Butikk 3/5

Det er bare noen få personer som ikke ville være kjent med butikken Kiwi. De er faktisk en av de ledende på det norske markedet. Produktserien til Kiwi er så bred at du kan kjøpe nesten alt du trenger her. Prisene vil også appellere til deg. Kiwi presenterer regelmessig nye spesialtilbud. Det siste tilbudet er gyldig fra 15/07/2019 som du finner her. Følger du også tilbud fra andre butikker? Du burde. Prøv Bunnpris, Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs, Coop Prix, Joker, Meny, Rema 1000, Spar, for eksempel.

Hvis du vil handle med Kiwi, kan du besøke butikker i følgende byer: Oslo, Bergen, Drammen, Stavanger, Kristiansand, Skien. Var du på jakt etter noe som ikke var tilgjengelig på vår nettside? Så prøv den offisielle nettsiden til butikken kiwi.no.

Trykte brosjyrer? Full brevboks? Bokser fulle av gamle brosjyrer? Det trenger ikke å være slik her lenger! Begynn å bruke Kimbino med elektroniske internett brosjyrer på Kiwi, og ingen av de vil begrense deg mer. Beskyttelse av miljøet er ikke bare en cliché. Vi er derfor glade for at du sjekker det siste tilbudet på Kiwi online og ikke i den trykte versjonen. Mange trær blir lagret på denne måten. Og dette er det ikke!

Tror du ikke at det er enkelt å spare penger ved å handle? Kom og se.

Ikke gå glipp av noen spesialtilbud på Kiwi. Meld deg på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Du vil få en fullstendig oversikt over de siste tilbudene av Kiwi. Din Kimbino.