Butikk 3/5

Alle har allerede hørt om Rema 1000. De er en av de mest vellykkede butikkene på det norske markedet. Produktserien til Rema 1000 er så bred at du kan kjøpe nesten alt du trenger her. Prisene vil også appellere til deg. Kunder har blitt vant til nye vanlige tilbud på Rema 1000. Derfor klikker de jevnlig her for å finne ut hva slags tilbud som er i dag, dvs. fra 15/07/2019. Følger du også tilbud fra andre butikker? Du burde. Prøv Bunnpris, Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs, Coop Prix, Joker, Kiwi, Meny, Spar, for eksempel.

Rema 1000 har butikker i mange byer over hele Norge. Nøyaktig hvor? For eksempel Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Sandnes, Drammen. Ikke flaks med å finne det du lette etter? Du kan besøke butikkens offisielle hjemmeside www.rema.no direkte fra denne nettsiden.

Trykte brosjyrer er en ting fra fortiden. Epoken med øko-vennlig og mer praktiske online brosjyrer som presenterer det siste tilbudet fra Rema 1000 har kommet med Kimbino. Beskyttelse av miljøet er ikke bare en cliché. Vi er derfor glade for at du sjekker det siste tilbudet på Rema 1000 online og ikke i den trykte versjonen. Mange trær blir lagret på denne måten. Og dette er det ikke!

Tror du ikke at det er enkelt å spare penger ved å handle? Kom og se.

Spesielt tilbud på Rema 1000 er så gunstig at det kan spare deg for mye penger. Og hva skal du gjøre for å ikke gå glipp av et spesialtilbud på Rema 1000? Det er enkelt: abonnere på vårt nyhetsbrev eller last ned vår søknad Kimbino.