Butikk 3/5

Det er bare noen få personer som ikke ville være kjent med butikken Plantasjen. De er faktisk en av de ledende på det norske markedet. Produktserien til Plantasjen er så bred at du kan kjøpe nesten alt du trenger her. Prisene vil også appellere til deg. Ta en titt på tilbudet fra andre butikker Biltema, Felleskjøpet, Jula, Obs Bygg! De er de store konkurrentene til Plantasjen.

I mange norske byer kan du handle med Plantasjen. Og hvilke som egentlig? For eksempel Oslo, Kristiansand, Larvik, Stavanger, Trondheim, Bergen. Lyktes du ikke med å finne det du lette etter? Du kan besøke butikkens offisielle nettsted www.plantasjen.no.

Du trenger ikke å se etter postmannen som distribuerer brosjyrene til Plantasjen. Du kan sjekke dem online på Kimbino når du vil. Du vet at du beskytter miljøet? Ved å gjøre hva? Ved å ikke skumme gjennom den trykte brosjyren til Plantasjen, men den elektroniske!

Å kjøpe varer på salg kan spare deg for mye penger. Det eneste du må vite er hva og hvor et produkt er til salgs. Du vil bli kjent med det raskt og enkelt takket være elektroniske brosjyrer.

Spesielt tilbud på Plantasjen er så gunstig at det kan spare deg for mye penger. Og hva skal du gjøre for å ikke gå glipp av et spesialtilbud på Plantasjen? Det er enkelt: abonnere på vårt nyhetsbrev eller last ned vår søknad Kimbino.