Kimbino
Kimbino
Aktuelt tilbud i Velg by
Logo Rema 1000
3/5

Rema 1000 nyeste kundeavis med tilbud Oktober 2023

ANNONSER
ANNONSER

Rema 1000 kundeavis

Planlegg storhandelen med REMA 1000 sin kundeavis

3/5
Actual brochure

Er du på jakt etter gode tilbud,så finner du det garantert hos REMA 1000. Hver uke er det nye dagligvarer på salg, og nå er den nyeste kundeavisen ute! REMA 1000 kundeavis er gyldig i perioden neste uke, og det gir deg god tid til å planlegge ukens middager og helgekosen. Kundeavisen til REMA 1000 Rema 1000 kundeaviser er tilgjengelig med et klikk her.

REMA 1000, eliten innen dagligvare

Shop

Den aller første REMA 1000 butikken ble åpnet i 1979 i Trondheim. REMA 1000 eies av Reitangruppen, og da de startet opp REMA 1000 i Norge så var det med med den tyske lavpriskjeden ALDI som forbilde. Helt i begynnelsen hadde butikken bare 500-600 varer, dette ble  senere ble øket til 1000 varer. Butikken fikk navnet sitt fra Reitan Mat, 1000 artikler derav forkortelsen REMA 1000. Du finner tilbud på flotte varer ukentlig hos Rema 1000. 

Med hele 644 butikker så finner du REMA 1000 butikker i alle deler av landet. Lurer du på i hvilke byer i Norge REMA 1000 er, da kan disse stedene være aktuelle for deg å besøke: Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen og Skien.REMA 1000 er stolt av kundeprogrammet Æ, som gjør at du sparer penger hver gang du handler. Som Æ-kunde får du alltid 10% på fersk frukt og grønt, 10% på de varene du handler mye, gjennom personlig priskutt kan REMA 1000 skreddersy egen kampanje for deg og du får lett oversikt over dine kjøp, pengebruk og sparing.

Æ- appen kan du laste ned med Itunes eller Google play. For å lese mer om REMA 1000,  Æ-fordeler, sjekke åpningstider, kjøpe gavekort, eller få litt inspirasjon kan du gå til det offisielle nettstedet til REMA 1000 her: www.rema.no. Er du prisbevisst, så kan det være interessant å sjekke priser opp imot andre matvarekjeder i samme kategori. Dette gjøres med et enkelt her: Coop Obs, Kiwi, Coop Extra, Coop Mega, Coop Prix, Meny, Spar, Joker og Bunnpris.

Du finner alltid en produktserie du vil elske hos REMA 1000

Assortment

REMA 1000 har matvarer og hverdagsprodukter i sin egen produktserie som heter REMA 1000, i tillegg til kjente produktserier som Nordfjord, Gilde, TORO og Stangekylling for å nevne noen. Den nyeste produktserien er Goodly-serien til REMA 1000 som er helt uten gluten og laktose. Denne føyer seg inn i rekken av serier som vi kjenner godt, som for eksempel Kolonihagen, Lev Vel produktserie for barn og VETIVO for dyrene. På REMA 1000 finner du også leskedrikk-serien Grans som er et svært populært alternativ til originalutgavene av de brussmakene du liker. Med REMA 1000 trenger det ikke å bli kjedelig å planlegge middager.

Serien Middag til familien for under 100-lappen er en kjær serie som er rask å tilberede, og dette gjør det enkelt og billig å variere ukas mange middager med Rema 1000. Det finnes også en rekke produktserier som kun finnes tilgjengelig i de aktuelle sesongene. Dersom du ønsker litt inspirasjon så kan du lett kombinere ukens tilbud, oppskriftshefter og middagsplanleggeren med andre salg fra REMA 1000 sin tilbudsavis som har startdato neste uke. Du finner den med ett klikk her Rema 1000 kundeaviser.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.
ANNONSER
ANNONSER

Mest populære produkter på Kimbine:

Ost
Brød
Kaffe
Sjokolade
Salami
Skinke
Kylling
Epler
Tomater
Pasta
Salat
Såpe
Brus
Plommer
Havregryn
Dressing
Saus
Leverpostei
Intimvask
Dusjkrem

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Supermarkeder kategori

Følg

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Rema 1000

Registrer deg og få full glede av fordelene.