Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logo Jem & Fix
3/5

Kundeaviser Jem & Fix【uke 15】- nyeste tilbud neste uke

Jem & Fix kundeavis

3/5
Actual brochure
Det er svært få mennesker i Norge som ikke kjenner til Jem & Fix butikken. De er en av de ledende på det norske markedet, takket være sin popularitet hos kundene.
Du kan kjøpe nesten alt du trenger til gode priser hos Jem & Fix.
Vanlige og nye tilbud er det Jem & Fix lever for. De nyeste tilbudene som gjelder fra neste uke finner du her på vårt nettsted.
Disse butikkene Plantasjen, Jula, Biltema, Obs Bygg, Felleskjøpet, Clas Ohlson, Megaflis og Montér kan også friste med gunstige priser.

Fant du ikke det du leter etter? Du kan besøke butikkens offisielle nettsted her jemogfix.no.

Dropp kundeavisene på papir, de er ikke nyttige lenger. Nå kan du enkelt sjekke de siste tilbudene hos Jem & Fix på nettstedet til Kimbino.
Når du sjekker det siste tilbudet hos Jem & Fix på internett er du mye mer miljøvennlig enn om du velger papirversjonen. Vi er glade for at du foretrekker den elektroniske versjonen.

Det har aldri vært enklere å spare penger når du handler.

Det har aldri vært lettere å holde oversikt over de nyeste tilbudene hos Jem & Fix. Det eneste du trenger å gjøre, er å abonnere på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Takket være din egen Kimbino vil du aldri igjen gå glipp av spesialtilbudene hos Jem & Fix.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER
Søk
Kimbino

Det finnes ingen avdelinger

Registrer deg og få full glede av fordelene.