte underkategorier som tilsammen utgjør hele rekkevidden av sortimentet til Teknikmagasinet. Det finnes over 5 000 ulike produkter å velge mellom, og de har ofte både tilbud og salg. Det skal godt gjøres å ikke finne noe du liker, eller finne en ny hobby du kan holde på med over tid, når det er så mange produkter å velge mellom. Med Teknikmagasinets Tech Deals, finner du varer som selges billig, og med alt fra 20 - 70 % rabatt på utvalgte produkter i hele 17 ulike produktkategorier, er det mer enn nok å sette seg inn i. Har du en ødelagt Iphone, da kan Teknikmagasinet reparere din Iphone i fysisk butikk mens du venter eller shopper.

Er du usikker på hva du skal kjøpe i gave, så er Teknikmagasinets gavekort alltid en vinner, eller bruk Gavetips-knappen som lar deg filtrere gaven ut ifra personlighet og prisklasse.

Åpen retur i 30 dager, gjør det trygt å handle i nettbutikken, og på nettstedet finner du også en egen knapp for aktuelle tilbud og ukens tilbud i butikk og på nett akkurat nå. 

Hold deg oppdatert med Teknikmagasinets nye tilbudsavis Teknikmagasinet - Kundeavis som gjelder for hele perioden 27/11/2023 - 03/12/2023. 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.

Black WEEK for Teknikmagasinet i 2023

Det er tid for Black Friday shopping igjen, og eventet har også nådd Teknikmagasinet. Sjekk ut våre spesialtilbud på Black Friday 2023 i den nye kundeavisen til Teknikmagasinet! Den nyeste kundeavisen heter Teknikmagasinet - Kundeavis, og den er gyldig fra 27/11/2023 - 03/12/2023. Gå ikke glipp av de fantastiske Black Friday tilbudene hos Teknikmagasinet. I kategorien Elektronikk og hvitevarer finner du også mange andre Black Friday kundeaviser. Dersom du skal kjøpe julegavene på forskudd og trenger inspirasjon, så ta en titt på alle kundeavisen i Black Friday kampanjen og spar penger. Kimbino gir deg en oversikt over de beste Black Friday tilbudene.
ANNONSER
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Teknikmagasinet

Registrer deg og få full glede av fordelene.