Kimbino
Kimbino
Logo Power
3/5

POWER BLACK WEEK 2023 kundeavis ūüõćÔłŹ Tilbud, kampanje

ANNONSER
ANNONSER

Power kundeavis

Spar mye med de unike kampanjetilbudene hos POWER

3/5
Actual brochure

Den flunkende nye tilbudsavisen til %name% er ute nå. Det er få EL-butikker som slår POWER med sine elleville kampanjetilbud, enorme produkt-rekkevidde og store salg. Den nye Power kundeavis er gyldig i perioden 28/11/2023 - 03/12/2023, så nå kan du sikre deg gode POWER tilbud og kampanjevarer med ett lett klikk her.

Smarte produkter til meget lave priser

Shop

POWER er en av de nyeste elektrobutikkene på det norske markedet, og det å være ny har gitt en rekke fordeler i forhold til det å kunne være “på”, være innovativ og integrere de nyeste og smarteste løsningene på markedet. Denne innsikten kommer selvsagt deg til gode som forbruker i form av uslåelige priser og hjelp til fremkalling av bilder, oppsett av PC, Mobil, smarte løsninger for ditt hjem m.m. POWER startet opp i Danmark i 2015, og suksessen gjorde at de raskt åpnet butikker i nabolandene Sverige og Finland. I 2017 kom POWER til oss i Norge, og siden den gangen har de hatt en enorm vekst. Målet til POWER er å ha en POWER butikk i hvert fylke i Norge, og du finner POWER på steder som blant annet: Oslo, Elverum, Sandnes, Fauske, Kristiansund og Jessheim.

I Norge eies POWER Norge AS av POWER International, som igjen eies av  AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Med en så stor oversikt over hva som rører seg og er trendy på det nordiske markedet, så innhenter de stordriftsfordeler, er først ute med produkter, kan være kostnadseffektive og gi kundene en mengde gode tilbud. POWER har i tillegg en egen Prisrobot som skanner hele elektronikk-markedet og oppdaterer prisene automatisk på nettstedet, slik at du som forbruker alltid får den laveste prisen på alle varene de har i sitt sortiment. For å sjekke tilbud, åpningstider, se ulike salg, lese mer eller se deres målrettede  lavpriskampanjer, ta en titt på det offisielle nettstedet til POWER power.no.

Uansett hva du planlegger å handle inn av EL-artikler, lønner det seg alltid å sammenligne priser og kampanjer med andre EL-butikker innen samme Elektronikk og hvitevarer.  Dette kan være butikker som det er verdt å sjekke ut prisene hos: Elkj√łp, Elon, Platekompaniet, Teknikmagasinet og Coop Elektro.

POWER kan kundeservice og teknologi

Assortment

Er du en av de som trenger hjelp til oppsett av nye elektroniske duppeditter, eller er du helt selvgående innen teknologi så står de ansatte i POWER alltid parat til å assistere deg i fysisk butikk og på nettstedet. Med åpent kjøp hele i 60 dager, klikk og hent funksjon, gratis frakt under enkelte vilkår og over 20.000 produkter i nettbutikken, så finner alle noe de ønsker seg her hos POWER. Som medlem i kundeklubben til POWER - MyPOWER, så får du poeng hver gang du handler varer i fysisk butikk eller nettbutikk. Dette er poeng som du kan bruke på dine kjøp gjennom året, og poengene har ingen utløpsdato. På helt spesielle kampanjer dobles poengene og noen ganger triples de også i antall når du handler hos POWER. Du får en rekke personlige tilbud og kundefordeler og nyhetsbrev per e-post.

Dersom du kombinerer disse kundefordelene med kampanjer, tilbud og ukens tilbud i form av “ukens annonserte tilbud” så skal det godt gjøres å presse prisene lavere noe annet sted.

På nettstedet kan du også benytte deg av Chat-funksjonen, sende e-post eller ringe kundeservice. Power har hovedkategorier innen: Hvitevarer, Hjem / Fritid, Velvære, Kjøkkenutstyr, Mobil, Data, Gaming, TV, Lyd, Foto og kjøkken, og underkategoriene formelig bugner av produkter for enhver smak. Det lønner seg alltid å holde seg oppdatert på POWER Power kundeavis dersom du skal handle elektronikk. 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk milj√ł, og spar b√•de tid og penger med √• skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene p√• din telefon, enten via v√•rt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved √• laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for √• gj√łre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til √• v√¶re milj√łbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser p√• papir, kan du allikevel holde deg oppdatert p√• de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv m√•tte √łnske.

Black Friday 2023

Det er tid for Black Friday shopping igjen, og eventet har ogs√• n√•dd Power. Sjekk ut v√•re spesialtilbud p√• Black Friday 2023 i den nye kundeavisen til Power! Den nyeste kundeavisen heter Power kundeavis, og den er gyldig fra 28/11/2023 - 03/12/2023. G√• ikke glipp av de fantastiske Black Friday tilbudene hos Power. I kategorien Elektronikk og hvitevarer finner du ogs√• mange andre Black Friday kundeaviser. Dersom du skal kj√łpe julegavene p√• forskudd og trenger inspirasjon, s√• ta en titt p√• alle kundeavisen i Black Friday kampanjen og spar penger. Kimbino gir deg en oversikt over de beste Black Friday tilbudene.
ANNONSER
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Telefon
Smarttelefon
Klokke
Nettbrett
Skjerm
Pc
Printer
Tastatur
Tv
Video
Lyd
Radio
Hodetelefoner
Kamera
Kobling
Mikrofon
Kabinett
H√łyttaler
Usb
Kj√łleskap

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori

F√łlg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Power

Registrer deg og få full glede av fordelene.