Kimbino
Kimbino

POWER kundeavis fra 17/06/2024 || Power.no tilbud Juni

ANNONSER
Power
ANNONSER

Power kundeavis

Spar mye med de unike kampanjetilbudene hos POWER

3/5
Actual brochure

Den flunkende nye tilbudsavisen til %name% er ute nå. Det er få EL-butikker som slår POWER med sine elleville kampanjetilbud, enorme produkt-rekkevidde og store salg. Den nye Power kundeavis er gyldig i perioden 10/06/2024 - 16/06/2024, så nå kan du sikre deg gode POWER tilbud og kampanjevarer med ett lett klikk her.

Smarte produkter til meget lave priser

Shop

POWER er en av de nyeste elektrobutikkene på det norske markedet, og det å være ny har gitt en rekke fordeler i forhold til det å kunne være “på”, være innovativ og integrere de nyeste og smarteste løsningene på markedet. Denne innsikten kommer selvsagt deg til gode som forbruker i form av uslåelige priser og hjelp til fremkalling av bilder, oppsett av PC, Mobil, smarte løsninger for ditt hjem m.m. POWER startet opp i Danmark i 2015, og suksessen gjorde at de raskt åpnet butikker i nabolandene Sverige og Finland. I 2017 kom POWER til oss i Norge, og siden den gangen har de hatt en enorm vekst. Målet til POWER er å ha en POWER butikk i hvert fylke i Norge, og du finner POWER på steder som blant annet: Oslo, Elverum, Sandnes, Fauske, Kristiansund og Jessheim.

I Norge eies POWER Norge AS av POWER International, som igjen eies av  AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Med en så stor oversikt over hva som rører seg og er trendy på det nordiske markedet, så innhenter de stordriftsfordeler, er først ute med produkter, kan være kostnadseffektive og gi kundene en mengde gode tilbud. POWER har i tillegg en egen Prisrobot som skanner hele elektronikk-markedet og oppdaterer prisene automatisk på nettstedet, slik at du som forbruker alltid får den laveste prisen på alle varene de har i sitt sortiment. For å sjekke tilbud, åpningstider, se ulike salg, lese mer eller se deres målrettede  lavpriskampanjer, ta en titt på det offisielle nettstedet til POWER power.no.

Uansett hva du planlegger å handle inn av EL-artikler, lønner det seg alltid å sammenligne priser og kampanjer med andre EL-butikker innen samme Elektronikk og hvitevarer.  Dette kan være butikker som det er verdt å sjekke ut prisene hos: Elkjøp, Elon, Platekompaniet, Teknikmagasinet, Coop Elektro og Skousen.

POWER kan kundeservice og teknologi

Assortment

Er du en av de som trenger hjelp til oppsett av nye elektroniske duppeditter, eller er du helt selvgående innen teknologi så står de ansatte i POWER alltid parat til å assistere deg i fysisk butikk og på nettstedet. Med åpent kjøp hele i 60 dager, klikk og hent funksjon, gratis frakt under enkelte vilkår og over 20.000 produkter i nettbutikken, så finner alle noe de ønsker seg her hos POWER. Som medlem i kundeklubben til POWER - MyPOWER, så får du poeng hver gang du handler varer i fysisk butikk eller nettbutikk. Dette er poeng som du kan bruke på dine kjøp gjennom året, og poengene har ingen utløpsdato. På helt spesielle kampanjer dobles poengene og noen ganger triples de også i antall når du handler hos POWER. Du får en rekke personlige tilbud og kundefordeler og nyhetsbrev per e-post.

Dersom du kombinerer disse kundefordelene med kampanjer, tilbud og ukens tilbud i form av “ukens annonserte tilbud” så skal det godt gjøres å presse prisene lavere noe annet sted.

På nettstedet kan du også benytte deg av Chat-funksjonen, sende e-post eller ringe kundeservice. Power har hovedkategorier innen: Hvitevarer, Hjem / Fritid, Velvære, Kjøkkenutstyr, Mobil, Data, Gaming, TV, Lyd, Foto og kjøkken, og underkategoriene formelig bugner av produkter for enhver smak. Det lønner seg alltid å holde seg oppdatert på POWER Power kundeavis dersom du skal handle elektronikk. 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Telefon
Smarttelefon
Skjerm
Pc
Tastatur
Tv
Fjernsyn
Video
Lyd
Radio
Hodetelefoner
Kamera
Playstation
Mikrofon
Høyttaler
Usb
Kjøleskap
Fryser
Vaskemaskin
Tørketrommel

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori