Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logo Skousen
3/5

Kundeaviser Skousen【uke 15】- nyeste tilbud 01/04/2024

Skousen kundeavis

3/5
Actual brochure
Skousen blir rangert som en av de mest kjente butikkene blant norske kunder, og derfor har de blitt en av de ledende på markedet i Norge.
Produktserien til Skousen er så bred at du kan kjøpe nesten alt du trenger her, alt til en pris du liker!
Kundene er vant til at Skousen har jevnlige tilbud, derfor sjekker de ofte de daglige tilbudene her. Tilbudet gjelder fra 01/04/2024.
Er det ikke tilbud på det du trenger hos Skousen? Prøv å finne det i andre butikker! Ta en titt på tilbudene hos disse butikkene Elkjøp, Power, Elon, Platekompaniet, Teknikmagasinet og Coop Elektro.

Tilbyr ikke nettstedet alt du leter etter? Det beklager vi selvsagt, men fortvil ikke! Vi fokuserer hovedsakelig på kundeaviser, så dersom du er på utkikk etter mer informasjon, prøv det offisielle nettstedet til butikken skousen.no.

Papirkundeaviser hører fortiden til. Den øko-vennlige epoken har kommet med Kimbino, med mer praktiske kundeaviser på internett som viser de siste tilbudene hos Skousen.
Elektroniske kundeaviser med det siste tilbudet fra Skousen er tilgjengelig på internett. Det er ikke bare trendy, det er også et viktig skritt mot miljøvern og beskyttelse av skogene våre. Takk for at du er med på å beskytte miljøet.

Takket være lave priser sparer du penger lett og smertefritt!

Få med deg alle spesialtilbudene hos Skousen. Meld deg på vårt nyhetsbrev, eller last ned vår applikasjon Kimbino, så går du ikke glipp av noe. Du får en fullstendig oversikt over de siste tilbudene til Skousen på din egen Kimbino.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Kjøleskap
Vaskemaskin
Tørketrommel
Ovn
Oppvaskmaskin
Støvsuger
Blender
Komfyr
Kaffetrakter
Skjeggtrimmer
Robotstøvsuger
Kaffekvern
Espressomaskin
Melkeskummer
Airfryer
Fryseskap
Kombiskap

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori

Søk
Kimbino

Det finnes ingen avdelinger

Registrer deg og få full glede av fordelene.