Kimbino
Kimbino
ANNONSER

BOHUS salg 2024 + kundeavis med tilbud

ANNONSER
Bohus

Bohus kundeavis

Få det fint hjemme med Bohus kundeavis

3/5
Actual brochure

Skal du bytte ut møbler eller interiør, da er Bohus tilbudsavis noe for deg. Den nye Bohus Bohus - Hagemagasinet 2024 er tilgjengelig med startdato allerede nå 04/03/2024. Den nye kundeavisen er fylt til randen med gode tilbud, ukentlige salg og flotte kampanjer, og du finner den med et klikk her.

Møbler og interiør til lave priser

Shop

Historien om Bohus startet i 1976 med “Samarbeidende Møbelhandlere AS” som den gang besto av 14 dyktige møbelhandlere. Disse møbelhandlerene ville etablere denne bedriften for å få til en felles koordinering av forhandlinger, samt markedsføring og innkjøp av møbler som skulle selges videre ut til kundene. I begynnelsen hadde de kun møbler i sitt sortiment, men i 1985 ble sortimentet utvidet til å i tillegg gjelde interiørprodukter. I 1989 fikk Bohus sin logo, og det var også starten på det nye konseptet slik som vi kjenner Bohus i dag. Allerede i 1999 hadde Bohus hele 55 møbelvarehus over hele landet, og per i dag finnes det ca  60 møbelvarehus i Norge. Du finner Bohus møbelvarehus i for eksempel: Oslo, Larvik, Bodø, Porsgrunn, Kirkenes og Notodden.

Bohus har alltid uslåelige tilbud, store salg og flotte kampanjer, og med Bohus sin kampanjegaranti er du sikret kampanjepris i 30 dager på de varene som er vist i kampanjen. I tillegg får du alltid prisløfte hos Bohus, dette betyr at dersom du finner varen billigere et annet sted (innen 30 dager) så betaler Bohus mellomlegget. Bohus har åpent kjøp i hele 30 dager, slik at du kan handle og se om møblene eller interiøret passer inn hos deg før du bestemmer deg for om du vil beholde varene. Dersom du har handlet store møbler, kan du alltid avtale med Bohus om hjemkjøring, eller så kan du få låne en henger gratis slik at du kan få kjørt dine møbler og interiør hjem selv. Bohus har møbler og interiør for ethvert hus, stil eller smak, og dersom du ønsker å holde deg oppdatert på hva som er trendy nå, så ta en kikk på Bohus sin tilbudsavis.

Vil du lese mer om Bohus, sjekke kundeavis, åpningstider, finne ditt nærmeste møbelvarehus eller bare se på vareutvalget, så ta en titt på det offisielle nettstedet til Bohus bohus.no. Selv om Bohus er gode på både lave priser og salg så kan det likevel lønne seg å sammenligne priser og tilbud med andre varehus innen samme kategori Møbler, slik som disse: IKEA, JYSK, Skeidar, Nille, Kitch´n og Coop Byggmix.

Få mer ut av hjemmeinnredningen

Assortment

%name% har et rikt sortiment innen møbler, interiørartikler, produkter til bad, barnerom og mye mye mer. Du finner alt du trenger dersom du vil sprite opp hjemmet med nye og trendy produkter akkurat nå. Bo:bloggen står klar til å gi deg tips på veien til et stilig hjem. Bohus har hovedkategorier som: Hagemøbler, Stue, Spiseplassen, Soverom, Barnerom, Andre rom, Interiør, Belysning og Tepper,  og endel av produktene i hovedkategoriene finner du på kampanje, salg og tilbud. Skal du investere i en en ny madrass, da kan Bohus friste med madrassgaranti på kontinentalmadrasser, vendbare eller rammemadrasser. Garantien gjelder for de kjente merkene Jensen, Wonderland og Signature Collection Sleeping. Madrassgarantien er todelt og består av en komfortgaranti (gjelder i 30 dager) og og en livstidsgaranti som gjelder dersom det oppstår ramme- eller fjærbrudd. Om du tar en titt på underkategorien “Andre rom” finner du ting til blant annet: Hjemmekontor, Kjøkken og Garderobe. Handler du mye hos Bohus kan det lønne seg å bli medlem i kundeklubben Bo:klubben. Medlemskapet er gratis og du får 15 % på ditt første kjøp, samt en rekke fordeler som unike medlemstilbud, inspirasjon og tips, nyhetsbrev, invitasjon til kundekvelder og mye mer. Med Bohus tilbudsavis går du aldri glipp av de store salgene, og Bohus Bohus - Hagemagasinet 2024 gjelder for perioden 01/07/2024 - 07/07/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Pute
Sofa
Sidebord
Bord
Stol
Hagemøbler
Vase
Pledd
Spisebord
Spisestol
Spisesofa
Krakk
Utesofa
Hagestol
Solseng
Parasoll
Putetrekk
Pyntepute
Glass
Lys

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori