Kimbino
Kimbino
ANNONSER

ELKJØP kundeavis uke 29 | 01/07/2024 | Ukens tilbud Kampanje

ANNONSER
Elkjøp

Elkjøp kundeavis

Ta en titt på tilbudene i Elkjøp kundeavis før du handler

3/5
Actual brochure

Elkjøp er en av de mest kjente og kjære elektronikk-butikkene i Norge. Du finner alltid gode tilbud hos Elkjøp, uansett om du skal etablere et hjemmekontor, begynne med fotografering, oppgradere til en nyere TV, bytte ut vaskemaskinen eller trenger en PC til gaming. Den flunkende nye kundeavisen til Elkjøp har startdato nå 01/07/2024. Hold deg oppdatert med Elkjøp kundeavis Elkjøp kundeavis, slik at du ikke går glipp av noen gode salg og kampanjer. Du finner den med et klikk her.

Nordens største elektronikk-kjede

Shop

Elkjøp startet i 1962 med 33 kjøpmenn, nå har dette tallet vokst til over 10.000 i hele Norden. Elkjøp er en del av kjeden Elkjøp Nordic AS, med 400 varehus over hele Norden. Elkjøp Nordic AS eies av britiske Dixons Carphone, som er en av verdens største aktører innen elektronikk. En så stor suksess kommer alltid kundene til gode, med et stort vareutvalg og uslåelige tilbud og salg. Det finnes ca 400 Elkjøp-butikker spredt over hele Norge.

Rundt halvparten av Elkjøp-butikkene eies av Elkjøp sentralt, den andre halvparten eies og drives av dyktige franchisetakere. Det finnes også egne butikker som kalles konseptbutikker, som for eksempel Elkjøp Phonehouse som har det største vareutvalget innen mobil og telefoni. Du finner til og med en Elkjøp-butikk på Oslo lufthavn - Gardermoen! Du finner Elkjøp-butikker spredt over hele landet, og dersom du leter etter Elkjøp i en storby så kan kanskje disse stedene være til nytte for deg: Oslo, Sandnes, Stavanger, Trondheim, Sandefjord og Moss.

Det kan være lurt å sjekke ut Elkjøp sin kundeklubb dersom du liker gode medlemstilbud. Det er gratis å melde seg inn, du får VIP shopping, faste rabatter, og en rekke gode tilbud på varer hos Elkjøp. I tillegg får du rabatter på andre ulike tjenester og produkter hos Elkjøp sine samarbeidspartnere som for eksempel: Dplay, VG+, Godt levert, Fabel og mye mer. Dersom du vil melde deg inn i kundeklubben, sjekke åpningstider, finne din nærmeste Elkjøp-butikk eller lese mer om Elkjøp, så kan du gjøre det på det offisielle nettstedet til Elkjøp elkjop.no

Selv om Elkjøp er billig, så kan det lønne seg å sammenligne salg, ordinære priser og kampanje med butikker i samme kategori. Dette kan du gjøre med et klikk her: Power, Elon, Platekompaniet, Teknikmagasinet, Coop Elektro og Skousen.

Handle alt du trenger av elektronikk på et sted

Assortment

Hos %name% finner du alt du kan ønske deg i en og samme butikk. Med varekategorier som: Mobil og GPS, Data, Gaming, TV og bilde, Lyd og Hi-Fi, Hvitevarer, Foto og Video m.m så har Elkjøp garantert det du trenger når du trenger det. Elkjøp kan mye om, og har også et rikt vareutvalg innen kategorier som: inneklima, smarte hjem, hjem, husholdning, styling, leker, hobby, velvære og trening. Elkjøp tilbyr fri frakt på ordre over 1000 kroner, en rekke kundefordeler i kundeklubben og hjemkjøring av varer i deler av landet. I tillegg til ukens tilbud og ukens utvalgte produkter, har de også ulike sesongsalg og månedens gamingdeal - som gir deg gode rabatter på kule gamingprodukter. Er du redd for å gå glipp av et godt tilbud? Hold deg oppdatert med Elkjøp tilbudsavis Elkjøp kundeavis som er gyldig i perioden fra mandag 01/07/2024. Slik vet du alltid når akkurat det du ønsker deg kommer på knalltilbud.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori