Kimbino
Kimbino

OBS BYGG kundeavis 09/06/2024 | Tilbud denne uke 24

ANNONSER
Obs Bygg
ANNONSER

Obs Bygg kundeavis

Skal du pusse opp bør du følge med på Obs BYGG kundeavis

3/5
Actual brochure

Nå er den klar! Den nye Obs BYGG kundeavis er spekket med gode tilbud og salg for deg som skal pusse opp hjemme. Kundeavisen er gjeldende for perioden 09/06/2024 - 22/06/2024, og den gir deg en god oversikt over kampanjer, nye produkter og merkevarer. Ta en titt på Obs BYGG Obs Bygg kundeavis, før du bestemmer deg for hvor du skal handle dine bygge- og oppussingsprodukter. Du finner Obs BYGG tilbudsavis ved å klikke her

En del av Coop Obs sitt varemerke

Shop

Obs Bygg er den største underavdelingen i Coop Obs varehuset. Coop-kjeden har om lag 1250 ulike butikker i sin kjede, og hele 73 samvirkelag. Det finnes 31 store Coop Obs varehus spredt over hele Norge, fra oslo til Mo I Rana. Du finner også Coop Obs varehus i Ulsteinvik, Sortland, Trondheim, Narvik, Bodø og Levanger. Coop Obs er den største butikken innen Coop-kjeden, og dette gjør at de kan ha regelmessige salg og uslåelige tilbud. Går man helt tilbake til start og ser på historien til Coop-kjeden, så startet den faktisk så tidlig som på 1840-tallet med forbrukersamvirkelagene, og deretter med Arne forbrugsforening rundt 1869. Siden den gang har populariteten bare økt, og kjeden har bygget seg opp til et av de sterkeste merkevarene på markedet. Med store kampanjer og Coop Obs kundeavis som alltid er proppet full med gode tilbud så er de en av de største på dagligvaremarkedet i Norge. Coop-Kjeden har praktisert delingsøkonomi i over 150 år, og som Coop-medlem får du en rekke gode tilbud på byggevarer, elektronikk, matvarer, fritidsprodukter m.m. Som medlem blir du medeier Coop-selskapet, og dette gir deg flotte medlemstilbud du ikke finner andre steder, pluss at du får penger tilbake på alt du handler. Det finnes også en rekke rabatter på andre produkter og tjenester.

Åpningstidene til varehusene er varierende, så det er lurt å sjekke åpningstidene, finne ditt nærmeste varehus, se tilbud og produktutvalg med mere på det offisielle nettstedet til Coop-Obs coop.no (Obs Bygg) før du reiser for å handle dine byggevarer. Det kan lønne seg å sammenligne produkter, salg og kampanjer hos andre varehus innen samme kategori Hjem og hage, som for eksempel: Plantasjen, Jula, Biltema, Felleskjøpet, Clas Ohlson, Megaflis, Montér og Jem & Fix.

Obs BYGG hjelper deg når du skal renovere

Assortment

Med kunnskap om byggevarer, byggeprosjekter og verktøy kombinert med Coop Obs BYGG sine søndagskupp, medlemskupp og kampanjer er det lett som forbruker å velge Obs BYGG. Hovedkategoriene hos Obs BYGG sitt sortiment er: Hage / Utemiljø, Trelast / Tyngre byggevarer, Verktøy, Bygningsplater, Gulv, Dører / Vinduer, Maling / Tapet, Sikkerhet, Båt / Båtutstyr, Tak, Bad / Kjøkken, Varme / Ventilasjon, Garderobe, Belysning og Elektrisk materiell. Med kjente merkevarer som Fibo, Moelven, Butinox, Weber og Scanbad så finner du alltid de beste materialene til ditt prosjekt til rimelige priser.

%name% har også en egen artikkelserie med gode tips og nyttige råd, som gir deg veiledning og inspirasjon, uansett om du er dreven i byggfaget eller er en nybegynner som pusser opp hjemme. Planlegger du for eksempel å male eller beise huset ditt i år, så har Obs BYGG en egen avdeling med kjente merkenavn innen maling og tilbehør til de beste prisene. For å sikre deg gode tilbud, ukens tilbud og salg lønner det seg å følge med på Obs BYGG Obs Bygg kundeavis med startdato 09/06/2024. 

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Sofa
Bord
Stol
Hagemøbler
Servant
Batteri
Spisebord
Parasoll
Glass
Lys
Blandebatteri

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER