Kimbino
Kimbino

KIWI kundeavis uke 24 fra 17/06/2024 || Tilbud, Tilbudsavis

ANNONSER
Kiwi
ANNONSER

Kiwi kundeavis

Fyll opp grønnsaksskuffen din, sjekk ut kundeavisen til KIWI

3/5
Actual brochure

Liker du knallgode tilbud? Nå er kundeavisen til KIWI Kiwi kundeavis ute, og i denne finner du en rekke gode tilbud og salg. Skal du ut å handle i løpet av denne uken, kan det være nyttig å ta en titt på tilbudsavisen som er gyldig i perioden 10/06/2024 - 16/06/2024, slik at du rekker å planlegge og handle inn for hele uken. Kundeavisen til KIWI finner du med et klikk her.

Utfordreren på matvaremarkedet

Shop

KIWI er en av de nyeste matbutikkene på markedet, og den aller første KIWI-butikken åpnet helt på slutten av 1970-tallet. Butikknavnet ble satt sammen av de to første bokstavene i etternavnet til grûnderen Tor Kirkeng og medeierne Henning Kirkeng og Svein Wike. Fra en butikk da, til over 670 butikker spredt over hele Norge nå, så har KIWI etablert seg trygt på det norske matvaremarkedet. Du finner KIWI over hele landet på både store og små steder. Om du vil finne ut av hvor KIWI-butikkene er i Norge, så kan dette være steder som er aktuelle for deg: Oslo, Drammen, Trondheim, Bergen, Stavanger og Skien. En del av disse butikkene holder også søndagsåpne.

I tillegg til priskutt på over 200 dagligvarer så har KIWI også hyppige salg og tilbud på varer de vet at kundene deres trenger. Hos %name% får du 1% Trumf-bonus på de dagligvarene du handler. Dersom du velger å oppgradere medlemskapet til KIWI PLUSS så får du i tillegg 15% bonus på alt av ferske frukter og grønt og 15% bonus på all fisk som er ferskpakket. Med Trumf-bonus kan du få igjen penger i løpet av året eller bytte inn bonusen din i varer, så her er det mye å spare.

I tillegg til å være bærekraftig, redusere matsvinn og gi sunnhet til det norske folk så samarbeider KIWI også med UNICEF. For å lese mer om alt KIWI gjør, se åpningstider, oppgradere til KIWI PLUSS, kjøpe gavekort eller bare hente litt inspirasjon så ta en titt på det offisielle nettstedet til KIWI kiwi.no. Selv om KIWI har lave priser, kan det lønne seg å sammenlikne ukens tilbud og salg med andre matbutikker nær deg og dette kan du gjøre her: Coop Obs, Rema 1000, Coop Extra, Coop Mega, Coop Prix, Meny, Spar, Joker, Bunnpris og EuroCash.

Sunt, kjapt og billig!

Assortment

Som nevnt har KIWI kuttet prisene på over 200 dagligvarer som kundene kjøper mest av. Dette gjelder både kjente og kjære merkevarer som vi kjenner fra alle typer matbutikker og KIWI sin serie Folkets. I tillegg dersom du vil spare enda mer kan det lønne det seg å handle varer fra den populære og billige First price serien. KIWI har med sitt eget konsept satt sammen Billig Middag for èn som er middagsporsjoner tilpasset en person, slik at du handler smart og reduserer matsvinn. Har du et idrettslag og skal holde et idrettsarrangement så tilbyr KIWI og BAMA hele 60% rabatt på frukt og grønt til alle idrettslag til servering på idrettsarrangementene. Kiwi er uslåelig på pris, med sine salg, ukens produkter og tilbud. Skal du ukeshandle, hvorfor ikke gå for grønt? Ta en titt på KIWI`s tilbudsavis Kiwi kundeavis med startdato 10/06/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Melk
Ost
Brød
Sjokolade
Pizza
Kylling
Svin
Fisk
Rømme
Ananas
Jordbær
Kiwi
Gulrot
Iskrem
Salat
Knekkebrød
Crème Fraîche
Hamburger
Pølser
Fersken

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER