Logo JYSK
3/5

Butikker JYSK Brekstad || Kundeavis 05/12/2022, Salg

ANNONSER
ANNONSER

JYSK kundeavis Brekstad

3/5
Actual brochure
Det er svært få som ikke kjenner til JYSK butikken, da de faktisk er en av de ledende på det norske markedet. JYSK har nesten alt du trenger, og ikke minst til gode priser! JYSK kommer stadig med nye spesialtilbud. Det nyeste tilbudet er gyldig fra 12/10/2022, og du finner det her her. Ta en titt på tilbudene til disse butikkene også Bohus, IKEA, Skeidar, kanskje finner du de samme produktene til en bedre pris?

JYSK har butikker i mange byer over hele Norge. Vil du vite hvor? Jo, for eksempel i Oslo, Drammen, Elverum, Skien, Nyborg. Dersom du ikke finner det du leter etter, besøk det offisielle nettstedet til butikken jysk.no for å få en full oversikt over alle produktene.

Skal du ut å handle? Nå slipper du å ta med deg store vesker! Den elektroniske versjonen av det siste tilbudet hos JYSK er mye mer praktisk, og den er tilgjengelig på Kimbino. Når du sjekker det siste tilbudet hos JYSK på internett er du mye mer miljøvennlig enn om du velger papirversjonen. Vi er glade for at du foretrekker den elektroniske versjonen.

Ønsker du å spare penger? Prøv å gjøre det ved å kjøpe produkter til lavere priser, det vil snart bære frukter.

Sliter du med å holde deg oppdatert på de ulike spesialtilbudene hos JYSK og samtidig balansere jobb og tar vare på familie? Hva med å forsøke noe annet? Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev, eller last ned Kimbino-applikasjonen Kimbino. På den måten sørger du for at du får et stort utvalg av alle spesialtilbudene hos JYSK.

ANNONSER
ANNONSER

JYSK lagre steder i byen Brekstad

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo JYSK
Logo JYSK