Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Plantajsen kundeavis og tilbud | Juli 2024 + salg

ANNONSER
Plantasjen

Plantasjen kundeavis

Ren hageglede med Plantasjen sin kundeavis

3/5
Actual brochure

Få det fint på balkongen, uteplassen eller i hagen med unike salg, produkter, og årevis med plantekunnskap. Den nye Plantasjen Plantasjen kundeavis er gyldig i perioden fra mandag 15/07/2024, den gir deg planter og frø på tilbud og timesvis med glede. Start å planlegge ditt nye prosjekt og drøm deg bort med Plantasjen sin friske tilbudsavis som du finner med et klikk her.

Over 30 års erfaring og bærekraft

Shop

%name% startet i Norge for over 30 år siden, og tre tiår med erfaring kommer deg som kunde tilgode. Det var to entreprenører som startet Plantasjen den gangen og kjeden har vokst fra en butikk med tilknyttet drivhus til 140 butikker i Norge, Sverige og Finland. I dag er det rundt 80 Plantasjen butikker i Norge, og alle disse er søndagsåpne for sine kunder. Du finner Plantasjen på steder som for eksempel: Oslo, Larvik, Volda, Asker, Harstad og Elverum. Hos Plantasjen finner du ansatte som brenner for miljø, bærekraft og planteliv. De ansatte står alltid klare til å hjelpe deg, uansett hva du ser for deg eller drømmer om når det kommer til ute- og innemiljø. Plantasjen har ofte unike salg i enkelte deler av landet i tillegg til salg og tilbud som gjelder for hele landet. Dette betyr at dersom du følger godt med i Plantasjen sin tilbudsavis så får du med deg ukens tilbud  og unike kampanjer som gjelder for din nærmeste Plantasjen butikk. Dersom du vil holde deg oppdatert på dine kjøp, få en medlemspris på produkter du handler og en gave på bursdagen din hvert år så kan kundeklubben til Plantasjen være noe for deg. Medlemskapet er gratis, kortløst og gir deg mange fordeler som vanlige kunder ikke får. 

Vil du lese mer om bærekraft, finne ditt nærmeste plantesenter, se tilbud eller lære mer om kundeklubben så ta en titt på det offisielle nettstedet til Plantasjen plantasjen.no. Som forbruker bør du alltid sammenligne priser med andre butikker i samme kategori Hjem og hage, som for eksempel: Jula, Biltema, Obs Bygg, Felleskjøpet, Clas Ohlson, Megaflis, Montér og Jem & Fix.

Skap en vakker oase med Plantasjen

Assortment

Plantasjen har alt du trenger for å skape nytt liv både inne i stua og ute på uteplassen. Du kan dyrke dine egne blomster, planter, grønnsaker, urter eller hva med å pryde hagen din med de lekreste bærbusker og frukttrær? Du har alltid 30 dagers åpent kjøp hos Plantasjen, både i nettbutikk og i fysisk butikk. Plantasjen har alt fra lettstelte planter for nybegynnere til mer krevende arter for de med litt mer grønne fingre. Du får i tillegg til gode tilbud og salg, hele 12 måneders prisgaranti på grønne potteplanter, så dersom du finner samme plante (samme varemerke, nummer) billigere et annet sted innen 12 måneder så matcher de alltid prisen. Produktene til Plantasjen ligger under hovedkategoriene: Planter innendørs, Uteplanter, Potter, Innredning / Dekorasjon, Dyrk selv, Fritid / Hageliv, Hagestell, Jord / Gjødsel / Bark, Gressplen og Husdyr. Ønsker du mer inspirasjon så finner du en rekke gode artikler, tips og råd lett tilgjengelig på nettstedet.

Plantasjen jobber for biologisk mangfold og sørger alltid for at dine planter får den beste, mest næringsrike jorden å vokse i. Få med deg tilbud og salg i Norge med Plantasjen sin kundeavis, og finn unike kampanjer i din region med Plantasjen Plantasjen kundeavis som har startdato nå 15/07/2024.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Bord
Hagemøbler
Teppe
Blåbær
Pledd

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER