Kimbino
Kimbino

All den informasjonen du trenger, samlet på ett sted

2. juli 2021

Synes du også det kan være vanskelig å finne informasjon og treffe et valg, når du står overfor å gjøre et nytt kjøp? Eller kanskje du ønsker å få oversikt over hvilke tilbud som er på markedet akkurat nå? Da har du kommet på riktig sted. I denne artikkelen har vi samlet informasjon om hvordan du kan gjøre hele shoppingopplevelsen på nettet mye enklere. Du kan blant annet få vite mer om:

  • hvordan du får oversikt over aktuelle tilbud
  • hvor du kan finne det hele på ett sted
  • gode råd til deg som forbruker 
Kilde: Unsplash.com

På nettsider som Testseksjon.no kan du bli guidet gjennom forskjellige forbruksvarer og hva som er bra med nettopp disse. Det kan for eksempel være du er på utkikk etter en ny grill til hagen, en ny kaffemaskin til kjøkkenet, en ny elektrisk tannbørste eller noe helt annet.

Få oversikt over aktuelle tilbud

En annen mulighet, er også å bruke søkelinjer som Kimbino.no. Her får du en oversikt over forskjellige tilbudsvarer, akkurat nå. Kanskje du er på utkikk etter nye planter til hagen. Da kan du bruke en av disse søkefunksjonene og klikke deg inn på tilbudsavisen til den butikken du gjerne vil handle oss. Du kan også bruke den som en app-funksjon og få oversikt over alle tilbudene i nærområdet ditt. 

[kim-adsense]

Test av høytrykksspyler 

Nå som sommeren er her, kan det være en god ide med en ny høytrykksspyler til utendørsbruk.Ved å klikke deg inn på nettbaserte forbrukermagasiner, kan du finne frem til de høytrykkspylerne som er kåret til best i test. Her vil du da få en oversikt over hvilken prisklasse de ligger i, hva slags design de finnes i og hvilke funksjoner de har. Akkurat nå er høytrykkspyleren Kärcher K5 Premium Smart Control, kåret til en av de beste modellene på markedet. Den er allsidig i bruk og rengjør effektivt alt fra rister til sykler. Samtidig kan den kobles til en app og har en lang slange på 10 meter. 

Kilde: Unspash.com @Markus Winkler

Råd til deg som skal kjøpe nye produkter 

Når du skal kjøpe en ny grill, hårføner eller en ny smarttelefon, er tommelfingerregel nummer en å undersøke produktene grundig før du kjøper de. I dette ligger det å lese anmeldelser og tester av produktene, som for eksempel tester og guider foretatt av Forbrukerrådet. Dette gjør at du blir mer og mer trygg på å ta de riktige valgene. Samtidig minsker det også følelsen av å stå alene med å ta et valg, når flere andre forbrukere eller eksperter går gode for produktene. La andre hjelpe og guide deg til å ta valgene som passer helt perfekt for deg og dine behov.

Søk

Registrer deg og få full glede av fordelene.