Kimbino
Kimbino

SPAR KUNDEAVIS 17/06/2024 | Tilbudsavis denne + neste uke 24

ANNONSER
Spar
ANNONSER

SPAR kundeavis + tilbudsavis

SPAR kundeavis hjelper deg med ukens storhandel

3/5
Actual brochure

SPAR har alt du trenger, og litt til! I tillegg til ukens tilbud, finner du alltid flotte tilbud og uslåelige salg, og det blir lettere å spare penger. SPAR sin gjeldende kundeavis Spar kundeavis med startdato 10/06/2024 gir deg de gode kampanjetilbudene, inspirasjon og god tid til å handle inn varene du trenger. Du finner den enkelt her.

Høy kvalitet og unik vekst

Shop

Spar er verdens største supermarked med mer enn 12.000 butikker i over 40 ulike land. Her i Norge er det 262 SPAR-butikker og 28 EUROSPAR-butikker over hele landet. EUROSPAR-butikkene er de største butikkene i SPAR-kjeden. SPAR driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. SPAR ble stiftet i Nederland i 1932. SPAR besto helt  i starten av 350 kjøpmenn som ønsket å omorganisere supermarkedene og varehusene som var i etableringsfasen under mellomkrigstiden i Nederland. Det var slagordet disse kjøpmennene valgte som skapte navnet til SPAR: Sammenwerken, Profitieren, Allen, Regelmatig (Røft oversatt: Samarbeide, Profittere, Alle, Regelmessig). SPAR betyr i tillegg grantre på Nederlandsk noe som gjenspeiles i logoen til SPAR. Den første SPAR-butikken i Norge ble ikke åpnet før i 1993, dette til tross for at grossistselskapet Joh. Johannson AS fikk rettighetene til å bruke SPAR navnet i Norge allerede i 1984. SPAR har siden den gang hatt en helt unik vekst. Kjeden har satt i gang en rekke gode tiltak for miljø og bærekraft, som for eksempel: å redusere matsvinn, redusere bruk av plast, gratis retur av avfall som småelektronikk, batterier, lyspærer/lysrør. SPAR er også et stolt medlem av Handelens Miljøfond. 

SPAR sponser idretten, både lokalt og nasjonalt, og i tillegg tilbyr SPAR og BAMA  60% rabatt til alle idrettslag ved kjøp av frukt og grønt til sine idrettsarrangementer. I tillegg til gode tilbud lønner det seg å være Trumf-medlem når du skal handle på SPAR. Som Trumf-medlem så får du 1% bonus på de dagligvarene du handler, i tillegg er det alltid Trippel-Trumf hver torsdag som gir deg hele 3%. 

Dersom du ønsker å se åpningstider, kjøpe gavekort, handle i nettbutikk eller lese mer om SPAR så ta turen til det offisielle nettstedet til SPAR spar.no

Selv om SPAR er kjent for gode salg og målrettet kampanje så kan det lønne seg å sammenligne priser med stormarkeder i samme kategori. Dette gjøres enkelt her: Coop Obs, Rema 1000, Kiwi, Coop Extra, Coop Mega, Coop Prix, Meny, Joker, Bunnpris og EuroCash. Du finner SPAR i både store og små byer. Dersom du lurer på hvor i Norge du finner en SPAR- butikk, kan disse stedene være verdt å sjekke ut: Oslo, Tromsø, Bergen, Skien, Haugesund og Bodø.

SPAR har alle matvarene og produktene du trenger hver uke

Assortment

Enten du er på jakt etter ferskvareprodukter, gode råvarer, halvfabrikata, frukt, grønt, eller den billigste produktserien First price, så finner du det hos %name%. SPAR sin tilbudsavis gir deg dessuten en god oversikt over hva som er på salg akkurat nå. SPAR har alle de produktene du finner i din vanlige nærbutikk, og mye mer. SPAR har i tillegg til matvarer, et stort utvalg av produkter for hus og hjem. Dette er produkter innen kategorier som for eksempel: Blomster, Borddekking, Grill, Kjøkkenredskaper, Klær, Kontorrekvisita, og Fest for å nevne noen.

I nettbutikken så kan du enkelt bestille dagligvarer, SPAR leverer varene rett hjem på utvalgte steder, andre steder må du hente de på din nærmeste SPAR-butikk. Du kan også sette sammen din egen kake, eller velge blant bestselgere til SPAR nå du skal ha selskap. Kaken henter du på din nærmeste SPAR/EUROSPAR-butikk. Med den nyeste kundeavisen Spar kundeavis, kan du skreddersy dine handlelister for perioden 10/06/2024 - 16/06/2024 med god hjelp av ukens tilbud og andre tilbud.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Melk
Smør
Ost
Yoghurt
Skinke
Pizza
Kylling
Tomater
Ris
Ananas
Jordbær
Pasta
Snacks
Ketchup
Kiwi
Iskrem
Salat
Crème Fraîche
Brus
Fersken

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER