Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logo Teknikmagasinet
3/5

Kundeaviser Teknikmagasinet【uke 20】- nyeste tilbud 25/12/2023

Teknikmagasinet kundeavis

Ha det gøy med produkter fra kundeavisen til Teknikmagasinet

3/5
Actual brochure

Teknikmagasinet har alle de små og store duppedittene du ikke visste at du ønsket deg. Det er mye penger å spare på å handle teknikk med Tech Deals, og med Teknikmagasinets salg og kampanjer, kan du virkelig gjøre et kupp! Den nye Teknikmagasinet Teknikmagasinet - Kundeavis er klar med startdato 25/12/2023, og i denne finner du mye nytt tidsfordriv, nylæring og gode tilbud som kan holde deg opptatt i timevis. Du finner Teknikmagasinets tilbudsavis her.

Billig teknikk og lekne produkter

Shop

Teknikmagasinet ble etablert i Sverige i 1989 av grunnleggerne Bengt-Åke Printz, Urban Printz og Jannis Östlund. Den første butikken i Sverige ble åpnet i Stockholm samme år, og kjeden har i dag rundt 130 butikker i Sverige, Finland og Norge. Teknikmagasinet fikk sin første butikk i Norge i 2005, og har siden den gang blitt en populær butikk å handle i, uansett om du liker det litt mer lekne eller søker det nyeste innen teknologi.  I 2017-18 fikk Teknikmagasinet en ny eier, og det var Peter Gyllenhammar AB som tok over og gikk inn med frisk kapital i selskapet Teknikmagasinet. I Januar 2020 begjærte Teknikmagasinet Sweden seg konkurs, og senere samme måned ble hele selskapet kjøpt opp av det svenske selskapet Ambia Trading Group. Det finnes nå om lag 40 Teknikmagasinet-butikker i fordelt over hele Norges land, som for eksempel: Oslo, Kristiansand S, Trondheim, Hamar, Skien og Sandefjord.

Nettbutikken på nettstedet er alltid populær blant kundene, og Teknikmagasinet sikrer alltid en trygg E-Handel, og fri frakt ved kjøp over 499 kroner i nettbutikken. Du finner alltid gode salg og tilbud hos Teknikmagasinet, i tillegg til deres unike innsikt i smarte tips, problemløsninger, hjelp, kundeservice (både i fysisk butikk og på nettstedet) og gavetips-knappen. Teknikmagasinet har alltid noe nytt du kan holde på med eller fordype deg i, uansett vær, sted eller sesong. Selv om Teknikmagasinets priser er unike, så lønner det seg alltid å sammenligne priser og tilbud med andre butikker innen samme kategori Elektronikk og hvitevarer, som for eksempel: Elkjøp, Power, Elon, Platekompaniet, Coop Elektro og Skousen.

Dersom du vil lese mer om Teknikmagasinet, se kundeavis, finne din nærmeste butikk eller handle i nettbutikken, ta en titt på det offisielle nettstedet til Teknikmagasinet teknikmagasinet.no

Alt du drømmer om, kan du kjøpe hos Teknikmagasinet

Assortment

Sortimentet til %name% har hovedkategoriene: Mobilreparasjon, Mobilt, Gaming / Data, Lyd / Bilde, Gadgets / Spill / Party, Aktiv lek / Streetsport, Helse / Fritid og Hjemmeelektronikk. Under alle disse hovedkategoriene finner du en mengde smarte underkategorier som tilsammen utgjør hele rekkevidden av sortimentet til Teknikmagasinet. Det finnes over 5 000 ulike produkter å velge mellom, og de har ofte både tilbud og salg. Det skal godt gjøres å ikke finne noe du liker, eller finne en ny hobby du kan holde på med over tid, når det er så mange produkter å velge mellom. Med Teknikmagasinets Tech Deals, finner du varer som selges billig, og med alt fra 20 - 70 % rabatt på utvalgte produkter i hele 17 ulike produktkategorier, er det mer enn nok å sette seg inn i. Har du en ødelagt Iphone, da kan Teknikmagasinet reparere din Iphone i fysisk butikk mens du venter eller shopper.

Er du usikker på hva du skal kjøpe i gave, så er Teknikmagasinets gavekort alltid en vinner, eller bruk Gavetips-knappen som lar deg filtrere gaven ut ifra personlighet og prisklasse.

Åpen retur i 30 dager, gjør det trygt å handle i nettbutikken, og på nettstedet finner du også en egen knapp for aktuelle tilbud og ukens tilbud i butikk og på nett akkurat nå. 

Hold deg oppdatert med Teknikmagasinets nye tilbudsavis Teknikmagasinet - Kundeavis som gjelder for hele perioden 13/05/2024 - 19/05/2024. 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori

Registrer deg og få full glede av fordelene.